💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 645
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 75
Да, големи бойци, боксьори и каскадьори, що не пукнаха на 100м и това 20-30 годишни... Иначе ми надуха ушите от анализи, акъл и стратегии. Жените абсолютно безполезни от първата до последната.

# 76
  • Sofia
Много е рано още да се гонят силни мъже,но пък после става късно и жените започват да окапват една по една по канален ред,та знам ли...
Освен това не всички битки са само силови.Много често се е случвало един пъзел накрая да обърне играта.Или равновесие,баланс...

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 20:09 от avi10

# 77
Николай е едновременно и смешен и смешник.

# 78
Николай е едновременно и смешен и смешник.

Това оня с брадата ли.... Че има едни брадати... единият е с повече брада... Толкова ми бяха безлични, че имената им не запомних. 😁

А иначе всички сте прави - издръжливост нулева.

# 79
Не, един смешен на вид, който не може да казва "Р".
https://i2.wp.com/news2.bg/wp-content/uploads/2020/09/118987858_ … 8%2C960&ssl=1

# 80
  • София
Благодаря за темата! Изглежда ми интересен днешният епизод.

# 81
  • София
Смайли, благодаря за темата - отново на ниво, както винаги Flowers Hibiscus
Не гласувах в анкетата. Към края на седмицата ще го направя, още се ориентирам. Ще изгледам кой как се представя в игрите и тогава. За сега съм разочарована от началото - как пък плуване 50 м ги изтощи толкова, а и на връщане даже ходеха. После с тарана - пълен смях как рикушираше и ги отхвърляше. Уж мъжаги, с мускули, с претенции, че ще мачкат ( не я харесвам тази дума, ама много стана популярна напоследък)...
За бигбрадърските сцени - не са ми интересни. Направо се оттегчих.

# 82

Това оня с брадата ли.... Че има едни брадати... единият е с повече брада... Толкова ми бяха безлични, че имената им не запомних. 😁

стр1, този единствен хубостник в тениска с тигров принт

# 83
  • Sunshine state
Чудя се кой е рязал бритончето на актьорът, че му е така право? То все едно щерка ми го е правила. 😂
Лъха ми малко на Веселин Плачков от него, не знам защо. 🤷🏼♀

# 84
Да, той малко на паница подстриган!

# 85
Записвам се малко късно, но..
Хареса ми играта за територия. И аз като някои все още нямам конкретен фаворит - отбор/играч.
Тодор ми е непоносим. Екатерина също ми е  много дразнеща, но обаче ако са на номинация се надявам да не е номинираната тя (странно) Grinning

Играта за тази вечер я помня от предния сезон. Доста тежка беше, особено за копането на дамите. Да видим как ще се справят.

# 86
Да, тази вечер играта е доста тежка.
Но тези играчи имат предимството да са я гледали в сезон1 и дано успеят да построят по-добра стратегия.
Миналата година всички жени издъхнаха при копаенето на кубовете. Сега поне два от отборите имат мъже, които биха могли да бъдат носени.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 20:34 от Bengun

# 87
  • София
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, великолепно оформена тема, както винаги! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
А пък за мен е идеално, както още не мога да ги запомня кой кой е.
Гласувах за ловците. Не са ми окончателните фаворити, но засега там са ми повечето предпочитания...
Иначе си мисля, че и довечера те ще спечелят битката. Там като търсеха Пламен, ми се стори, че бяха някъде излезли навън ... и си помислих, че може да им е било награда.
Освен ако Пламен не се е загубил в резиденцията.... ама чак пък толкова Thinking

# 88
  • Sofia
Викаш,в тази необятна резиденция...,да не е убъркал пътя.

п.п.А всъщност,разбра ли се къде се намира тази резиденция?

# 89
Да, тази вечер играта е доста тежка.
Но тези играчи имат предимството да са я гледали в сезон1 и дано успеят да построят по-добра стратегия.
Миналата година всички жени издъхнаха при копаенето на кубовете. Сега поне два от отборите имат мъже, които биха могли да бъдат носени.
Честно казано не вярвам, защо тогава жена ще трябва да носи и минава по гредата (или там през каквото трябва), а особено силни жени (физически) не виждам. Може би донякъде Ваня, ама да видим..

Общи условия

Активация на акаунт