Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 524
  • 766
  •   1
Отговори
# 345
След малко тръгвам за преглед при д-р Стаменов. Силно се надявам, че щяха да ми кажат ако прегледът ще е в Парадайс. Sad

# 346
  • София
Успех Боби Flowers Four Leaf Clover

# 347
Мерси. Hug То успехът при мен ще е да се е махнала кистата, която си отглеждам този цикъл. Grinning

# 348
  • София
След малко тръгвам за преглед при д-р Стаменов. Силно се надявам, че щяха да ми кажат ако прегледът ще е в Парадайс. Sad
Боби, в приложението в частта посещения пише къде е прегледът. Аз имам преглед при д-р Цветков другата седмица и ми пише, че е в Мол Парадайс

# 349
  • Sofia
Не виждам името на д-р Персенска в списъка?
Ако е само за проследяване иина измерване на фоликули, възможно ли е да се запише час при някой от тези лекари?
  Д-р Персенска няма да преглежда в Парадайз. Тя си остава само в билницата 😊

# 350
Те го обърнаха на циркаджииска работа😢

# 351
  • София
И на мен ми се стори странно това включва с Челинджа (танца).

# 352
Боби, в приложението в частта посещения пише къде е прегледът. Аз имам преглед при д-р Цветков другата седмица и ми пише, че е в Мол Парадайс
При мен не пише. Може би пише само ако ще е в Парадайс. Нищо де, на правилното място съм. Grinning
Първо ми се стори кофти ако трябва да ходя на преглед в Парадайс понеже живея близо до болницата, но после се замислих, че там има къде да се убият 1-2 часа закъснение на графика. Grinning

# 353
  • София
А видеото с доктор Стаменов в асансьора как ви се струва?

# 354
Разочарована съм. Най-вероятно повечето ще ме нападнат, но все пак... Не е нормално да искаш час в болницата и да ти предложат след месец и половина, а за мола може след 5 дни (една дама беше писала за това във ФБ групата). Днес на моя приятелка й се случи същото. Дано наистина имаме право на избор и всеки да преценява къде ще му е по-удобно, а не да ни принуждават, защото ние реално няма какво да направим.

И за да не е само мрънкане и негативно, някоя да е правила вливка с Privigen 2.5  да ми каже колко време горе долу отнема и цената?

# 355
Какво значение има къде ще е прегледът?
Местонахождението не ми е важно. Важен ми е докторът. Даже ми е чудно при тази заетост как ще ни предлагат ние да избираме. Или това е само за първични прегледи?

# 356
Местонахождението не ми е важно. Важен ми е докторът. Даже ми е чудно при тази заетост как ще ни предлагат ние да избираме. Или това е само за първични прегледи?

Специално за мен има, защото за преглед пътувам по час, час и половина сега, а за новата локация ще трябва да добавя още време, а ако е час пик... не всички пациентки са от София или някъде от много далеч.
А ако продължавам с тези чести отсъствия скоро ще остана и без работа, а се самофинансираме. За това споделих, че се надявам да имам право на избор. 

Моята приятелка днес не искаше час за първоначален преглед,

# 357
  • София
Аз пък искрено се смях на промотата за Парадайс. Както и ми беше смешен щъркелът с пластмасовото бебе в човката, което беше в болницата първия път, когато я посетих като придружител. Откровен кич го бях нарекла.

Една от причините да не им стана пациент по-отдавна е локацията.

Трудна ми е Красна поляна, и всичко в покрайнините. Парадайс ми харесва повече.

В крайна сметка това няма значение. Стига да ми се получи като на мацката в асансьора, ще ходя и зад Красна поляна вече.

# 358
Странно. Тоест всякакви пациенти може?

Специално за мен има, защото за преглед пътувам по час, час и половина сега, а за новата локация ще трябва да добавя още време, а ако е час пик... не всички пациентки са от София или някъде от много далеч.
А ако продължавам с тези чести отсъствия скоро ще остана и без работа, а се самофинансираме. За това споделих, че се надявам да имам право на избор. 

Моята приятелка днес не искаше час за първоначален преглед,

# 359
Като цяло за мен локацията е прекрасна, защото живея на една пряка. Обаче начина на презентация ми идва в повече и мястото. Все пак днешния МОЛ е съвременния пазар (битак) и така съвсем си показва търговската цел 😢
А за правото на избор е безумие! При все, че говорим за търговия е недопустимо да нямаш право на избор, но това си е личното ми мнение.

Общи условия

Активация на акаунт