Ясновидки/врачки - тема 39

• 89 810
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, да препоръчате някой за проверка и разваляне на уроки, че подозираме че има някаква такава в семейството. Ако е в района около Стара Загора още по-добре, но може и където и да е другаде. Зора е голям. Има човек от семейството, който никак не се чувства добре, периодично се натъжава, паникьосва за бъдещето, разплаква и разстройва се, без видима конкретна причина. Благодаря!
Ако са уроки с леене куршум, с леене на восък и с гасене на клечки може да се помогне. Но, ако се повтаря е по  вероятно да не са уроки а да е друг вид енергиен проблем. Тези състояния, които описвате се получават при големи загуби на енергия, които понякога човек сам си ги създава с начина по който мисли, чувства или действа. Затова решението винаги е комплексно и зависи  до 50 % от вън, тоест от някой друг човек и 50 от самия човек, който има проблем.

# 631
Здравейте, да препоръчате някой за проверка и разваляне на уроки, че подозираме че има някаква такава в семейството. Ако е в района около Стара Загора още по-добре, но може и където и да е другаде. Зора е голям. Има човек от семейството, който никак не се чувства добре, периодично се натъжава, паникьосва за бъдещето, разплаква и разстройва се, без видима конкретна причина. Благодаря!
Това са признаци на обикновенна депресия. Защо решихте, че ви трябва врачка или нещо подобно?

# 632
  • Варна
Това са признаци на обикновенна депресия. Защо решихте, че ви трябва врачка или нещо подобно?
Може да не е конкретно депресия, но са признаци на психично разстройство - депресия, паническо
 разстройство, обсесивно компулсивно разстройство и т. н., те винаги са смесени, не съществуват в изчистен вид.
А и информацията е много малко, дори няма и възраст на човека с проблем.

Дори  и специалиста по езотерика го е казал по горе. Ако приемем хипотетично че е енергиен проблем, решението му зависи на 50 процента от самия човек с проблема. Тоест външен човек сам не може да промени друг, ако няма съдействие от страдащия.
И на зъболекар да отидеш, зъболекаря е безсилен да ти поддържа зъбите здрави, ако нямаш добра устна хигиена и правилни хранителни навици.

Дали проблема ще се възприеме за енергиен или психичен няма значение, и при двата случая е важно съдействието и помощта на страдащия и личностни осъзнавания.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 19:20 от Danny_J

# 633

Здравейте,
Наскоро си преглеждах пощата и попаднах на едно лично съобщение на съфорумка относно Любомир, който приема в Мадара. Беше ми разказала за два случая, в които той е помогнал при подобни състояния. За уроки не знам, но всичко е въпрос на енергия.

# 634
Здравейте . Бих искал кординати на добра ясновидка или тел . На човек който найстина познава . Благодаря ви предварително .

# 635
Здравейте . Бих искал кординати на добра ясновидка или тел . На човек който найстина познава . Благодаря ви предварително .
И аз искам числата от тотото. Повярвай ми, моя въпрос е по-лесен от твоя.

# 636
Благодаря ти за отговора все пак . Но мислил ли че с числата от тотото ще се чувствате по здрави по щастливи и по добри ?

# 637
Здравейте! Аз искам да попитам знаете ли някой който разваля магии или някой/я добър/ра ясновидка/врачка в Старозагоско. Благодаря предварително! Simple Smile

# 638
Благодаря ти за отговора все пак . Но мислил ли че с числата от тотото ще се чувствате по здрави по щастливи и по добри ?
Това, което silence има предвид е, че отговора на вашия въпрос е толкова възможен, колкото и това някой да напише числата от тотото. Защото тук вече има 39 теми с хора и опитности и никой не е казал, за някой човек, който да познава както всички искат на всеки и на 100%.
Аз и преди съм казвал, че има много фактори за това. Много от факторите зависят от нас. Дали наистина имаме нужда от тази информация или просто е любопитство, защото е казано, че любопитството може да бъде опасно.
После дали човек се моли за помощ на Бог и Господните сили и просто разчита, че като отиде и ще получи, каквото трябва. А това с искането е първия закон, който всяка една душа трябва да прояви, защото така се проявява свободната воля и Господ може да помогне. Именно и въз основа на това в Библията Господ Исус Христос казва - искайте и ще се ви се даде, търсете и ще намерите, хлопайте и ще ви се отвори. Без това в повечето случаи работят светските сили и затова резултатите са такива.
И не на последно място дали човек вярва, че ще получи помощ и дали е заслужил това.
Аз и преди съм писал, че на мен всички ми познават. Някой 50 %, други 30 а някой и повече от 50%.
Тук примерно във форума хората нито са доволни от Фатме от Тънково нито от Таня от Тънково. Онзи ден една позната е ходила при Таня с нейна приятелка с проблеми в семейството и се оказва, че без нищо да казват на Таня, тя им е описала проблемите, с какво са свързани, че сина на жената има проблем със зависимост от която започва да си губи ума, тя самата вижда, че за това той ползва гъби, назовава точно какъв вид, от къде ги взима и така нататък. И доста други неща за въпросната жена.
Затова трябва да разберете, че всеки един човек е като уникална снежинка със собствена структура, която не се повтаря при другите снежинки и всичко е индивидуално и уникално. Ако на един не е познала, не означава, че не познава а може човека да не е заслужил или да няма нужда от тази информация или просто да не му се дава. Затова опитвайте, защото няма друг начин да проверите. И пак казвам, за мен таксата е голям фактор. Има ли такса, човека не служи на Господа а на себе си. И затова и резултатите после са такива да има 39 теми и никой уж нищо да не може. Успех на всички

# 639
Понякога отговорите не трябва да се търсят. Идват сами. На мен най-много ми позна сляп човек, съвсем случайно го срещнах и повече не го видях. Напипа дланите ми и ми разказа всичко за мен. Съвсем безплатно. И сега, след 20 години, разбирам колко е бил прав. Не се съмнявам, че има хора с дарба. Но не е правилно да се прави бизнес от болката и проблемите на хората. И внимавайте с тези врачки, че повече могат да ви вземат, отколкото да дадат.

# 640
Имам час  записан за другата седмица при един от списъка в София, но няма да мога да отида, ако някой иска да иде ще го пусна,все пак е запазено преди седмици, аз ще искам за друг път,пишете на лични да ви кажа повече

# 641
Здравейте , някой има ли информация за гледачка в Бургас, казвала се Баба Петрана, знам че  бае, веси и гледа, през лятото е в Полски Извор, а през зимата в Бургас. Някой ако знае координати, моля да ми пише. Благодаря.

# 642
Здравейте , някой има ли информация за гледачка в Бургас, казвала се Баба Петрана, знам че  бае, веси и гледа, през лятото е в Полски Извор, а през зимата в Бургас. Някой ако знае координати, моля да ми пише. Благодаря.
А някакви координати на бабата в това село ? Интересува ме весенето.

# 643
Нямам никакви нейни координати, за това а и питам тук.

# 644
Здравейте , някой има ли информация за гледачка в Бургас, казвала се Баба Петрана, знам че  бае, веси и гледа, през лятото е в Полски Извор, а през зимата в Бургас. Някой ако знае координати, моля да ми пише. Благодаря.
[/quote]
[/quote]
Бихте ли обяснили какво значи "веси", аз за първи път чувам това, извинявам се за невежеството бих искала да науча.

Общи условия

Активация на акаунт