Ясновидки/врачки - тема 39

• 89 915
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Във форума върви очевидна реклама на различни персонажи. На въпроса "доволни ли сте?" отговори или почти няма или са негативни. Доволните обаче (често  скоро регистрирани) моментално споделят тел номер. Както и тарифата. И скоро след постовете, гледачката или вдига тарифата или не отговаря на безплатен въпрос. Трябвало да и се зададе правилно. Това че имат карти не ги прави гледачки/ясновидки. И аз имам карти искате ли да ви гледам? Признавам, че нищо не разбирам.

# 241
  • София
Честно, адски съм разочарована от глупостите, които се пишат тук. А това с фейсбук групата съвсем ме довърши - не се ли сещате, че нарочно се прави това, тук няма достъп до каквато и да е информация за нас, но във фейсбук сме директно с информацията, която им е  нужна за да ни заблудят поне за начало.

Ето, дори тази последната - Мая, говорих с нея по телефона, задавам въпроси и я чувам как чатка по клавиатурата - търси, ли търси информация - ама няма, и естествено отговорът й е, че не може да ми влезе в канала, енергията ми била недостъпна!!!  Пълни идиотки са всички, скъсват се да лъжат и мамят хората когато най- имаме нужда от поне малка надежда независимо от проблема ни.

Преди тъпата пандемия заедно с приятелки обиколихме много гледачки из цяла България, но нито една не позна - време, нерви и пари на вятъра!

Сега една колежка ми похвали Любомир Алексиев, записала съм си час при него и ще го проверя и него що за стока е - ако нещо си струва ще споделя тук след това, иначе си знаете!!!

Бъдете здрави и мислете положително въпреки дивотиите, които се случват!

# 242
Gentle_flower, може ли да споделиш кои сте обиколили.
В последно време рекламата тук е на макс. Продължавам да твърдя,  че тези коитонаистина помагат не се рекламират и най-трудно се достига до тях. Търсенето продължава.

# 243

И аз реших да се допитам до тази личност с безплатният въпрос във вайбър,но така и не получих отговор.

Пишете и, че искате консултация, ще си уговорите време, в което трябва да се обадите. И тогава задавате въпроса, казвате име, дата на раждане и тя пита картите и т.н. Ако просто сте и писали въпрос по вайбър няма да ви отговори. Аз съм много доволна поне от към описание на ситуацията и проблема ми. А самата прогноза естествено ще видя по- нататък дали ще се сбъдне.
Естествено,че не съм и задала директно въпроса- отговори ми,че иска дата и това беше.А и каква консултация,че и да си уговаряме ден и да и звъня,така ли протича безплатния въпрос?Сама е написала във Фейсбук,за безплатен въпрос да и пишат във Вайбър.Дори имаше 2 страници във Фейсбук,сега е само една и това за безплатния въпрос вече липсва и е публикувано това
Скрит текст:
. Та който се възползвал,възползвал... примоцията свърши Joy.Сега даже виждам,че и номера ,който е оставила е друг.Публикувания от вас не беше ли този 0892334218?

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 22:39 от Morkovel99

# 244
Честно, адски съм разочарована от глупостите, които се пишат тук. А това с фейсбук групата съвсем ме довърши - не се ли сещате, че нарочно се прави това, тук няма достъп до каквато и да е информация за нас, но във фейсбук сме директно с информацията, която им е  нужна за да ни заблудят поне за начало.

Ето, дори тази последната - Мая, говорих с нея по телефона, задавам въпроси и я чувам как чатка по клавиатурата - търси, ли търси информация - ама няма, и естествено отговорът й е, че не може да ми влезе в канала, енергията ми била недостъпна!!!  Пълни идиотки са всички, скъсват се да лъжат и мамят хората когато най- имаме нужда от поне малка надежда независимо от проблема ни.

Преди тъпата пандемия заедно с приятелки обиколихме много гледачки из цяла България, но нито една не позна - време, нерви и пари на вятъра!

Сега една колежка ми похвали Любомир Алексиев, записала съм си час при него и ще го проверя и него що за стока е - ако нещо си струва ще споделя тук след това, иначе си знаете!!!

