През МАРТ със мартенички бели и червени и с бебоци сладички засмени!

• 12 665
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
Аз с кръста си имам много проблеми отдавна, но особено последната година - отдясно, отляво, навсякъде боли, понякога като изстина се схващам страшно не мога да се наведа.

# 136
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Добро утро от мен, момичета! Тази сутрин много се притесних, тъй като за първи път усетих, че не съм същия човек както по-рано. Хем се радвам, хем ми идва да ревна. От вкъщи до рабтота са 15 мин. пеша и аз всеки ден си ги вървя в малко бързичко темпо, но просто такава ми е походката. Е, да , ама не. Днес на половината път не можех вече да си поема дъх и едвам се домъкнак с болки в корема до работа. Добре , че работя седнала. Не съм пушачка, но съм карала преди 2 години много тежка пневмония.

И тази случка малко ме натъжи. Иначе исках тази сутрин да ви попитам следното: Мъжът ми е решил да ме води другата седмица за 3 дена на Боровец. Някоя от вас дали се сеща до колко надморска височина беше добре за бременни и оттам вече не е за предпочитане да се ходи. аз мисля да се повозя на лифта и малко да се разходя, няма да катеря върхове, но след днешната случка нещо се притесних за мен и бебето.

# 137
Колко сте изписали.
Да Ви се оплача боли ме кръста като лежа по гръб. А през деня кръста ме боли само от дясната страна. Знае ли някои от какво е това?
Фема - защо пиеш Пренатал?

Това са витамини и минерали. Водят се природни, защото имат естествени източници и миришат на чайче.

" За поддържане на нормалния метаболизъм и доброто физическо състояние, на бременната майка. Предотвравява чувството на болестно състояние, гадене и повръщане. Осигурява нормално развитие на зародиша и достигането на генетично заложения растеж. Осигурява всички необходими витамини и минерали през бременността и следродилния период.

# 138
Дени, трябва да кажеш на гинеколога си за тези болки в корема. Миналта бременност ме започнаха яки контракции още в 15-16 седмица и бях на огромни дози магнезий, който си го пиех докрая.  В случая задъхването идва по-скоро от претоварването на сърцето.

# 139
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Те болките като седнах минаха, предполагам нещо просто от бързото вървене. Сега се чувствам по- добре и закусвам. Ще се обадя по- късно на лекаря

# 140
Добро утро Simple Smile Пак доста сте изписали WinkБолки в кръста и аз имам, но повече вечер като легна.Може би от стоенето на стола пред целия ден Confused
Аз продължавам да пия фолиевата киселина, но други витамини доктора каза ,че за сега нямало нужда.

# 141
Здравейте момичета!!! Сигурно аз нещо съм пропуснала, но да не би на някои от вас вече да са определили пола на бебетата им? Видях, че на заглавната страничка на някои пише "Очаквам да е  stork-girl или  stork-boy". Не е ли рано да се види още? Аз вчера на видеозона проявих доста въображение за да разпозная по-големите органи, та камо ли половите...  newsm53 

За кръста - много съм я закъсала с него, чак не мога да се наведа да си обуя обувките... Но така е, който ходи с разни къси блузки посред зима сега ще реве... (Те хубаво ми опяваха да се обличам, ама няма кой да слуша...)  smile3513 Ще видим какво ще правя като порасне тумбака.

# 142
На мен пък два пъти ми се случи една много странна болка.Обхваща ме като пояс долу ниско и е една такава много неприятна.Като полежа и ми минава.А иначе понеже и аз вървя пеш до работа /около 40 минути/ забелязвам, че по-бързо се умарям и  се запъхтявам.
Сега се сещам да ви питам - някоя от вас има ли проблеми със зъбите?На мен взеха да ми кървят венците.Моя приятелка бременна в 7 месец пие някакви хапченца/флуорид или нещо такова беше/за предпазване от кариеси.На нея зъболекарка и е казала да ги пие.Те са по принцип за деца.Ама дали са подходящи и за нас  newsm78

# 143
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Здравейте мацки Hug!
Напоследък от толкова спане нямах много време да пиша, но влизах да ви чета чат- пат.
Такова чудо не ми се е случвало. По принцип не съм от поспаливите, но сега по 12 часа на нощ не ми стигат. Лягам в 12, ставам в 12 на обяд и в 14 часа вече ми се затварят очите Tired. При вас така ли е?! Кажете изобщо дали е нормално това?
Относно болките в кръста - и аз ги имах преди два дни. Направо не можех да ходя. Когато направя стъпка с десния крак и ме болеше много, но сега поотмина малко. Опашката също много ме болеше. Веднъж да седна и после ставането е болезнено и трудно, но и това малко поотмина. Rolling Eyes. Най-големия проблем си остава това пусто папане. Имам страхотен апетит. Хапвам си дори, когато не съм гладна ooooh!. Най-лошото е, че не ми се ядат плодове и зеленчуци, а сандвичета всякакви Cry. Скоро май ще почна да се търкалям. Имам си коремче, ама ми се струва, че не е бременлийско, а от много манджа Laughing. Киселини ме мъчат жестоки...направо на моменти не мога да дишам ooooh!, ама какво да се прави...
Много ви се оплаках...
Целувки на всички Flutter!

п.с. Само за протокола - предположенията ми са, че ще е момче, въпреки, че винаги съм мечтала за момиченце Blush.

# 144
  • Пловдив Белащица
Здравейте момичета!!! Сигурно аз нещо съм пропуснала, но да не би на някои от вас вече да са определили пола на бебетата им? Видях, че на заглавната страничка на някои пише "Очаквам да е  stork-girl или  stork-boy". Не е ли рано да се види още? Аз вчера на видеозона проявих доста въображение за да разпозная по-големите органи, та камо ли половите...  newsm53 ...
Това са половете по вътрешни усещания на мамите. Аз специално много искам момиче, ама имам чувството, че ще е момче, но не знам вътрешно чувство ли е или от голямото желание за момиче. Иначе една позната ми каза, че като ме гледа си ме представя с момче, а едни роднини на свекито онзи ден ми слагаха конци по главата и защото се барнах по устата, щяло момиче да бъде. Та........ще чакаме още някоя друга седмица и дано док познае пола на бебо.

# 145
Аз вдругиден съм на лекар и се надявам да се види, въпреки че е малко вероятно.

# 146
Още е много рано да се каже пола. Може да се направи опит, но вероятността да се сбърка е голяма. Особено ако кажат че е момиче, след месец-два може да се появят и две "топчици" на видеозона, сещате се за какво говоря. Точно така стана с моята кръстница миналата седмица. Simple Smile
Аз специално не бързам да узная пола... на мен живот и здраве ще ми е първо дете и каквото и да е... ще съм благодарна. Нямам предпочитания.

# 147
Пак имам питане... някой от Пловдив може ли да ме светне къде има 3D или даже 4D видеозон там. Защото този, на който ходих тук в Карлово беше в общи линии бой на негри... Не мога така, искам да отида не заради друго ами поне да може хубаво да го огледат бебчето за някакви аномалии. Ще ви бъда благодарна, ако ми препоръчате къде да отида, но имам и друг проблем, че не съм много ориентирана с пловдивските потайности, така че да е по- на лесно място. (Май стана много сложно...)

Благодаря!!!

# 148
Ан-джи, в Торакс има, аз там ходя по принцип на консултация. Всички са специалисти. Най-добре това се прави 16 г.с - гледа се за аномалии на органите. Прегледът струва 40 лв., но техниката е наистина най-добрата. Клиниката се намира на съвсем лесно място. Ако те вълнуват повече подробности ще ти пиша.

Еллица, предният път в 18 г.с се видя 100 % момче, но с вагинален ехограф. Обърквациите, обаче наистина стават повече с момичетата.  Grinning

# 149
Момичета,а в София къде мога да отида за откриване на аномалии?
Тук ми казаха,че цените са 80-100лв,така че тази цена в Пловдив направо ме учудва -40лв.Ми то по-хубаво до пловдив да отида. Rolling Eyes
А откриване на аномалии,биоскрийнинг и морфология различни неща ли са?Сега ще се поразровя,че доста ме интересува този въпрос с аномалиите... Sad

Общи условия

Активация на акаунт