За тези, които четат любовни романи № 37

• 61 619
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Люси Елеазар - Страхотни книги. Издала е вече 5 и всичките съм ги чела.
Благодаря, ако ми попаднат нейни книги обезателно ще ги прочета.

# 331
да не остана и аз назад-свалих „З като...“
не знам какво толкова й хвалите -нито изказ,нито повествувание, нито мисъл...
прескочих няколко станици,прочетох някой абзац, ама си е загуба на време

# 332
"З като ..." направо е цвете в сравнение с Катрин Байби нещо си в  сряда, която чета в момента. На два пъти ми идеше да я зарежа, след като се чудех какво въобще чета. Но минах половината вече, поне е кратко това безумие, и май все пак ще се напъна да я завърша и после ще изтрия останалите две на авторката директно.

# 333
  • в сърцето на един мъж...
"З като ..." направо е цвете в сравнение с Катрин Байби нещо си в  сряда, която чета в момента. На два пъти ми идеше да я зарежа, след като се чудех какво въобще чета. Но минах половината вече, поне е кратко това безумие, и май все пак ще се напъна да я завърша и после ще изтрия останалите две на авторката директно.

Ама има ли ги вече он лайн? Да не си ги купувам Simple Smile
Аз прочетох предпоследната на Рейвънел, сега чакам озон да пуснат черен петък, да си взема Преследването на Касандра. Здравей непознат ми беше леко досадна, но Дъщерята на дявола ме грабна и буквално за 4 часа я прочетох Simple Smile

# 334
  • Euskal Herria
Ще има ли черен петък в Озон? За 1-ви ноември бяха пуснали книгите с 20% намаление, но не на всички заглавия.

# 335
Яне, говори се, че ще има, ама не знам кога е

# 336
  • Euskal Herria
Благодаря! Значи ще чакаме и ще разберем. Озон редовно ми пращат имейли за различните им промоции.
Поне за хартиените издания има намаления. Досега за електронна книга е нямало.

# 337
  • Смолян
Здравейте, някой дали е чел книгите на Мануела Инуса, нека сподели мнение????

# 338
  • Бургас
Прочетох Нежно спасение на Джули Грууд. Книгата е абсолютно в нейната стилистка. Той - намръщен грамаден шотландец, тя - сладка малка англичанка, наивна до глупост и в същото време мила и симпатична. Книгите са написани с много хумор и се четат бързо. И макар да не се различва особено от останалите прведени нейни книиги, съм безкрайно доволна, че си я  купих. В началото на следващата седмица очаквам поръчката от Сиела. Прочетох откъса в сайта на В ролята на кралица и въпреки не особено ласкавите отзиви нямам търпение да я дочета. Междувременно излиза и Спароу, та която докопам първа с нея ще продължа.

# 339
Ама има ли ги вече он лайн? Да не си ги купувам Simple Smile
https://www.rulit.me/programList.php?view=global&search=%D0% … D0%B9%D0%B1%D0%B8
Ето тези има.

# 340
Прочетох Нежно спасение на Джули Грууд. Книгата е абсолютно в нейната стилистка. Той - намръщен грамаден шотландец, тя - сладка малка англичанка, наивна до глупост и в същото време мила и симпатична. Книгите са написани с много хумор и се четат бързо. И макар да не се различва особено от останалите прведени нейни книиги, съм безкрайно доволна, че си я  купих. В началото на следващата седмица очаквам поръчката от Сиела. Прочетох откъса в сайта на В ролята на кралица и въпреки не особено ласкавите отзиви нямам търпение да я дочета. Междувременно излиза и Спароу, та която докопам първа с нея ще продължа.

Направих огромната грешка да купя В рокля на кралица по време на намалението на Сиела, без преди това да поразлистя книгата. Вчера започнах да я чета, минах 30-тина стр. и просто се отказах, попрехвърлих до края по диагонал. Имах чувството, че е писана от 14-15 годишна тийнейджърка без изграден стил на писане. Всичко е прибързано, героите са посредствено изградени, диалозите са скучни, сюжета е предвидим като в сапунен сериал. Толкова е зле положението.

# 341
И аз си чакам поръчката от Сиела, но явно В рокля на кралица ще я оставя за накрая като чета тук мненията. Мисля да скокна до мола и да взема Спароу, поне Шен пише забавно и винаги ме изненадва.

Прочетох Компаньонката - Аманда Куик и отново си затвърдих мнението, че историческите романи са си класика в жанра. Лека, забавна книга, има си загадки и е много интересна

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 18:05 от VikiE

# 342

Благодаря много!

# 343
И аз прочетох "О" като оргазъм", но не останах особено впечатлена. Лека книжка,чете се бързо, но историята ми е малко мудна, липсва й динамика, а чувството за хумор на моменти ми беше в стил Къци.
Другата книга, която прочетох е "Sicko", пак заради коментарите тук, но останах със смесени чувства. Историята е интересна, наистина дарк, но фантасмагориите ми дойдоха в повече.
Прочетох "Enemies" на Tijan. От одавна исках да прочета нещо на авторката и най-накрая го направих. Но книгата ми се стори посредствена. Окаяната главна, която все се жалваше и през първите 20% от книгата дори още не беше срещнала главния. Мисля да дам шанс на авторката и с друга книга.

Случайно попаднах на " Sweet temptation" от Cora  Reilly и много ми хареса. Историята не е толкова динамична, с големи обрати, все очаквах да се случи нещо много лошо, но това така и не стана, но въпреки това ми хареса, най-вече заради главната героиня, която беше вдъхновяваща.

# 344
  • близо под тепетата
И аз съм от клуба на нехаресващите Tijan, О като оргазъм и следващата след нея. Наистина"лафовете"  бяха тип Къци...да бяха Шкумбата, щях да се прежаля да ѝ дам 4 в ГР. Не ме грабнаха. На тази Тиджан (или както се се чете) започнах три и трите бяха средна работа, по една -две глави прочетох и я зарязах. Чак ми е странно,че в Полша много я хвалят. Същата ми е и връзката с Уилоу Уинтърс, явно не са мои тип.
Нооо сега довърших The day he came back на P.Ward и съм Cry Cupid искам и аз такава любов, няма да се замисля да зарежа мъжа си Joy или ще си помисля малко. Много красиво написана история, всичко почувствах. Отдавна ѝ се чудех и все я оставях "за друг път", но се радвам,че накрая я прочетох. Sicko не я завърших, ще се върна тия дни, но малко ми е странна 🙃 чудя се за 3 или 4 ще ѝ дам...на кантар съм.
Сега се двоумя между Love online и Drunk dial пак на P.Ward. Някоя от вас да ги е чела, за да препоръча коя да подхвана?

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 20:18 от magito1986

Общи условия

Активация на акаунт