Бъдете здрави и мислете положително въпреки дивотиите, които се случват!
Групата от кой е направена във фейсбук? От тази Мая ли?
Щото като гледам е направена от автора на тази тема. Или автора на темата е в комбина с тази Мая? Или автора на темата е самата Мая барабар с групата да точи инфо? Моля автора да се включи!!!!
Друго да питам аз. Само ми обясни за какво й е на тази, или на която и да е друга да рови из профила ти из фейсбук?!??!?
Ти нали конкретен въпрос задаваш, ако иска да ти вземе парите ще ти каже квото иска, а не да ти говори, че не може да ти влезе в енергията, чакрите и нервите.
По големи врачки от врачките станахте тук. Спрете се и вие и тези с рекламите.
Всеки да споделя конкретни неща, а не размисли и страсти на някакви негови фантазии.
Ако не знаете как се пишат постове с конкретни неща, прочетете моите постове от години назад. Как се разказва като ходиш при врачка и как се споделя мнение.
Въпреки всичките си разичарования, нито веднъж не съм налагала на четящите тук да ходят или да не ходят някъде. Била съм обективна и толкова.
Всеки преценява сам за себе си, пари ли ще дава, ще е доволен ли, ще чуе ли това, което иска или не.Това си е негов избор.
Значи някой не иска да ти гледа щото си има няква причина за това и ти веднага налагаш обвинение, че ти рови във профила във фейсбук. ТИ н изпит ли я подлагаш, да ти каже с ква коса и очи си, имаш ли семейство нямаш ли... нали въпроси задаваш!!! Твоите отговори във фейсбук профила ли са или на другите хора, които ползват услугата?
Пак питам, що да не ти вземе парите и да ти говори глупости.
Ядосана съм да, защото аз винаги ще уважа някой ако каже че не може да види нищо, щото има някви си причини.Отколкото да ми наговори някви глупости. Би трябвало да си извадиш извод само от това.
Ако ходиш по такива места само за да слушаш за миналото и настоящето си и по този критерий да определяш кой познава и че не е измамник, много си се объркала. Ама много.
Не съм правила консултация с въпросната Мая, заради която тук се триеше та чак група се създаде, но вече от бяс ще хвана да и се обадя аз , за да ви напиша после едно дълго и обективно мнение. Щото знаете, че аз не си поплювам.
Толкоз от мен.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 22:04 от Melissa77

# 245
  • София
Gentle_flower, може ли да споделиш кои сте обиколили.
В последно време рекламата тук е на макс. Продължавам да твърдя,  че тези коитонаистина помагат не се рекламират и най-трудно се достига до тях. Търсенето продължава.

Толкова много бяха, че имена едва ли мога да цитирам в момента, виж ми старите коментари по темата, би трябвало да съм писала за някои. Иначе обиколихме всички в София и околностите, Перник, Дупница, Кюстендил, Благоевград, Пловдив, Бургас, Айтос и купища села. Ходихме все при препоръчани - много познавали и т.н. сещате се - но не, категорично ви казвам, никоя не позна нищо, само общи неща, които реално важат за всички ни.

# 246
Под влияние на отзивите тук ,аз също се свързах с Мая .За съжаление, изобщо не мога да се изкажа така въодушевено. За отговаряне на въпроса ,отговори ми .Дали е познала,още ни мога да кажа, но общо взето през целия един час ,през който говорихме ,ме подпитваше и това ,което и казвах ,тя го повтаряше с малко по - различни думи. Консултацията се състои в това, да дава съвети .На мен не са ми нужни съвети ,а факти и мисля ,че гледането без значение на карти ли е ,на кафе ли ,боб ли, е именно да ти кажат какво показват ,какво виждат ,а не да ти дават акъл как да постъпиш .Та с две думи ,съжалявам, че се подведох и и се обадих ,защото смятам, че си дадох парите за нищо .
Преди години, бях у приятелка на гости.Случайно дойде и друга нейна позната .Пихме кафе и тя изведнъж каза - искате ли да Ви гледам ? Помня ,че с моята позната тогава се смяхме. Не вярвахме .Тази жена обаче тогава ме разби.Каза ми такива неща, с такива подробности, че я гледах и не вярвах .Всичко, което каза беше и стана точно така .За съжаление, както казах ,това беше преди години и нямам никакъв контакт нито с нея ,нито с познатата ми .Иначе бих я открила.

# 247
  • Варна
Не проявявам интерес към този човек от Бургас, но що за тъпотия!?
Ще се давал телефона само на хора от Бургас!?

И какво ако някой е от Варна, къде е проблема. Два часа път.

Пък и от София да е, какво от това. Стига да има дарба и способности, няма никакво значение от къде са посетителите.

Сещам се когато посетих Никола Стоянчев лечител от София, пита ме от къде съм. И като разбра, че от другия край на България възкликна "И само за това ли дойдахте". Човек който задава такъв въпрос по този начин, толкова са му способностити.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 12:53 от Danny_Jo

# 248
Защо не пишете в темата за таро? Там ще отговорят момичетата..

# 249
  • Варна
Под влияние на отзивите тук ,аз също се свързах с Мая .За съжаление, изобщо не мога да се изкажа така въодушевено.......................... Консултацията се състои в това, да дава съвети .На мен не са ми нужни съвети ,а факти и мисля ,че гледането без значение на карти ли е ,на кафе ли ,боб ли, е именно да ти кажат какво показват ,какво виждат ,а не да ти дават акъл как да постъпиш .Та с две думи ,съжалявам, че се подведох и и се обадих ,защото смятам, че си дадох парите за нищо .
..................
Даже и психотерапевтите не дават съвети, а карат клиента си сам да осъзнае правилното решение.

# 250

Пък и от София да е, какво от това. Стига да има дарба и способности, няма никакво значение от къде са посетителите.

Сещам се когато посетих Никола Стоянчев лечител от София, пита ме от къде съм. И като разбра, че от другия край на България възкликна "И само за това ли дойдахте". Човек който задава такъв въпрос по този начин, толкова са му способностити.

а после човека помогна ли ви? защото е ясно как тези с  дарба няма как да са като другите, но скоро имах и аз доста неприятно отношение от страна на човек с дарба, но тъй като нямам възможност да го посетя той малко ми държа тон, знам че всеки работи различно, но ако споделите с този въпросния какво е станало после ще бъде полезно

# 251

а после човека помогна ли ви? защото е ясно как тези с  дарба няма как да са като другите, но скоро имах и аз доста неприятно отношение от страна на човек с дарба, но тъй като нямам възможност да го посетя той малко ми държа тон, знам че всеки работи различно, но ако споделите с този въпросния какво е станало после ще бъде полезно
Приемам критиката ви за основателна, не обмислих, че Да наистина има хора, които са готови да пропътуват километри, за това. Извинявам се, за което! 🙏 Аз, съм от този тип хора, ходила съм къде ли не... И, когато попаднах на този човек,му казах:А, ти къде си бил толкова време, че не съм стигнала до инфо за теб🤔. Коригирам се, да всеки си решава на какво е способен, в търсенето си. ПИШЕТЕ МИ НА ЛИЧНИ. ЩЕ ВИ ДАМ НОМЕРА МУ 🤗

# 252
Под влияние на отзивите тук ,аз също се свързах с Мая .За съжаление, изобщо не мога да се изкажа така въодушевено. За отговаряне на въпроса ,отговори ми .Дали е познала,още ни мога да кажа, но общо взето през целия един час ,през който говорихме ,ме подпитваше и това ,което и казвах ,тя го повтаряше с малко по - различни думи. Консултацията се състои в това, да дава съвети .На мен не са ми нужни съвети ,а факти и мисля ,че гледането без значение на карти ли е ,на кафе ли ,боб ли, е именно да ти кажат какво показват ,какво виждат ,а не да ти дават акъл как да постъпиш .Та с две думи ,съжалявам, че се подведох и и се обадих ,защото смятам, че си дадох парите за нищо .
Преди години, бях у приятелка на гости.Случайно дойде и друга нейна позната .Пихме кафе и тя изведнъж каза - искате ли да Ви гледам ? Помня ,че с моята позната тогава се смяхме. Не вярвахме .Тази жена обаче тогава ме разби.Каза ми такива неща, с такива подробности, че я гледах и не вярвах .Всичко, което каза беше и стана точно така .За съжаление, както казах ,това беше преди години и нямам никакъв контакт нито с нея ,нито с познатата ми .Иначе бих я открила.

Ето на това му се казва изчерпателно мнение. Никакво значение няма дали е негативно или позитивно.
За това винаги апелирам в тази тема за такива постове.
Понеже доста съм писала за Ваня Вучкова и картите Таро, това е и към вас, и към всички които избират този метод като услуга за гадаене: Ако сте наясно, че ще ви се прави консултация с Таро, не очаквайте чудеса. Таро наистина е повече психология и съвети. Картите като цяло дават насоки, а не какво ще се случи в крайна сметка. Затова им се вика консултация, а не " гледане" .
Наистина влезте в темата за Таро в бгмама, момичетата отговарят там и отговорите са предимно съвети как да постъпите в дадена ситуация.
Така че всички, които обичат да им гледат и искат кинкретни отговори, а не съвети да не използват "гледачки" с Таро, писала съм го неведнъж в много постове тук. Съвсем друг е принципа.
Благодаря ви за това мнение и дано има повече такива обективни като вашето.
Поздрави

# 253

Ето на това му се казва изчерпателно мнение. Никакво значение няма дали е негативно или позитивно.
За това винаги апелирам в тази тема за такива постове.
Понеже доста съм писала за Ваня Вучкова и картите Таро, това е и към вас, и към всички които избират този метод като услуга за гадаене: Ако сте наясно, че ще ви се прави консултация с Таро, не очаквайте чудеса. Таро наистина е повече психология и съвети. Картите като цяло дават насоки, а не какво ще се случи в крайна сметка. Затова им се вика консултация, а не " гледане" .
Наистина влезте в темата за Таро в бгмама, момичетата отговарят там и отговорите са предимно съвети как да постъпите в дадена ситуация.
Така че всички, които обичат да им гледат и искат кинкретни отговори, а не съвети да не използват "гледачки" с Таро, писала съм го неведнъж в много постове тук. Съвсем друг е принципа.
Благодаря ви за това мнение и дано има повече такива обективни като вашето.
Поздрави
Да ,благодаря. Опитах се да бъда полезна с мнението си.Надявам се да съм успяла да Ви накарам да се замислите преди да се обадите на тази жена.
А иначе, аз ще продължавам да Ви чета ,с надеждата да открия някой ,който наистина да познава .
Поздрави

# 254
  • Варна
Може да се каже така за Таро, но искам да отбележа, че Таро лично на мен ми показаха абсолютно точно как стои дадена ситуация, та дори и до семейно положение, отношения, развръзка и тн. Питала съм и за работа, отново точен отговор какво ще се случи. Таро са повече от гледачка, стига правилно да бъдат разчетени и човек да е готов да чуе отговорът им.

Общи условия

Активация на акаунт