💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 000
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 1 065
Вайс обаче ми хареса.

# 1 066
Много е рано да се съди дали е успешна стратегията на Ваня. Това ще стане ясно едва след първото обединение на племената

# 1 067
  • Испания
Тодор не спря да яде чипс.

# 1 068
Лазаринов колко е бял в тяло, а с какъв червен врат Grinning

# 1 069
Значи в тези риалитита могат да те изкарат изрод.  Той може да яде чипс два часа от двадесет и четири, а те да го показват само в тези два часа.

# 1 070
  • София
Ваня е голяма лисица.

# 1 071
  • 221B Baker Street
Не закачайте Ванчето, че току-виж спечелила! Ще стане втори човек от Карнобат да печели това риалити! Grinning

# 1 072
Йоанна е много по-разумна от Ваня.

# 1 073
  • Sofia
Ще се разбере май кои са сестрите в следващия епизод.

# 1 074
Тук съм съгласен. Ваня с всяка минута ми пада повече и повече в очите.

# 1 075
  • София
Мъжете много опяваха, ама ето, че стратегията на Ваня се оказа правилна. Съперникът е елиминиран, а те се запазиха като състав.
Даже заради решението и сега двамата мъже имат общо 150 гроша.
И пак да подчертая, че не носи вина за глупостта на жиу жицуто да не номинира Ева с което сам се прати на дуел, явно защото не може да събере 2+1 колко прави.

# 1 076
Значи в тези риалитита могат да те изкарат изрод.  Той може да яде чипс два часа от двадесет и четири, а те да го показват само в тези два часа.
Да де, ама оставаме с впечатлението, че вечно гризе нещо и шумоли с пликчетата.

# 1 077
Стратегията на Ваня, не е просто да елиминира съперника, а и да разкарва мъжете. Тя си го каза, иска да разкара поне още един мъж. Рано е да разберем дали е работеща стратегията й, една битка нищо не доказва. След четири-пет битки ще стане ясно дали е работеща.

за мен е много гадно, че не те дават 24 часа, както правеха първите Биг Брадъри. Тук възможностите за манипулация са огромни. Люпиш си семки половин час и от един час те дават само в този промъждутък.
Аз да питам - къде е Капитана? Нещо не го виждам.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 00:19 от Лорд Сняг

# 1 078
  • София
Вайс ми направи добро впечатление, държа се доста обрано и не се самоизтъкваше.
И той е ММА боец, но каква разлика като поведение в сравнение с Георги от миналия сезон и Тодор от настоящия.
Това момче далеч може да стигне, защото хем прави впечатление със силата си, а хем е и възпитан и по-тих и скромен.

# 1 079
За Вайс съм съгласен - добро впечатление прави, но както казах всичко е на много ранен етап.  Не е късно да си харесаме някой и той да се изложи.

Общи условия

Активация на акаунт