Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 394
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, извинете че така нахлувам в темата ви, но как мога да си запиша час в болница Надежда за други специалисти, не за АГ или репродуктивен лекар? По цели дни не де свързвам на телефона от сайта, а има някакво онлайн записване на часове, но за единия лекар, който искам да посетя няма дати, а другия изобщо не го намирам. Става въпрос за ендокринолог и мамолог.

# 526
Здравейте, момичета! Онзи ден попълних онлайн заявка за първичен час, прочетох, че в най-добрия случай след около месец и половина ще ми звъннат с час... За вирусологиите и спермограмата - ясно, ще ги пуснем актуални, ще направя междувременно и обременяване с глюкоза, но за другите: фсх, естрадиол, лх, пакета за хашимото-трябва ли да са направени непосредствено преди прегледа? С Хашимото съм и имам от лятото всички за кой ли път изследвани... Знаете ли за някакъв принцип, по който определят при кой лекар ще е часът? На 33г., с ендометриоза съм също, съответно и НЯР 😔

Здравей, щом имаш пуснати доста неща, занеси ги, дори и да са по-стари. Ако нещо липсва, ще си го направиш допълнително. Но така или иначе хормоните ЛХ, ФСХ и Естрадиол се пускат на 2-3 ден като ти дойде цикъла и по тях се преценява какво е състоянието. Може допълнително да ти назначат и Антимюлеров за резерва. Успех!
Даа, за АМХ и без това искам и тук да ми изследват, че имам 2 резултата от друго място, да видя сега какво ще покаже... Ако е добре се надявам да можем да кандидатстваме по фонда. Иначе при д-р Цветков ми е часът, прочетох добри отзиви за него... Последните години се лутам и въртя в кръг, като нищо съществено не правя, зарадвах се че успях да се вмъкна за час в последния момент, да видим...

# 527
Здравейте, момичета! Онзи ден попълних онлайн заявка за първичен час, прочетох, че в най-добрия случай след около месец и половина ще ми звъннат с час... За вирусологиите и спермограмата - ясно, ще ги пуснем актуални, ще направя междувременно и обременяване с глюкоза, но за другите: фсх, естрадиол, лх, пакета за хашимото-трябва ли да са направени непосредствено преди прегледа? С Хашимото съм и имам от лятото всички за кой ли път изследвани... Знаете ли за някакъв принцип, по който определят при кой лекар ще е часът? На 33г., с ендометриоза съм също, съответно и НЯР 😔

Здравей, щом имаш пуснати доста неща, занеси ги, дори и да са по-стари. Ако нещо липсва, ще си го направиш допълнително. Но така или иначе хормоните ЛХ, ФСХ и Естрадиол се пускат на 2-3 ден като ти дойде цикъла и по тях се преценява какво е състоянието. Може допълнително да ти назначат и Антимюлеров за резерва. Успех!
Даа, за АМХ и без това искам и тук да ми изследват, че имам 2 резултата от друго място, да видя сега какво ще покаже... Ако е добре се надявам да можем да кандидатстваме по фонда. Иначе при д-р Цветков ми е часът, прочетох добри отзиви за него... Последните години се лутам и въртя в кръг, като нищо съществено не правя, зарадвах се че успях да се вмъкна за час в последния момент, да видим...
Страхотен е д-р Цветков. Ако имате въпроси може да ми пишете Simple Smile

# 528
Здравейте, извинете че така нахлувам в темата ви, но как мога да си запиша час в болница Надежда за други специалисти, не за АГ или репродуктивен лекар? По цели дни не де свързвам на телефона от сайта, а има някакво онлайн записване на часове, но за единия лекар, който искам да посетя няма дати, а другия изобщо не го намирам. Става въпрос за ендокринолог и мамолог.

Здравей, може да си запишеш директно онлайн. В началото на месеца май се отварят слотовете, но проблема е че бързо свършват. Ако искаш за при Начев той работи доколкото знам само съботите и май не всички. Следи онлайн или бъди настоятелна по телефона Simple Smile

# 529
  • Пловдив
А знаете ли Цветков на работа ли е вече?

# 530
  • Варна

Не е

# 531

Имах час за 10.11, но вчера ходих за изследвания и ми казаха, че ще сменим часа за друг лекар, защото няма да го има и не знаят кога ще е на работа...Странно какво се случва...Надявам се с д-ра всичко да е наред...

# 532
  • Варна
Днес трябваше да съм на преглед при д-р Цветков, но ме смениха за д-р Тихомирова. Явно и другата седмица няма да го има, но нямам идея защо.

# 533
Здравейте, аз съм пациент на доктор Чапанова и днес ми казаха, че и тя отсъства до декември. Тъй като исках да запиша час след неуспешно инвитро, сега съм при доктор Тихомирова. Дали мога да очаквам, че тя ще е запозната със случая и ще можем да направим план какво предстои?

И още едно въпросче..от последната ми цитонамазна излезе препоръка за колкпоскопия. Тя дали може да се извърши от интиро лекарите или трябва да запиша час при някой друг?

# 534
И още едно въпросче..от последната ми цитонамазна излезе препоръка за колкпоскопия. Тя дали може да се извърши от интиро лекарите или трябва да запиша час при някой друг?
Мен ме насочиха към д-р Еленчев. Ходя при него от няколко години. Внимателен е и е добър лекар- онколог/гинеколог.

# 535
  • София
Аз ходих веднъж при него. Държа се изключително грубо. Повече не възнамерявам да повторя.

# 536
Моите впечатления са други. Вероятно сте го хванали в лош момент.

# 537
  • София
Ами аз отидох при него точно заради добри отзиви във форума и много се разочаровах.

# 538
  • Пловдив
Знаете ли за ЗЕТ .....само трансфер ще искат ли тест за Ковид?

# 539
Знаете ли за ЗЕТ .....само трансфер ще искат ли тест за Ковид?

Най-много да ти пуснат бърз тест за антитела от 40лв. Въпреки че на мен ми го пуснаха заедно с ПКК и хормони преди пункцията, а после след 5 дни за трансфера не са ми го пускали пак...Може да се обадиш в Манипулационна и да питаш. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт