За тези, които четат любовни романи № 37

• 61 512
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Може ли мнения за някои от новите коледни книги? Искам днес да пусна поръчка, за да дойде преди Коледа, но се колебая какво да избера.

# 511
  • София
Може ли мнения за някои от новите коледни книги? Искам днес да пусна поръчка, за да дойде преди Коледа, но се колебая какво да избера.
И аз се присъединявам към питането.

Четох "Коледа в Силвър Фолс" на Джени Хейл  миналата седмица https://www.orangecenter.bg/koleda-v-silvar-fols.html . Добре че я взех от библиотеката. За мен не си заслужава. Подобна е на другите книги на Хейл.

# 512
Книгата излезе на българския пазар в началото на този месец. Иначе я има на английски и полски, в темата за търсене на книги я пращаха.
Благодаря!
Видях я в Сиела, но и аз се чудя дали си заслужава книжката. В интерес на истината много от този род книги, които съм чела във фенпревод ми допадат повече, отколкото преведени в издателство.

# 513
Ще питам нещо англочетящите ... Търся една книга, дето ми хвана окото. Прерових Хънтъра, Либген, Мобилизъм, ВК .. абе всичко. Пропускам ли някое тайно място?

А по темата, писах ли вече не помня, чета Книжарница на колела .. много сладка книжка.

# 514
  • София
Като гледам май нищо не пропускаш, явно я няма Thinking

# 515
Мм, явно да, иначе не е нова - от миналата година, но греда.

# 516
  • Бургас
Коя книга, че ми стана любопитно?

# 517
  • близо под тепетата
А аз събирам мнения за 365 дни. Снощи гледах филма  и ми хареса. Търся я и в Ел вариант книжката.
Аз я имам на английски и първата част на полски. Ако искаш,дай имейл да ти ги пратя. Не съм я чела все още, но ще им дойде ред. И филма изтеглих, а още не съм го гледала Grinning
Коя книга, че ми стана любопитно?
И на мен Joy сподели, моля, коя е книжката
The darkest temptation на Danielle Lori излезе, днес ще я започна Party Time Smiling Imp
Иначе съм почти към края на See me after class от Meghan Quinn и ми допадна доста- забавна е, няма много секс сцени. Със сигурност ще прочета и други нейни книги-според коментарите повечето ѝ са все забавни Grinning
ЛЮБОПИТНО МИ Е - вие пробвали ли сте някои неща, за които сте чели в някоя/някои книги?(не визирам интимни експерименти Joy ) например аз бях пробвала и все още си правя S'more и черен чай с коняк. Не помня в кои книги ги имаше, но преди не бях чувала за тях Blush

# 518
О, нищо особено не е търсеното .. вие пък. Коледна за градска принцеса, която попада в затънтено градче в нищото и там среща него и така нататък. Пишеше, че е забавна и .. хот. Аз даже я изгубих, щото не си я отбелязах и сега не ми идва заглавието какво беше. Нещо подобно на тази, която ми хареса много https://www.goodreads.com/book/show/49526719-christmas-in-july?a … jlJ8Wk&rank=5

Магито, в някоя книга на всяка 3-та стр. споменаваха някакъв, вече не помня какъв, сладкиш. Прерових нета за рецепта, видя ми се сложна, щото не съм от най-кулинарите и дотам с мерака.

# 519
ЛЮБОПИТНО МИ Е - вие пробвали ли сте някои неща, за които сте чели в някоя/някои книги?(не визирам интимни експерименти Joy ) например аз бях пробвала и все още си правя S'more и черен чай с коняк. Не помня в кои книги ги имаше, но преди не бях чувала за тях Blush

Редовно пробвам и си издирвам. Правила съм канелени кифлички, хляб със смокини и черен пипер, паста, пица. За тези се сещам набързо.

Има една кулинарна блогърка, тя редовно прави някакви ястия, вдъхновени от книгите. Също и двете мацки от Trouble bakers, които правят пак неща, вдъховени от книгите.

# 520
  • Варна
Егмонт ще издава Дженифър Арментраут. Мисля че тук се говореше за книгите .
https://www.facebook.com/egmont.bg/videos/2681298388786696/

# 521
Даа, ужасно много ме зарадва тази новина. Поредицата е страхотна, надявам се да я издадат цялата и да запазят оригиналните корици.

# 522
Егмонт ще издава Дженифър Арментраут. Мисля че тук се говореше за книгите .
https://www.facebook.com/egmont.bg/videos/2681298388786696/
Благодаря за новината!
Рядко си купувам книги и изобщо не следя издателствата какво издават, не за друго, а защото преводите понякога са толкова зле, че... Яд ме хваща! А и толкова много се губи в превода понякога.
Корицата едва ли ще я запазят, за съжаление, а ми харесва...

# 523
  • Euskal Herria
А в една от фейсбук групите за книги попаднах на пост, според който Егмонт през януари щели да издават "Среднощно слънце" на Стефани Майър.

# 524
  • Разпиляна във въображението
В момента чета "Коледа под боровинковия залез" на Холи Мартин. На Коледна вълна съм видно е Simple Smile Харесах и другия роман на Мартин, затова направо поръчах този. Книга за втория шанс, за северен остров, и много коледно настроение. За съжаление не мога да не си помисля за бедната украса в моя град и как нямам усещане за празник. И сняг няма Sad

Момичето в момента пие хубав топъл бял шоколад с кула от сметана и лакрицови бонбони.

Общи условия

Активация на акаунт