За тези, които четат любовни романи № 37

• 61 505
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
"Всичките ми ангели" я очаквам да стигне до книжарниците. Късно ми попадна откъса от книгата и факта, че е имало предварителни заявки/ буквално преди дни/, така че едва ли има смисъл да се свързвам с авторката за такава.
И за да съм по темата - има периоди в които се чудя какво да подхвана и други, в които хубавите книги падат в ръцете ми сами. За два дни изгълтах "Преследването на касандра" на Лайза Клейпас, "Нежно спасение" на Джули Гаруд, сега съм почти на финала на "Неизречени неща" на Саманта Йънг/поредицата Хартуел/. Разкошни книги! За десерт съм си нагласила "Танцувай с мен" на Сюзан Елизабет Филипс, дано не ме разочарова, част от книгите ѝ ги харесвам, други не.

# 556
  • близо под тепетата
И на мен наистина много ми хареса тази на Шен Heart Eyes честно казано бях позабравила другите герои, а и историята на Хънтър и Сейлър, но си ги припомних-добре, че Шен вмъкваше коментари и към тяхната история Simple Smile
Сега се чудя коя да подхвана....

# 557
И аз почти завършвам "Нежно спасение", която си е типична в стила на авторката, не случайно Гарууд ми е една от любимите авторки на ИЛР. Много се забавлявах с тази й книга.
И след нея аз също ще съм в чуденка какво да започна дали "Царство от мед" на С. А. Чакраборти, че първата книга от поредицата беше много добро фентъзи със стабилно изграден свят или в покрай наближаващите празници да започна "Мечокът и Славеят" на Катрин Арден, а пък гледам, че е излязла и The Revenge Pact  на Ilsa Madden-Mills. So many books, so little time!

# 558
  • Варна
"Всичките ми ангели" я очаквам да стигне до книжарниците. Късно ми попадна откъса от книгата и факта, че е имало предварителни заявки/ буквално преди дни/, така че едва ли има смисъл да се свързвам с авторката за такава.
И за да съм по темата - има периоди в които се чудя какво да подхвана и други, в които хубавите книги падат в ръцете ми сами. За два дни изгълтах "Преследването на касандра" на Лайза Клейпас, "Нежно спасение" на Джули Гаруд, сега съм почти на финала на "Неизречени неща" на Саманта Йънг/поредицата Хартуел/. Разкошни книги! За десерт съм си нагласила "Танцувай с мен" на Сюзан Елизабет Филипс, дано не ме разочарова, част от книгите ѝ ги харесвам, други не.
Ами аз поръчах на 15ти и авторката каза, че вече на зависило от предварителни поръчки. Може да я питате.

# 559
А сега де Joy А Сам кой беше?
Доведения брат на Сейлър. Той не точно доведен.. осиновен от родителите и. Трой уби баща му, който се беше оженил за бишето му гадже...  /това от Спароу, ако те подсеща/
Ето затова трябва да се издават книгите както са си поредиците. От Сиела защо така ги завъртяха не знам, но аз като ви чета коментарите вече се обърках. Само знам, че трябва да чакам поредицата за родителите защото от всички вас разбрах, че е по-хубава.

Аз си поръчах от озон Всичките ми ангели защото я комбинирах с други набелязани книги, вече няма предварителна поръчка. В началото съм, но за сега ми харесва. Ще пиша за нея като я прочета.

# 560
Вече прочетох "Всичките ми ангели" и мисля,че е едно добро начало за автора. Книгата е добре написана, лично на мен ми е малко по- разтегната историята и страстта между героите сякаш не ми е достатъчна, самата динамика на отношенията им, но това си е до вкус. Като първа книга, писателката дава една добра заявка за бъдещото си развитие, сравнявайки я с първите книги на други утвърдени автори. Пожелавам много късмет на авторката,подкрепям много начинанието й, предполагайки колко трудно е всичко това да се случи в България и се надявам да не спира да пише. Още от сега заявявам,че ще си купя и другата й книга.

# 561
Вече прочетох "Всичките ми ангели" и мисля,че е едно добро начало за автора. Книгата е добре написана, лично на мен ми е малко по- разтегната историята и страстта между героите сякаш не ми е достатъчна, самата динамика на отношенията им, но това си е до вкус. Като първа книга, писателката дава една добра заявка за бъдещото си развитие, сравнявайки я с първите книги на други утвърдени автори. Пожелавам много късмет на авторката,подкрепям много начинанието й, предполагайки колко трудно е всичко това да се случи в България и се надявам да не спира да пише. Още от сега заявявам,че ще си купя и другата й книга.
Здравейте! Книгата еротичен роман ли е или тийн?🤗

# 562
Аз минах средата на Всичките ми ангели и не е еротика, определено не е тийн.
Присъединявам се към мнението на ~Chelsea~ .
 Добре написана, да и по-разтеглива за моя вкус, но хубава книга. Определено не съжалявам, че я купих и ще си купя и следваща ако има Simple Smile

# 563
  • Бургас

Ето затова трябва да се издават книгите както са си поредиците. От Сиела защо така ги завъртяха не знам, но аз като ви чета коментарите вече се обърках
Ох, Вики. Съвсем те объркахме и теб.
Книгите, които коментираме от поредицата Boston Belles не са издадени на бг . Всъщност втората излезе на 16-ти Декември на английски. Обаче си появяват и персонажи от други книги и за това се заблуди. Първата е за Хънтър /приятел на младежите от All Saints High / и Сейлър -дъщерята на Трой и Спароу от "Спароу", която е самостоятелна книга.
Втората е за брата на Хънтър - Килиан и приятелката на Сейлър.
Третата предполагаме, че ще е за Сам /брата на Сейлър/ и Ашлин /сестра на Хънтър и Килиан/
Аз очаквам Сиела да издадат Angry God, че купих двете книги от поредицата и поне да я събера цялата.

# 564
  • В къщурката на хълма на феите
И аз си купих Ангелите от Озон, ама нямам книгоразделите и душата ми страда .. много ги обичам тия нещица Simple Smile Още не съм я прочела, че ме повали Короната и даже не ми се и чете, което вече е трагично ..

# 565
  • Плевен / София
И аз си купих Ангелите от Озон, ама нямам книгоразделите и душата ми страда .. много ги обичам тия нещица Simple Smile Още не съм я прочела, че ме повали Короната и даже не ми се и чете, което вече е трагично ..
Cry Бързо оздравяване...
Аз си карам на стари любими неща, новите книги си стоят и чакат ....

# 566
Бързо оздравяване Simple Smile
аз също от озон нямах разделител и календарче (не държа на тях, но книгите от Ибис си дойдоха с разделител и ми направи впечатление) и писах на автора във фейса. Ядоса се, каза че дори и така поръчани се била погрижила да имат и ще говори с издателите си

# 567
Тъжни ли са книгите продължение на Аз преди теб Confused

# 568
  • Плевен / София
Не толкова много както първата...След нея дълго време не можех да чета друга книга.

# 569
Амии, аз съм малко частен случай с тази трилогия. Първата, Аз преди теб, не я издържах и я зарязах още преди средата. И въобще не става въпрос да ми е било тъжно, дори напротив този депресар и минута нямаше да го търпя и да го приключа собственоръчно. Стилът на авторката /как се казваше, че я забравих?/ ми беше ... лигав.
И както винаги съм наобратно, харесах много втората. Сам, така ли се казваше, беше много търпелив с тази .. овца. Не е тъжна, приятна е.
Третата обаче не мисля да си причинявам, за мен приключи идеално втората и повече не искам да знам.

Общи условия

Активация на акаунт