💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 181
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 870
Симона пък не видях да покаже до момента качества, присъщи на победител. Толкова е едра, че изглежда недодялана.
Вайс и Любо някак стоят незабележими, а според мен имат потенциал.
Моят фаворит до момента е Влади, нищо че и той не е изпъкнал с нищо - нито добро, нито лошо.
От жените, без да звучи сексистко, няма за сега такава, която заслужава. Мисля само за Мая в тази посока, но тя ми е някак... не мога да определя как, ама такова едно - душа камбана. Ще прави каквото трябва, пък да става каквото ще.

# 871
Аз до момента ни от жените, ни от мъжете не съм видял някой да заслужава. Признавам - наблюденията ми върху жътварите не са големи, но рибарите и ловците са пълни дупки.  Един/ eдна не мога да си харесам с ред тях (а и като жени не ме кефят, предния сезон поне Бояна и Марешка изглеждаха добре.)Едните се разцепиха на отбори по полове, при другите вилнее агресията, апатията и нестабилната психика, подклаждана от мизерията.

# 872
За мен е още много рано да имам фаворити, още имената не им помня на всички.
Споменах Симона, защото мисля че от продукцията няма да допуснат да спечели някой с голяма уста като Ваня примерно.

А каква визитка направи Елена и във формата нищо просто... И сигурно ще отпадне довечера, което ще е най-забележимото.
Просто от червените си представям Симона, от жълтите  ... няма да се учудя ивана да стигне до финал, от сините ... изобщо не се сещам кои бяха жените, даже и мъжете...

# 873
 Така е, рано е. Представял ли си е някой в първите дни миналия сезон, че Добрин или Юлиан ще бъдат финалисти. Единият само си лежеше и плетеше заговори с  Роберта и Венца, а другият се караше с Наско и близначките и се мъкнеше след Алекс.
рано е за оценки. всеки от участнициете може да промени кардинално стратегията си във втората фаза. И аз не мога да запомня все още всички. тепърва ги усвоявам.

Дразни ме това, че някой е практикувал професия няколко дена/ седмици и вече си я пише в СВ-то. Всички виждаме колко е истински пилота или учителката по йога. Една професия се изучава с години, докато я овладееш прилично.

# 874
Ама това, че е гласена жена да печели предварително обезсмисля участието на всички мъже, защо са се записали въобще, да бяха догодина, тогава може да гласят мъж... и така да ги редуват.
Да има категории наистина, ще е най-добре като във всеки спорт и накрая да делят наградата и това е. Ама то това е спортно предаване колкото черешката на тортата готварско...
Изобщо няма да се мъча да запомням имената на мъжете тогава...

# 875
Да аз съм за това да има категории. Или да ги разделят на мъже и жени и да има титла за мъжете и титлата при жените* или да се сътезават отборно на принципа мъж и жена срещу мъж и жена, като в едно друго предаване. така ще е честно.

П.С. за съжаление не във всеки спорт има категории, иначе не бихме гледали сблъсък от типа Серена Уилямс  ( удар със 195 км. в час, т.е. почти колкото Джокович) - Цвети Пиронкова (удар със 110 км. в час). В бокса и борбата ги разпределят  по килограми, но тук такова нещо няма.

* като кеча - там си има титли само за Супердивите, отделно от Хардкор титлата да речем, където се бият най-яките мъже.

# 876
Имайте предвид, че много от участниците ще ги развиват като образи тепърва. В момента умишлено, ако забелязвате, камерите почти не падат върху Вайс. Сюзън я дават от аман-заман заради Ивана.

# 877
Аз пък съм пушач, но не понасям да се пуши в затворено помещение или когато се храним, така че е относително. Ако храната на групата зависи от количеството цигари, ще се лиша, защото да са нахранени всички е по-важно от това аз да се напуша. И тук нещата опират до човек, а не до правила или принципи.
аз също бих се лишил от някои неща, за сметка на храна, вода и сън, но това е лична преценка, а тук има екип и ти си длъжен да се съобразяваш с екипа. Не може да нареждаш на другите какво да правят. В крайна сметка всеки поема отговорност - ако пушиш,  впоследствие се представиш  слабо и отборът  ти загуби битката,  шансът да те изгонят е много голям. А ако смяташ че можеш да пушиш и пак да си във форма - хубаво. Всеки си носи своя риск. но щом не могат да се разберат като екип, нямаш правото ти който си малцинство да налагаш мнение на още четири човека. И не само това - за цигарите бих разбрал, те бяха лукс, но  Георги взе да им определя дажби на храната, да обявява кой ще пие и кой няма да пие, колко ще пие и кога ще пие. Поведението му бе на психичноболен човек. А на всичкото отгоре се тупаше в гърдите колко е силен, а като го номинираха пощръкля и показа дълбок комплекс.  За изгарянето на знамето аз директно бих го дисквалифицирал без битка. Българите нямаме загубено знаме в битка, това е престъпление към морала така да се гаври със знаме, дори и да е игра.

