Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 422
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте! На моят последен опит имах и РВМС, и от обикновеното лепило, но за съжаление, резултата е отрицателен. Строго индивидуално е според мен. РВМС-то при мен се наложи, заради лоша имунологична биопсия. Е, единственото положително е, че за първи път видях стойности на CHG, макар и ниски.

# 466
Здравейте, мили момичета! Cry как се справяте с кореспондирането с Грьцката Аптека Промахон. Писах им вьв вайбьр както момичето ми каза сьс заявка, сьобщението ми е прочетено от 3 дни никой не ми отговаря. Ако звьня или е заето или гласова поща на която не мога да оставя сьобщение.  Мьжа ми сьщо е скептично настроен понеже се доставя с куриер как да вярвам на инжекциите. Като звьня на Вайбьр са на линия но пак не вдигат. Дайте ми сьвет. Нямам познари от Турция да ми го купят и нямам вьзможност само да отида на место до аптеката. Сьщо сред вас имало ли е, които са си получили пратката с Пролутекс по Спиди / Еконт?

# 467
  • София
От тази аптека изпращат с друг куриер. Не Спиди и Еконт. Аз съм получавала няколко пъти, скъпи лекарства, не гинекологични и не е имало проблем. Рецепта се изпраща по Вайбър след като сте се разбрали по телефона.

# 468
А тази аптека в кой град в Гърция е?

# 469
  • София
В Промахон, доколкото знам.

# 470
В Промахон, доколкото знам.
Здравейте, просто ъп дейт. Успях да се свьржа с аптека Промахон - грьцката. Извьршват доставки чрез Спиди.  Като цената на една кутия е 47 евро, в бг левове около 93 лева но с куриер доставка Спиди ми казаха че дьлжа 118 лв, обясниха ми че влиза такса за преминаване на границата. Отделно, ще трябва да си закупя спринцовките и и игличките. Иначе може и лично да се закупи , като с лична карта се минава границата, за аптеката само не се изисква пср  ковид тест и самата аптека е на 3 метра от входа на границата. Дано доктора ми спре Пролутекса в един момент. Сега освен него пия дуфастон 3 х 1 и циклогест 2х1. И вие ли сте на сьщата схема след трансфер?

# 471
Добро утро, дами,

другата седмица съм на първоначална консултация в Парадйс при д-р Цветков. Трябваше да е преди 2 седмици, но я отложиха. Всички изследвания са налични. Мъжки фактор няма.
По мои предположения следващата стъпка ще е цветна снимка, за която се чудя колко ли ще чакам предвид 2та месеца чакане за консултацията...
Как протича въпросната първоначална консултация? Дали има преглед или просто разговор и преглеждане на резултати?

Хубав петък от мен,
Animal Bee

# 472
Добро утро, дами,

другата седмица съм на първоначална консултация в Парадйс при д-р Цветков. Трябваше да е преди 2 седмици, но я отложиха. Всички изследвания са налични. Мъжки фактор няма.
По мои предположения следващата стъпка ще е цветна снимка, за която се чудя колко ли ще чакам предвид 2та месеца чакане за консултацията...
Как протича въпросната първоначална консултация? Дали има преглед или просто разговор и преглеждане на резултати?

Хубав петък от мен,
Animal Bee

На мен лично в началото не са ми правили ЦС, само ми таймираха овулацията и правихме опити на определените дни.

Имайте предвид, че при всеки пациент подходът е различен.

# 473
Добро утро, дами,

Хубав петък от мен,
Animal Bee
Здравей, аз бях при д-р Стаменов, но предполагам, че процедурата е една и съща - преглеждат се всички налични документи, на мен ми направи преглед с ултразвук, за да види яйчниковия резерв и се определя стратегия за действие. Цветната снимка е задължителна, направихме я на следващия цикъл. Назначават се и други изследвания при необходимост (при нас кариотип и биопсия, понеже имахме биохимични бременности). Пожелавам ти успех!

# 474
@Jerry19 , @mona11, благодаря ви.
Да видим при мен какъв ще е сценарият...

# 475
  • София
На моят първичен при доктор Стаменов беше следното: предварително бях попълнила всички бланки с изследвания и предишни опити и операции и изпратила сканирани всички.

Той ме прегледа, беше прочел и дори запомнил всичко, което ми се стори изключително, предвид опашката отпред.

Каза си мнението, и моето споделих и директно пристъпихме към първа стимулация. Аз имах пресни всякакви изследвания.

После след неуспех, започнах да си само назначавам изследвания и протоколи, той препоръча прп, всяка стимулация беше различна и моето мнение с идеи изслушано. Къде прието, къде не.

# 476
@melinda11, аз попълних онлайн заявка/бланка за консултацията, като там общо взето описах, че никакви изследвания, опити и операции не са правени до сега. Реално отивам само с изследванията ( хормони, вирусология и спермограма), които искат задължително.

Аз нямам никаква компетенция и мнение по въпроса какво ще трябва да се прави. Очаквам това от доктора Simple Smile

Както и други момичета, споделили по-назад, притеснява ме времето, което си минава.

Благодаря ти за информацията.

# 477
  • Варна
При моя първоначален преглед докторът разгледа всичко, което имахме като изследвания до момента и ме прегледа с вагиналния ехограф. Едно от първите неща, които поиска след това, беше цветна снимка (на 9-10 ден от цикъла). При д-р Цветков съм.

# 478
Здравейте, мили момичета! Cry как се справяте с кореспондирането с Грьцката Аптека Промахон. Писах им вьв вайбьр както момичето ми каза сьс заявка, сьобщението ми е прочетено от 3 дни никой не ми отговаря. Ако звьня или е заето или гласова поща на която не мога да оставя сьобщение.  Мьжа ми сьщо е скептично настроен понеже се доставя с куриер как да вярвам на инжекциите. Като звьня на Вайбьр са на линия но пак не вдигат. Дайте ми сьвет. Нямам познари от Турция да ми го купят и нямам вьзможност само да отида на место до аптеката. Сьщо сред вас имало ли е, които са си получили пратката с Пролутекс по Спиди / Еконт?

Здравейте,

По повод Пролутекса бях пуснала пост в групата в фейс, че търся. От там ми препоръчаха да пиша в друга група: Пациенти на клиника Бахчеджи, клиника Мемориал и клиника Момарт и в групата Лекарства от Турция. Там постоянно пишат жени, които пътуват често до Турция и могат да донесат лекарства. Намерих жена, която на следващия ден пътува на шопинг до Одрин и ми купи Пролутекс. Там е 35 лв една кутия от 7, което е доста по-добре от 47 евро. Пусна ми ги по Еконт с наложен платеж и утре ще си ги получа Simple Smile Така че има варианти, не се отчайвайте!

И още нещо да добавя, понеже нямам право на втори пост: Все пак ми направиха лепило от кръвта, док. много държал на него и днес го поставиха, въпреки че имунологичната ми биопсия беше добра. В понеделник сутрин ще ходя да ми сложат и от другото лепило от 50лв, а следобяд ще е трансфера. Изобщо, така яко ще ги залепим тези ембрита, че няма мърдане Simple Smile Дано да са хубави и да има имплантация! До скоро Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 17:31 от NIA2019

# 479
Здравейте, относно Пролутекс - вече поръчвах 3 пъти, първите 2 доставката бе доста по-бърза. Не пропускайте факта че те работят само от понеделник до петък и през уикенда няма кой да ви отговори. Само първия път им звъните и ви казват да си пуснете инфо и телефон по вайбър, след това може и само да им пишете. Винаги потвърждават кога я пращат и колко дължите с наложен платеж, и 3те пъти бяха със Спиди. 100.38 лв за една опаковка или 191.84 за две съм плащала. Но ако има някой на който му е спешно- може да си закупите ампули от манипулационната на Надежда (15лв едната)

Общи условия

Активация на акаунт