Иначе имате право да търсите каквото искате.

Честита Нова Година на всички! Желая ви най-вече здраве, късмет и повече любов и разбиране в умовете и сърцата ни.
Не знам дали някой въобще ще може да ви даде съвет. Аз имам приятелка, която е ходила при Милка от село Караисен точно с такава молба и каза, че познава жената. Аз не знам каква точно е тя и не помня дали имаше такса, защото аз пращам хората само при такива , които нямат такса. Идеята е, че до 40 дни след като някой си замине може да се свържем с него, чрез медиум или евентуално с медитация и моилитви , или да ни се яви на сън, но тъй като за хората е много по-лесно с медиум, затова ходят при такива хора. Ако са минали повече от 40 дни не е препоръчително, защото може да се повлияе на пътя на душата, защото след като тялото умре тя има път и светове, през които преминава. Понякога викането на душите им създава проблеми или ги обърква. Затова Слава Севрюкова казва, че е безопасно до 40-тия ден. После не е препооръчително. После може с молитви и ще очаквате знак, дали ще дойде на сън или от друг човек ще видите. Опитах да намеря нейн телефон, но явно е останал в минал апарат. Това открих в по-стари теми на този форум - Милка Личева село Карайсен 07132-2750
И сега случайно видях за още една жена - Таня от Ребърково - 091093759 - час за записване вторник от 8 до 10 сутринта. Успех и всичко най-добро