Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 479
  • 766
  •   1
Отговори
# 330
Има пункции без овитрел/хориомон. Но тези препарати помагат за качество/финално узряване на я.

Овитрел е чист LH хормон и когато организма го произвежда достатъчно и става въпрос само за един фоликул, според мен, няма смисъл да се подава още в организма.
Благодаря за отговора. Следващия път ще коментирам това с доктора и ще предложа да не слагаме овитрел ако пак така е в горната граница.

# 331
  • София
по-добре го сложете на по-малък фоликул.
и не е лх, а е чхг.

# 332
Цетротид слагахте ли? На мен са ми назначавали пункция при ЛХ 26 и фоликула не се беше спукал и извадихме яйцеклетка. Понякога обаче скача рязко и дори Цетротида не го спира.

# 333
  • София
Така е Боби е права, на мен при 17,9-ЛХ се спука Ф въпреки, че имах сложени тригери, при всеки организъм е различно, не си спестявайте лекарството, защото има риск в противен случай да изгубите Ф. Успех желая Flowers Four Leaf Clover

# 334
по-добре го сложете на по-малък фоликул.
и не е лх, а е чхг.
Хорионгонадотропин е хормон много подобен по структура и действие на лутеинизиращия хормон (ЛХ), който е отговорен за стимулиране на яйчниците при овулация.
Това съм прочела и затова казах, че Овитрел е LH хормон. Може би аз съм в грешка. Просто, преди тази неуспешна пункция, на 13-ти ден от цикъл доктора ми отложи пункция заради високо LH т.е. съм била точно преди овулация и е нямало как да издържи още два дни както се планира пункцията.
Не мога да се примиря, че изпускаме месеци с развити фоликули при наличието на това свръх ниско АМХ 0.1

# 335
  • София
Не си изпуснала ф заради инжекцията, а заради късната пункция. Следващ път искай назначаване на пункция при по-малък ф.

# 336
В новата клиника в Парадайз някой ходил ли е?

# 337
В новата клиника в Парадайз някой ходил ли е?

Една приятелка снощи беше там. Пак много чакане, над 3 часа за разчитане на резултати.

# 338
  • София
При кой лекар е била в Парадайс?

# 339
  • София
От репродуктивните специалисти кои ще преглеждат и в Парадайс?
Знае ли се вече?

# 340
# 341

Доколкото аз разбрах, прегледите ще бъдат и в старата сграда, и в мола, така че е хубаво човек да уточнява местоположението на лекаря за конкретния записан час.

# 342
Не виждам името на д-р Персенска в списъка?
Ако е само за проследяване иина измерване на фоликули, възможно ли е да се запише час при някой от тези лекари?

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 16:14 от silvanchence

# 343
  • София
Виртуален кабинет, не че ми е ясно какво точно значи това
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3449978961734618& … d=589830264416183

# 344
  • София
И официалното откриване:

Общи условия

Активация на акаунт