Ясновидки/врачки - тема 39

• 89 700
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,попаднах вчера на този  Маринов -парапсихолог и ясновидец в София, фейсбук страница .Какво ще кажете някой ходил ли е?

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 18:18 от Анонимен

# 106
Дайте координати на някоя добра познавачка на кафе , Роза ,Цеца ,Емилия ,дали някой ги е посещавал по скоро ,не преди 10 години и да сподели мнения Споменавахте в по старите теми....доста хора  ,но няма нито актуални телефони ,нито адреси нито нищо...Или са сменени телефоните или не вдига никой Нека някои на който са му познали без значение от коя част на България се намират добри гледачи на кафе или  обикновенни карти да пише,защото някой нищо не споделя,като информация. Моля дайте координати на добър гадател.... Без значение мъж или жена ,важното е да познава ИСТИНСКИ Благодаря

# 107
  • В.Търново
Като се пуска нова тема се копира първия пост, поддържащия с важна информация  от последната тема, за да не се губи и да е полезна за всички. Innocent
Скрит текст:

ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМА 38

Нека запазим добрия тон и да си бъдем полезни!

Моля, всички, които разполагат с координати на ясновидци, ходжи и т.н., от който са доволни, да ми пратят данни за него/тях на ЛС, за да ги сложа на първа страницат като списък.

Темите до сега:
Тема 1, Тема 2, Тема 3, Тема 4, Тема 5, Тема 6, Тема 7, Тема 8, Тема 9, Тема 10, Тема 11, Тема 12, Тема 13, Тема 14, Тема 15, Тема 16, Тема 17, Тема 18, Тема 19, Тема 20, Тема 21, Тема 22, Тема 23, Тема 24, Тема 25, Тема 26, Тема 27, Тема 28, Тема 29, Тема 30, Тема 31, Тема 32, Тема 33, Тема 34, Тема 35, Тема 36,Тема 37

Ако желаете да пишете за магии, моля пишете в тази тема: РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИИ

За негативни мнения, базирани на лични наблюдения, моля пишете в тази тема ЧЕРЕН СПИСЪК НА ЯСНОВИДЦИ, ВРАЧКИ И ХОДЖИ В БЪЛГАРИЯ

Сайт за безплатен отговор само на 1 въпрос, въпроса трябва да е зададен на английски: http://www.hollywoodpsychics.com/

Специални благодарности на всички, които са се грижили за темата   HugHugHug
[/quote]

# 108
Здравейте,
Има ли някой да ми припоръча в Габрово гледач/гледачка на кафе?
Благодаря!

# 109
Тука някой да се е свързал с този ясновидец https://www.facebook.com/mediumnamarinov25/?__tn__=kC-R&eid= … p2WazQrz_QcjsINXK

# 110
Можете ли да ми препоръчате някой, който може да ми гледа на карти онлайн?

# 111
Трябва ми действащ-ходжа в Бургаско, ако някой е ходил-моля да сподели-може и на лични.Да не спамим темата.
Благодаря.

# 112
Здравейте,след като преди няколко месеца намерих така наречената магия-конци,фиби,игли на кълбо в магазина ми и не се чувствам ок,реших и аз да ходя да ми развалят.Въпросът ми е някой ходил ли е при Добринка от Игнатиево до Варна?

# 113
Здравейте.Има ли някой мнение и представи от ясновидката Румяна Ковачева?

# 114
Здравейте,отново ще помоля за мнения за Хайрие от Боян Ботево или Щерона от Мирово Simple Smile Моля някой ако е ходил да сподели

# 115
  • Варна
Здравейте,след като преди няколко месеца намерих така наречената магия-конци,фиби,игли на кълбо в магазина ми и не се чувствам ок,реших и аз да ходя да ми развалят.Въпросът ми е някой ходил ли е при Добринка от Игнатиево до Варна?
Извинявам се че се намесвам, не съм ходила, нямам мнение, иначе познавам добре селото по разни причини, от скоро град. Но село Игнатиево е известно с големите си къщи палати, построени с пари от различни видове измамни схеми, а кой варненец не е чувал за игнатиевските джебчийки. Стана ми любопитно каква е тая Добринка, прочетох няколко стари мнения, както очаквах нищо сериозно.

# 116
Здравейте, ясновидец от Русе, на име Яким ми каза, че на мъжа ми е направена тежка магия, дали са му да погълне нещо, и тази магия не може да се развали.
Търся съвети за ходжи в района на Русе, Разград, или където и да е, които може да се опитат да развалят магията.
А, също и координати на Димитър Дянков, автор на книги за магии.

# 117
  • Варна
Здравейте, ясновидец от Русе, на име Яким ми каза, че на мъжа ми е направена тежка магия.........
Ако си направиш експеримент и изпратиш десетина души при същия ясновидец, бъди сигурна че и десетимата ще имат магии.

# 118
Майка ми, преди 30 години, ходеше при него, аз съм ходила преди 8, с доста хора, които са били при него разговарях. Ни никого не е казал нещо такова Simple Smile Но на мен, да!

# 119
  • Варна
Майка ми, преди 30 години, ходеше при него, аз съм ходила преди 8, с доста хора, които са били при него разговарях. Ни никого не е казал нещо такова Simple Smile Но на мен, да!
Тя работата била друга, мъжа дори не е стъпвал при ясновидеца

Общи условия

Активация на акаунт