Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 463
  • 766
  •   1
Отговори
# 390
Трябва да се платят задълженията към лабораторията, за да се видят резултати от изследвания, независимо дали са стари или нови. Неплатени задължения към Надежда Репродуктив не пречат на резултати от лаборатория, отделни ЮЛ са.

# 391
  • София
Време беше Надежда да наложи строги мерки за достъп в болницата. Има ги на сайта и във фейсбук страницата им. Пазете се и бъдете здрави.

# 392
Тези мерки и до сега се спазваха. Не виждам нещо ново

# 393
  • София
Здравейте дами, отскоро съм във форума и Ви следя. Искам да попитам, някоя от вас имала ли е проблеми със зарзиото след едно поставяне и дали някоя знае какво съдържат капсулите по рецепти 1и2 на д-р Стаменов? Бъдете здрави и късмет за всички нас в борбата за бебенце!

# 394
Време беше Надежда да наложи строги мерки за достъп в болницата. Има ги на сайта и във фейсбук страницата им. Пазете се и бъдете здрави.
Според мен трябва да позволят присъствието на таткото на раждането, след пср тест. Не знам как щях да се справя сама.

# 395
Здравейте дами, отскоро съм във форума и Ви следя. Искам да попитам, някоя от вас имала ли е проблеми със зарзиото след едно поставяне и дали някоя знае какво съдържат капсулите по рецепти 1и2 на д-р Стаменов? Бъдете здрави и късмет за всички нас в борбата за бебенце!

Какви проблеми?

# 396
И аз се интересувам какво съдържат добавките по рецепта на д-р Стаменов.
При последната пункция ми ги предписа като каза, че подобряват качеството на Я и подмладяват организма като цяло, даже имало изследвания, които твърдели, че възвръщат напълно фертилитета на жената... Съседката по легло легло за първи път бе успяла да извади Я и каза, че ги пие от два месеца. Пия и други добавки и се чудя дали не предозирам някоя съставка... Simple Smile

# 397
  • София

Какви проблеми?

Болки в кръста и от кръста надолу в костите и мускулите

# 398
Аз съм имала болки в мускулите и съм питала-казаха ми "да може',но чак от едно поставяне не е било-по0скоро след спринцовка.Но си питай и ти ...

# 399
  • София
Тези мерки и до сега се спазваха. Не виждам нещо ново

Не съм съгласна с Вас. Сега въвеждат отново контрола на пациентите при влизане, като ще се допускат само тези, които ги има в списъците. Ще се възвърне и строгият контрол да не влизат мъже без основателна причина. Знаете ли преди няколко дена питах охраната дали вече се пускат придружители, а той каза не, но много от мъжете лъжат за какво влизат. Сега при контрола няма да има такива неща. Все пак тези мерки са за да пазят нас и служителите на болницата.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 08:16 от Maria Ivanova_2000

# 400
Имам нужда да споделя, този път стимулацията ми започна с bemfola 150, pergoveris 150 и зарзио през ден. Обаче от този перговерис ми стават огромни сини петна на корема, ужасни са направо. Досега не съм реагирала чак така, от цетротайд ми се зачервяваше, но му хванах цаката с малко лед на коремчето. Дали се е случвало при вас и се чудя довечера къде да бодна, то бяло местенце няма да остане. Отделно тъй като минах ужасно късно през нощта през манипулационна и не ми казаха към колко часа да слагам инжекциите. Вчера към 17,30 ги сложих и май трябваше да спазвам горе долу един и същи час.

# 401
  • София
Аз съм имала болки в мускулите и съм питала-казаха ми "да може',но чак от едно поставяне не е било-по0скоро след спринцовка.Но си питай и ти ...
Благодаря за отговора

# 402
Момичета, в коя лаборатория можеше да се пусне пакет вирусология в Сф, за да излезе По-евтино? Някой беше писал тук във форума, но не мога да го намеря.
Благодаря ви!

# 403
  • София
В Мед-диа с ваучер от ОМЕД, излиза 25,50лв заедно с пробовземането

# 404
Някой знае ли резултатите от микробиологията и цитонамазката виждат ли се в приложението, след като станат готови?

Общи условия

Активация на акаунт