💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 688
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 135
Обаче много нервни тез рибари - Илиян и Иван си викат, а междувременно ловците пак победиха...

# 136
Еее Жътварите си бяха страхотни в тази игра, преди пъзела. Стана ми тъпо.

# 137
  • Испания
Браво на Ваня и Милен! Наваксаха и победиха.

# 138
Браво на Ваня, страхотна е!

# 139
Жътварите за втори пореден път губят игра в която водят почти до края. Отборната им кондиция е най-добра за момента,за разлика от логическите задачки.

Ваня им измъкна победата.
Няма да е изненада и рибарите да подредят пъзела преди тях.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 21:48 от Bengun

# 140
  • София
Еее, излагация за Сюзън и Ивана, какво се омотаха, уф.
Браво на Ваня и Милен! Simple Smile
Сега Мая и Христа сигурно ще го наредят преди тях, нищо чудно жътварите и на съвет да отидат и да гонят двама.
Ама защо двама. Дали дуела ще е между тях, не е ок така. Не знам какво са замислили. Или може би ще има дуел между четирима номинирани (2х2), но колко ще си ходят на седмица? Би трябвало по един, иначе няма да си изпълнят формата от близо 3 месеца.
Странно, ще видим, много ми е любопитно.

Миналата година кубовете бяха заровени по-дълбоко. Тук ги вадеха като на майтап. Не видях да си потапят и изцяло главата във водата.

# 141
Добре, че Мая може да мисли Grinning

# 142
Бе това "Р" и на водещите ли им бяга, или така ми се счува?!

# 143
Ванюша Heart браво, браво и на рибарите Simple Smile 
Сегаа дали ще номинират двете дето прецакаха пъзела... едва ли

# 144
  • София
Ваня свърши работата по куба, както и Мая. То си личеше просто. Simple Smile

# 145
Нямаше ли да се номинират като миналата година? Какво се случва.. и къде  е капитанската битка ?

# 146
Две патки провалиха отбора,логично е едната да е на елиминация.

# 147
Нямаше ли да се номинират като миналата година? Какво се случва.. и къде  е капитанската битка ?
по нов начин ще са номинациите.

# 148
  • Sofia
Опс връщам си думите за рибарите назад. Да е жива и здрава Мая, тя ги спаси от позора. 😀

# 149
Еее, излагация за Сюзън и Ивана, какво се омотаха, уф.
Браво на Ваня и Милен! Simple Smile
Сега Мая и Христа сигурно ще го наредят преди тях, нищо чудно жътварите и на съвет да отидат и да гонят двама.
Ама защо двама. Дали дуела ще е между тях, не е ок така. Не знам какво са замислили. Или може би ще има дуел между четирима номинирани (2х2), но колко ще си ходят на седмица? Би трябвало по един, иначе няма да си изпълнят формата от близо 3 месеца.
Странно, ще видим, много ми е любопитно.

Миналата година кубовете бяха заровени по-дълбоко. Тук ги вадеха като на майтап. Не видях да си потапят и изцяло главата във водата.

Няма логика по двама да си ходят , че и повече за 1 седмица , ако има няколко номинационни битки..

Общи условия

Активация на акаунт