П.С. Ако се храним познати и димът ми е неприятен просто ще стана и ще ям другаде. Разбира се ако аз съм седнал първи, а някой непознат дойде с цигарата да ми дими ситуацията не е точно същата-

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 14:28 от Лорд Сняг

# 878
  • София
Това как го разбрахте, че се гласи жена за победител?
Някъде го пише черно на бяло ли? Не вярвайте на всичко.
Може и да е жена, защо не? Ако си го заслужи с игра и стратегия, ами чудесно, браво. Типично по нашенски даваме крайни оценки на нещо което още е в началото.
Не ми харесва начина на режисиране ала Тупарев и смятам, че това шоу би било перфектното такова, но при един друг продуцент, но чак пък такива генерални заключения толкова рано...
Те и миналата година имаха едни първоначални идеи, но един човек в червен екип им ги развали всичките, така че дори и да им се иска да спечели жена, то винаги всичко и по всяко време може да се обърка.
Специално това шоу доста често е печелено от жени, така че не е невъзможно или нереално. Естествено ако има жена на финал, то е ясно, че няма да гледаме гладиаторската битка от миналата година с онези тежести в полето, но и няма как да искаме подобно нещо, защото все пак трябва да има някаква равнопоставеност. Но със сигурност играта трябва да е многоетапна и комплексна, че да се даде шанс на всеки ако има уменията и шанса в конкретния момент, защото то си е и до ден. Ставаш някой ден и се чувстваш недосегаем, а има дни в които имаш усещането, че целия свят тежи на врата ти и апатията те е превзела. Това са 2 месеца, всеки ден игри, няма как случаен човек да се добере до финал. Задължително ще е много по-добре подготвен тактически, физически и психологически от противниците си, визирайки средата и опонентите.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 14:33 от Diavolo

# 879
...
Един/ eдна не мога да си харесам с ред тях (а и като жени не ме кефят, предния сезон поне Бояна и Марешка изглеждаха добре.)
...

Според мен Ваня, Ева, Симона и Ивана (дано да ѝ спръхнат устните скоро Grinning ) си изглеждат съвсем добре, какво не им харесваш?

# 880
Имайте предвид, че много от участниците ще ги развиват като образи тепърва. В момента умишлено, ако забелязвате, камерите почти не падат върху Вайс. Сюзън я дават от аман-заман заради Ивана.

Това буди други въпроси. Дали щото ще се "гаджосат" в предаването. И ние които не знаем че са заедно от преди ще се "изненадаме". Или ще ги развиват по нататък защото са ги определили за финалисти и за тях един вид има време.

# 881
Дяволо, проблема е, че шоуто не е в началото. Това не е втори сезон, очакванията са по-големи спрямо първия. Нормално би следвало да са изчистили грешките, а много от тях си стоят.

------
Не мога да харесам нито една жена физически. Някои са с малки глави, други са ми ниски, трети имат нереални джуки. Христина е със стъклен поглед, все едно се е надрусала. Единствено Ваня има що-годе симпатично лице, но не е първа хубавица

Сред тези жени водещата е единствената хубавица

# 882
  • Пловдив
Симона много ми прилича на Мис Тигрова и не мога да се абстеахирам от тази асоциация, за да я харесам. В жълтото племе пък мъжете изобщо не знам кои са, сал един Димитър, те най-много изпаднаха в миманса.

# 883
Това са 2 месеца, всеки ден игри, няма как случаен човек да се добере до финал. Задължително ще е много по-добре подготвен тактически, физически и психологически от противниците си, визирайки средата и опонентите.
АнаМария, почти до финал

# 884
Дяволо, проблема е, че шоуто не е в началото. Това не е втори сезон, очакванията са по-големи спрямо първия. Нормално би следвало да са изчистили грешките, а много от тях си стоят.

------
Не мога да харесам нито една жена физически. Някои са с малки глави, други са ми ниски, трети имат нереални джуки. Единствено Ваня има що-годе симпатично лице, но не е първа хубавица
Всичко е въпрос на вкус, иначе няма как да виждаш Марешка хубава и тя беше с изкуствени уста и гърди .

Колко висока искаш да е жената? (Не се заяждам и аз харесвам високи хора).

От мъжете Милен щом го видях с очила забелязах, че е хубав (според мен).

Общи условия

Активация на акаунт