За тези, които четат любовни романи № 37

• 61 634
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Може и да сте видяли, но ето трейлъра на Бриджертон.
https://www.imdb.com/title/tt8740790/
Сигурно така са се женели английски аристократки за негри и е имало негри на баловете. Прекаляват с тая толерантност.

# 301
Аз харесвам О като оргазъм. Хем се дразнят, хем книгата е написана много забавно. Много се смях.

Попаднах на нея случайно в читанка и страшно много ми хареса. Действието се развива с приятно темпо, начина по който са описани действията е перфектен. Самата история е супер. Прочетох я за няколко часа, защото ми беше страшно любопитно какво ще се случи накрая. 😀

Препоръчвам.

Търся нещо подобно, което мога да прочета отново на телефона, ще съм благодарна, ако ми предложите нещо.

# 302
  • Бургас
Сигурно така са се женели английски аристократки за негри и е имало негри на баловете. Прекаляват с тая толерантност.
Хмммм, на 1:02 има и двойка мъже голи в прегръдка?!? и тук да бъдем политкоректни. Нищо, че въобще нямам идея това къде ще го вплетат в сюжета.

Търся нещо подобно, което мога да прочета отново на телефона, ще съм благодарна, ако ми предложите нещо.
Всички ел.книги могат да се четат на тел. с приложение четец. По-удобно е от онлайн четенето.

# 303
Аз харесвам О като оргазъм. Хем се дразнят, хем книгата е написана много забавно. Много се смях.

Попаднах на нея случайно в читанка и страшно много ми хареса. Действието се развива с приятно темпо, начина по който са описани действията е перфектен. Самата история е супер. Прочетох я за няколко часа, защото ми беше страшно любопитно какво ще се случи накрая. 😀

Препоръчвам.

Прочетохте ли З като закови ме. Това е втора част на книгата

# 304
Аз също съм бясна на Бриджъртън. Хем ми се гледа, хем не мога да го преглътна.
А книгите са толкова хубави Sad

# 305
  • Смолян

НОВА НАДЕЖДА

Серията „Ново начало“ продължава с нов вълнуващ сюжет!

Евърли Пен изобщо не е подозирала, че ще се влюби, още по-малко – в своя преподавател. Но Нолан Гейтс е чаровен, интелигентен и сексапилен. Освен това той е единственият, който може да накара Евърли да забрави ужасяващите спомени, които я държат будна от дете. Двамата се опознават все повече, а с това връзката помежду им се задълбочава. Евърли започва да изпитва все по-силното желание да прекрачи невидимата граница, която я отделя от Нолан. Това, което никой не подозира, е, че той крие тайна, която стои в основата на цялото му отношение към живота, както и на ентусиазма му да пише. Тази тайна е в състояние да разруши любовта им, преди дори тя да е започнала…

# 306
  • Бургас
Ако не греша преводачката на Спароу е същата с безумният превод на Раненият рицар. Незнам, НЕЗНАМ! Исках да си я купя, ама ......... Ще и дам за последно шанс. Ако и тук е такъв провал обещавам да си искам парите от Сиела. Честно! Между другото писах им с копираните цитати от първия. Извиниха ми се и предположиха, че вероятно "неправилният" файл е бил изпратен в печатницата. Има резон. Ако обаче се повтори, няма да дам повече пари за книга излязла с името на въпросната преводачка.

# 307
Ако не греша преводачката на Спароу е същата с безумният превод на Раненият рицар. Незнам, НЕЗНАМ! Исках да си я купя, ама ......... Ще и дам за последно шанс. Ако и тук е такъв провал обещавам да си искам парите от Сиела. Честно! Между другото писах им с копираните цитати от първия. Извиниха ми се и предположиха, че вероятно "неправилният" файл е бил изпратен в печатницата. Има резон. Ако обаче се повтори, няма да дам повече пари за книга излязла с името на въпросната преводачка.

Същата е превеждала и "В случай на чудо" - преводът е доста посредствен. Тя и книгата де, но това е друга тема.

# 308
  • Euskal Herria
Е, като е изпратен неправилния файл, какво ще предприемат? Да не би да заменят вече купените книги?
Аз питах за електронните книги - само веднъж се тегли файла и повече линкът не е активен. Ако имало проблем с отварянето, търсиш екипа им и те ти помагат да го отвориш. Но само това. А веднъж вече ми се случи купена книга да не иска да се отвори - прехвърлях книгите от стария в новия лаптоп. И не само че на новия не можах да отворя, ами и на стария се срина цялата серия (а там ги четях). Обаче пък Егмонт и Хеликон реагираха моментално - подмениха ми и трите файла.

# 309

Е, то това е нищо. Те Ан Болейн в нова екранизация за Хенри VIII избраха да е чернокожа актриса, какво остава за измислени герои.
Иначе за сериала Бриджъртън не знам дали бих го гледала. Понякога е по-добре май да си остана със моята представа за героите. Не искам да видя как разрушават любима поредица с лоша екранизация.

# 310
  • София
Мда, и на мен не ми се гледа, точно защото харесвам поредицата. В 99% филмите по книги ме разочароват.

# 311
  • Варна
И Артур в някакво фентъзи го бяха направили чернокож.

# 312
  • София
Много харесвам поредицата "Бриджертон", но не бих си причинила екранизацията. Не искам да си развалям хубавото усещане. Поне малко да се бяха придържали към описанията на героите от авторката.

# 313
  • В къщурката на хълма на феите
Тази седмица прочетох "В рокля на кралица", както и "Красиво безразсъдство" и "Раненият рицар" .. значи на Рицаря давам 9 от 10 точки .. книгата е чудесна, препоръчвам я. Красивото безразсъдство също не е лоша, обачееее тва цялата драма да се върти около факта, че главната героиня е емоционално недорасла и егоистична, нЕкак си не ме хвърли в огън. Що се отнася до "В рокля на кралица" не си заслужава парите да я купи човек - убиваш 2-3 часа докато я прочетеш и три дни по-късно вече не помниш нищо от книгата.

И Бриджъртън ли ги почерниха?!?! аман ..

# 314
Иначе като тоалети, заснемане изглежда много приятно.  Но...просто не знам как ще го преглътна, а и едни хвалебствени коментари навсякъде...
Защо не екранизираха Каравал например, подобен стил и малко доукрасяване щяха да му отиват

Общи условия

Активация на акаунт