Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 411
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте! Вчера ми мина цс, отново без упойка. Напълно проходими тръби.

В сравнение с хистероскопията нищо не разбрах. Да, беше неприятно, но не повече от по-болезнен преглед.

До сега не бях правила нито едното изследване, защото имах операция, с която бяха проверени и двете.

Успех на всички и не се плашете от болките.

# 511
  • Пловдив
Имате ли идея защо няма връзка с нито един телефон в Надежда ? Не ме допуска и на изчакване , пробвайте да звъннете. Директно казва че разговора не може да бъде приет в момента и ме изхвърля.
И ако някой може да ми даде директен телефон на ембриолозите , ще съм благодарна Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 11:48 от casablanka

# 512
  • София
Телефоните им обикновено са много претоварени. Най-добре да звъниш рано сутрин, в края на работния ден или просто да стоиш на изчакване, докато се свържеш.

# 513
Аз звънях в петък да питам дали не са отменени операциите /хистероскопия в моя случай/ и успях след 7-8 опита да се свържа Yum

# 514
Успях да запиша час за 05.12 въпреки, че бях сигурна, че съм закъсняла... Ако не беше писала Albena , нямаше и да опитам,за което много благодаря! 🍀

# 515
Успях да запиша час за 05.12 въпреки, че бях сигурна, че съм закъсняла... Ако не беше писала Albena , нямаше и да опитам,за което много благодаря! 🍀
Преди време и аз така успях. Последвата мипута

# 516
Здравейте мили момичета отново. Мога ли да попитам : знаете ли прегнила 100 IU / 0.25 ml , който изписват след трансфер дали може да даде фалшив позитивен резултат и с колко единици е намесата .. например ако резултата е 1000 на 14 ден след трансфер на 5 дневен бластоцист , каква част е завишена изкуствено от Прегнила?  Ако спра инжекциите  За тестване на реално чхг , фатално ли е?

# 517
Винаги съм слагала прегнил след трансфер, никога не видях резултат над 3. Въобще не си мисли подобни работи, че дава такива сериозни отклонения в чхг, на твое място никакви лекарства не бих спряла. В течение съм какво си чула на прегледа при д- р Тихомирова, защото активно следя темата и моят съвет е - потърси второ мнение в др болница, докато дойде време за преглед пак в Надежда. Разсей всичките си тревоги, или поне разбери какво става с още един преглед. Но няма как да имаш такова чхг само от прегнил. Успех! Heart

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 17:42 от Daisy81

# 518
  • Варна
Доколкото знам такава малка доза би дала отклонение в ЧХГ около 20 единици, така че няма нужда да спирате инжекциите, резултата си е абсолютно положителен

# 519
  • София
на такива стойности чхг изобщо не е нужно да се следи.
на прегледи трябва да се ходи и там е по-важно какво се вижда.

# 520
Здравейте мили момичета отново. Мога ли да попитам : знаете ли прегнила 100 IU / 0.25 ml , който изписват след трансфер дали може да даде фалшив позитивен резултат и с колко единици е намесата .. например ако резултата е 1000 на 14 ден след трансфер на 5 дневен бластоцист , каква част е завишена изкуствено от Прегнила?  Ако спра инжекциите  За тестване на реално чхг , фатално ли е?
Не спирай прегнила в никакъв случай. Резултатът ти си е много положителен. Изчакай прегледа.

# 521
  • София
Ако от трансфера не са ти слагали прегнил, резултатът е абсолютно реален. Ако са ти слагали по-скоро, е леко завишен, но си е положителен.
Тихичко честито! И никакво спиране.
След 48 ч. повтори теста.

# 522
Благодаря от сьрце на всички момичета, които ми отговориха. При пьрвата ми бременност, която макар и да завьрши с аборт имаше сьрдечен пулс още в ранната 6 г.с., и затова ми е малко тревожно. Вече имам час за второ мнение. Благодаря още ведньж момичета.

# 523
Здравейте, момичета! Онзи ден попълних онлайн заявка за първичен час, прочетох, че в най-добрия случай след около месец и половина ще ми звъннат с час... За вирусологиите и спермограмата - ясно, ще ги пуснем актуални, ще направя междувременно и обременяване с глюкоза, но за другите: фсх, естрадиол, лх, пакета за хашимото-трябва ли да са направени непосредствено преди прегледа? С Хашимото съм и имам от лятото всички за кой ли път изследвани... Знаете ли за някакъв принцип, по който определят при кой лекар ще е часът? На 33г., с ендометриоза съм също, съответно и НЯР 😔

Здравей, щом имаш пуснати доста неща, занеси ги, дори и да са по-стари. Ако нещо липсва, ще си го направиш допълнително. Но така или иначе хормоните ЛХ, ФСХ и Естрадиол се пускат на 2-3 ден като ти дойде цикъла и по тях се преценява какво е състоянието. Може допълнително да ти назначат и Антимюлеров за резерва. Успех!

# 524
Здравейте,
за колко време се прави експресната спермограма ?
Възможно ли е да се направи рано сутрин и да се мине предлед с резултати в 14,00ч. ?
Пътувам 4-5 часа до София и искам да знам колко дена да предвидя за престой.
Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт