Любители на кучета - 108

• 28 193
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Хихи, голям сладур Шошито. Heart
Ние пък мрънкотим. Иначе лаене само в колата на слизане и насън.
Не мога да се справя с нагледно клипче. Затова данък със снимки. 

# 646
  • Bарна, морето, сините вълни
Ама той СаскУ песен ти пее.

Спяща кървава мутра.
Бях седнала на тротоара пред блока и го държа съвсем леко за повода и нашия като реши да хукне подир една котка. Дали не вирнах краката във въздуха? Grinning Аз се смея, детето плаче, защото си мисли, че нещо ми е станало. И като се прибрахме видях, че маца го е пернала по носа, отмъстила е за мен. Голям ми е глупчо значи.

# 647
  • София/Севлиево
А ние вчера поехме към една вила,където си почиваме,и първото нещо дето дивчо направи,бе да се отърка целия хубаво в едни кравешки а**та.И се наложи на го къпя с моя шампоан и да го суша с духалката.Беше много смешен,хем трепети от страх,хем пък тича към топлото.И за награда спа при нас (май само той спа,че нас с ММ ни налегнаха стомашни проблеми,и детето и то не можа много да се наспи)...

# 648
5.30 сутринта.Станах да отида до тоалетна,връщам се и виждам това.Само чака някой от нас да стане и ляга на местата ни.

# 649
  • под тепетата
Аз в тъмното не бих я различила от възглавницата, пък е и мекичка Simple Smile
Ех, Шошко! Ще те взимам на уроци при Озьо, да видиш как се реве артистично - гръмогласно и пронизително, но за сметка на това дълго и напоително! Горе на снимката съм сигурна, че е точно в оплакваческата стойка. Иланг, туй е нежна песен вашето Smile
Иза много човешки поглед извади на последната снимка!
Горкия Еро, друг път да не си вре гагата (носа), дето не му е работа!
Аз поради липса на куче , сутринта намачках едно съквартално шоколадово приятелче - Лео.Той хич не оказа съпротива Sweat Smile

# 650
Шошко каква порода е? Страхотен е Simple Smile

# 651
Аз понеже си имам едно на ум и светнах лампата.

# 652
  • София
Елислава, кравешките акита са голям деликатес. Joy

Ето го Харли от вчерашната разходка. За две години така и не успяхме да го снимаме заедно с приятеля му Франк, тъй като е невъзможно да стоят и за една секунда мирно един до друг.

А това е Питър Пан - новото попълнение на село при свекърите ми. Направо се влюбих в него

# 653
  • Пловдив
Шошко каква порода е? Страхотен е Simple Smile
дизайнерска порода - майката е трицветно гонче, таткото -вероятно е магаре.

# 654
  • тук-там
Хаха, Иланг, поне магаре е таткото, като гледам колко е висок!
Аз днес изкъпах втори номер и той се овъргаля на двора и стана на прасе. Това е положението, Минке!

# 655
  • Sofia
Наша Бела днес ми изкара ъкъла. На вилата сме,къщата с тераса. Ходя си аз отдолу и в един момент Бела ми тупна буквално на главата Flushed..скочи от терасата дивачката. Едва я прихванах да й омекотя падането,че вече виждах как се потрошава. Е тупна си на лапите като котка и побегна по децата.
За пръв път го прави да скочи,незнам какво я обзе,но ако не бях там не ми се мисли...

# 656
  • под тепетата
Перифразирам:
  ... с беличко кожухче,
      с чернички очички
      като две карфички,
      с пухкави две лапки
      като във чорапки,
      що си толкоз леко–лекичко
      и си толкоз меко-мекичко
      и таквоз нетърпеливичко,
      и таквоз скокливичко! Smile

П.С/ Цветът на очите е спорен и търпи поправка

# 657
  • Пловдив
Margaritka_2014, много страшно да се метне така от терасата. Cold SweatАз също се притеснявам, че и Шошко може да скочи от втория етаж. Ако ние сме на двора, а той горе се побърква.

# 658
  • о`майна лунна нощ е
И искаш да кажеш, че за пореден път ми приготви раницата, хавлията, яденето, наградките и пак ги забрави ... в Пловдив?! Добре, че леля ми Кая има храна и ще отдели шепа гранули, та да не ми свири тумбакът от глад.

# 659
  • Sofia
Иланг,ние цяло лято изкарахме на вилата,пътуваме до познати и обикаляме. Проблеми никакви,никога е скачала от никъде,на терасата се качва,лежи на слънце,лае,гледа и слиза да играе с децата. Скача с тях на батута,тича и скача по тях и топки. Днес какво я обзе та така се метна Blush

Margaritka_2014, много страшно да се метне така от терасата. Cold SweatАз също се притеснявам, че и Шошко може да скочи от втория етаж. Ако ние сме на двора, а той горе се побърква.

Общи условия

Активация на акаунт