💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 145
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 900
За победител този сезон е гласена жена.
Ясно,значи или Ваня,или Сюзън.
Изобщо не ми се вярва да не са знаели,че са двойка с Вайс.
Та ако е нагласено пак
всичко,язък им за предаването.Трети сезон няма да си причиня.

Не мисля да е Сюзън. По скоро Вайс и Ваня и още някой на финал, може би Милен.
Сюзън ще бъде използвана в полза на Вайс.
Така го мисля аз.
....а другите участници, как ли ще се почувстват като разберат, че са били предварително обречени... Тодор например

# 901
Ралица не я споменавам, тя не е от участниците.
Аз като казах, че няма красив, имах предвид и мъжете. Simple Smile
Разликата в ръстовете на мъжа и жената в една двойка е добре да е поне 10 см. Аз съм 174, мм е 188 см. Не стоя ниска до него, нито пък той ми е твърде висок. И такава разлика харесвам.

# 902
April morning, гледат да ги компенсират с ходения по сутрешните блокове и гости по разни предавания. Който може осребрява 15-те минути слава. И между другото замисляте ли се защо само Юлиян не отиде при Гала? Wink

Avi10, реално във финалната битка в първия сезон печелят Веско и Юлиян. Битката е снимана няколко пъти.

# 903
Ами какво да се замисляме - така го прецакаха този Юлиан, той им изнесе формата, а те му се подиграха. Дали той е запазил достойнство и е отказал, или те са го досмачкали като са го пренебрегнали - все тая. Хората, правещи това предаване, не са читави!

# 904
  • Sofia
...
....а другите участници, как ли ще се почувстват като разберат, че са били предварително обречени... Тодор например
Ми как...,като Юлиян.
Ама и те няма да могат да си кажат,та няма и да разберем как се чувстват.

Avi10, реално във финалната битка в първия сезон печелят Веско и Юлиян. Битката е снимана няколко пъти.
Даа,знам,мисля,че на всички в темата ни беше ясно.😉

# 905
Ами какво да се замисляме - така го прецакаха този Юлиан, той им изнесе формата, а те му се подиграха. Дали той е запазил достойнство и е отказал, или те са го досмачкали като са го пренебрегнали - все тая. Хората, правещи това предаване, не са читави!

Не са го пренебрегнали. Той не е отишъл. И не само веднъж са го викали.

# 906
Да, нормално е жената да предпочита мъжът да е по-висок от нея, но чак 190....имах двама съученици които бяха 196 см и 198 см и чувството е неприятно  (с маратонките бият два метра)   щом те се изправят източваш нагоре врат непрестанно, защото те превишават значително. Все едно някаква кула гледаш.дори като седнат пак гледам нагоре.
познавах и едно момиче 183 см, в националния по плуване участваше преди 25 години и чувството да я гледам осем сантиметра отдолу не бе от приятните. винаги съм съжалявал една съученичка, която бе нереално ниска, не знам дали имаше 140 см. Обиждаха я с "джудже", което естествено много я дразнеше.

# 907
Ралица не я споменавам, тя не е от участниците.
Аз като казах, че няма красив, имах предвид и мъжете. Simple Smile
Разликата в ръстовете на мъжа и жената в една двойка е добре да е поне 10 см. Аз съм 174, мм е 188 см. Не стоя ниска до него, нито пък той ми е твърде висок. И такава разлика харесвам.
Аз имам нужда от 20 см разлика  Simple Smile няма такова нещо като твърде висок мъж за мен, имала съм и 30 см, но 20 е идеално.

Милен не ти ли изглежда готин като сложи очила? Физически говорим  хм
Аз мисля освен Димо само той е готин. Макар че мога и без толкова релефно тяло... Но там всички са твърде мускулести.

Тук не се ли говореше, че близначките ще ходят в тв на Слави? Какво стана с тази работа или съм сънувала

Мислих, че няма право да откаже покана, един вид предварително в договора е упоменато ..

# 908
  • Sunshine state
За мен във формата за съжаление няма красиви мъже. Знам, че не са вкарани за конкурс там, просто отбелязвам. От жените само Ивана ми харесва като изключим джуките. За протокола аз съм от ниските - 156см. 😆☺ За мен всички са високи. Мъжът ми е 177см.

# 909

Не са го пренебрегнали. Той не е отишъл. И не само веднъж са го викали.
Ами и аз да съм, нямаше да отида.

Лорде, в моето обкръжение са от 185 нагоре до 196, свикнала съм. Не им е въобще некомфортно, повярвай ми. Имам близък приятел от детство - 160 е... Ми подпирам се на него 😃 ама той е свикнал.

Anne, не ми изглежда Милен хубав, защото много прилича на мой колега, който е голям чукундур 😂
Писах някъде преди, до Димо стоях в един магазин, той май е 190 и нещо, на мен не ми е висок, но е слаб и тая височина му се губи някак. Обичам масивни мъже аз...
За разликата казах поне 10 см. И повече да са, няма да ги върна.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 15:25 от Анонимен

# 910
Елена е хубава, нежна, фина, дано се окаже и издръжлива, че довечера съм за нея. И "русалката" на Николайчо ми харесва, как красиво ѝ стои косата, въпреки лошите условия. И Ваня харесвам, но Симона не! Б*хти ботора и с кофти диалект. Също Ивана, дано се задържи достатъчно дълго, че да ѝ спихне нажилената от пчели уста и да я видим в човешки вид.
Господин Сноу, съгласна съм с Вас за Ралица, ама за Бояна.... Пффф, не мерси. И как, за Бога, и кога видяхте, че едната близначка е по слаба от другата, на мен до последно ми бяха напълно идентични.

# 911
По принцип няма. На скандалите там са ескалирали и са предпочели да не го натискат, за да не изпусне уж без да иска нещо в национален ефир.

# 912
  • София
Ивайло е турбо малоумник.На 25 с 5 висши се изкарва.Истински интелигентния човек,не изтъква интелекта си.Показателно е какъв комплексар е.Ако съм в едно племе с него щях да го премажа психически.В този живот обожавам,когато мъже и жени почнат да се обясняват,че техният пол е силния като този кавал.Генерализирането е признак,че си прост като дъска.
Ивайло е на 25? Open Mouth Мислех, че е с поне 10 години по-възрастен.

# 913
Хора всякакви. Аз се побърквам ако трябва да гледам нагоре към човека, все едно дали е мъж или жена. (в смисъл сантиметър-два-три, дори пет не са от значение, но десет са ми много, чувствам се половин човек.)

То тук май няма много възрастни. Най-възрастните са на 35, а най-младите някъде на 22

Едната е близначка е поне пет-шест кила по-слаба от другата,  още повече, че е с по-тесни рамене. трябва човек да се взира обаче за да обърне внимание. В битката с Веселин накрая подходиха неправилно. Те се редуваха непрестанно, а битката бе за баланс, пък те сложиха по-пълната. Ако ги видя прегърнати една до друга на кадрите веднага ще направя разликата.
Бояна е висока, слаба с правилни черти на лицето. като характер - не коментирам. В момента не коментирам характери. Иначе Бояна не ми допадна като характер.
Но говорехме за визии.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 15:27 от Лорд Сняг

# 914
  • София
То тук май няма много възрастни. Най-възрастните са на 35, а най-младите някъде на 22
Джералдин е на 18.

Общи условия

Активация на акаунт