За тези, които четат любовни романи № 37

• 60 677
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, търся авторките на няколко книги, които съм чела като имах време и бях без деца 😂 Да си ги припомня 😊
1. Исторически - Разказва се за жена, която има няколко брака. Мъжете и все умират. Като през всичките бракове все се засича и разменят остроумности и хапливи забележки с главния, с който накрая среща истинската и последна любов.
2.Съвременен. Мъжът и детето на главната са убити от нещо, докато тя е в съседния двор. И тя трябва да преодолее загубата. Имаше и една, където главната вижда как убиват мъжът и и брат и, тя го вижда през прозореца. Убийците търсят нещо свързано с работата им. Помагаше и едно дете, което е хакер.
3. Съвременно, свързано с ФБР. На агент брат му преди години е безследно изчезнал, заедно с жената на гагстер, който той следи под прикритие. Оказа се, че са ги заключили в багажника на кола и хвърлили от скала. Историята се повтаряше с главния -беше се добрал до нещо и по същия начин искаха да го сложат в багажник с приближена на същия гангстер.

Ще се радвам ако се сетите кои са и успея да ги прочета. Благодаря 😊

# 91
  • Euskal Herria
За историческата - тази?
https://chitanka.info/book/6287-zhena-na-strastta

# 92
Прочетох  “Някой бди над теб"- Джудит Макнот . Хареса ми. Различна е от доста любовни книги. Авторката отначало доста е заложила на заплитането на криминалната нишка. Главните герои са просто повече сякаш част от общ мотив, отколкото само те да изпъкват единствено на преден план. По нататък обаче образите им получиха повече плътност и повече цвят, развиха се. Това ми хареса. Хареса ми как отношенията им постепенно  се надграждаха. Иначе лично за мен, ако още от началото ги събере авторката няма интрига, няма надграждане. Губи ми се интереса.
 Иначе тук бяха ми бяха любопитни и двама от второстепенните герои- двамата разследващи случая.
Хареса ми книгата наистина. Особено към края.
Тази година се запознах с доста нови автори/ки. Като нещо подобно т.е. любовен  с крими елемент  много ми  хареса "Погребани тайни" на К.А Тъкър. Като стил на писане е различна от  Макнот, но лично мен ме увлече страшно много. Героите са тинейджъри, но на мен ми допаднаха,  харесах ги, съчувствах им, беше ми интересно какво ще се случи с тях. Имаше напрегнати моменти. Разгадах  загадката на книгата доста преди края, но не ми уби ни най-малко удоволствието. Прочетох и другите  издадени у нас книги на К.А Тъкър- “Забравена истина", "Пречистваща истина", които също ми харесаха, макар и една идея по-малко от първата.

# 93
  • Варна
Момичета, някой знае ли кога ще издадат и другите две части от поредицата на Шен All Saints High?
YanaDG на мен първата книга - Красиво безразсъдство ми хареса. Е на моменти е тегава, но сюжетът не те пуска, не е предсказуем до финала. Е накрая малко се разбозява...
Сиела споменаха, че втората ще излезе есента, а третата догодина.

# 94
Здравейте, търся авторките на няколко книги, които съм чела като имах време и бях без деца 😂 Да си ги припомня 😊

2.Съвременен. Мъжът и детето на главната са убити от нещо, докато тя е в съседния двор. И тя трябва да преодолее загубата. Имаше и една, където главната вижда как убиват мъжът и и брат и, тя го вижда през прозореца. Убийците търсят нещо свързано с работата им. Помагаше и едно дете, което е хакер.

Мисля, че е Дръзка съдба на Линда Хауърд.

# 95
Някой беше споменал К. Хувър. Бях чела Жестоко любов и Верити, които доста ми харесаха. Реших да започна на случаен принцип нейни книги и прочетох Може би някой ден.
Харесвам по-хард книги и ако някой ми беше казал, че е такава тежка история, с невъзможна любов, любовен триъгълник, драма и тийн сюжет, изобщо нямаше да се хвана да я чета. Ама като казвам, че не е мой стил, не е!
Обаче не можах да оставя книгата. За ден я прочетох. Буквално на веднъж. Страхотна е! Толкова описани герои, без да се изпада в ненужни обяснения. А историята е толкова завладяваща, чеее рядко срещам такива. Няма виновен, няма изход от ситуацията... очарована съм, а не харасвам такива книги. Верити беше психо, което отново прочетох за ден и бях впечатлена. Жестока любов също ми е сред фаворитите... Просто не мога да си обясня защо до сега не съм прочела останалите книги... авторката определено знае как да пише и да те държи прикована към книга. Продължавам с останалите

# 96
  • София
Не си спомням някой да е споделял мнение за Каролайн Линдън или съм забравила. Да сте чели книгите ѝ?

# 97
# 98

Мисля, че е Дръзка съдба на Линда Хауърд.

Същата е! Благодаря 😊

# 99
  • Плевен / София
Не си спомням някой да е споделял мнение за Каролайн Линдън или съм забравила. Да сте чели книгите ѝ?
На мен ми харесват...Исторически...леки за отмора....

# 100
  • Смолян
До броени дни излиза втората книга от поредицата, започната с „Красиво безразсъдство” - „Раненият рицар” на Л. Дж. Шен!

🧡💛🧡
Луна Рексрот е любимото на всички красиво цвете.
Миловидна. Грижлива.
Щедра. Тиха.
Фалшива.
Под момчешките дрехи и крехката ѝ външност се крие мо­миче, което всички обичат (и съжаляват). Тя знае какво и кого иска. Луна иска момчето от къщата на дървото, което я научи да ругае на езика на знаците.
Същото, което я научи да се смее.
Да живее.
Да обича.
Найт Коул е любимият на всички футболен герой.
Великолепен. Атлетичен.
Силен. Обожаван.
Лъжец.
Безразсъден разбойник, който сваля само с поглед, но има очи единствено за момичето, което живее от другата страна на улицата: Луна.
Само че тя се е променила. Неговата помощ вече не ѝ е необходима. И иска да отиде далеч, за да избяга от него и от стотиците жени в ръцете му.
Двама души, които се нараняват от години. И само в яростта на болката могат да открият пътя един към друг.

# 101
  • Euskal Herria
Ех, само да ги издаваха и електронно... Значи пак лятото ще си я прибирам Simple Smile.

# 102
Ех, само да ги издаваха и електронно... Значи пак лятото ще си я прибирам Simple Smile.
То до лятото ще я има електронно Simple Smile

# 103
  • Euskal Herria
За почитателите на авторката:
Цитат
Издателство ИБИС
Петък е ден за добри новини 🙂. Затова искаме да ви зарадваме, че може да очаквате на български "Heart Bones" от Колийн Хувър.

# 104
През тази седмица прочетох:

https://www.goodreads.com/book/show/54442901-the-wrong-brother започнах я с очакването да е забавна романтична комедия, обаче изобщо не ми хареса. Плоско изградени герои, драми от нищото, не бих повторила с друга книга от авторката.

https://www.goodreads.com/book/show/22888864-amour-amour тук обаче тотално случих на книга. Страхотно разказана история за силата на мечтите и какво е готов да жертва човек в името на сбъдването им. Много, ама много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт