Лакове за нокти 143

• 39 825
  • 757
  •   2
Отговори
# 135
....... Вече все по-рядко се появяват маникюри, които не са изпипани. ...

Ще се включим скоро Laughing, само да поотраснат ноктите, че изрязах до дъно, след като ги оставих да пораснат до 2,5см дължина от основата на нокътя. Ненавиждам да си режа ноктите. Изтърва ли ги и не ги ли скъся на време, после е отврат. Някаква болка и дискомфорт изпитвам.

# 136
  • София
Никакви ви няма. Ние вчера бяхме на Витоша и дребното за втора година сама катери от Алеко до Черни връх. Много съм горда. Продължавам с опитите с Чайните. Ето новите.
Скрит текст:
А ето и две от Витоша:
Скрит текст:

# 137
Добър ден,  момичета 😊 Този де от Лили забърсах този два хубавеца ❤ Най - после пак да се влюбя от пръв поглед😂 Оранжевото е страхотно🥰 Покрива идеално и на един пласт, което ме изненада повече от приятно😊 Взех и две шишенца от куйк драй на ГР, да имам за всеки случай, че трудно се намира понякога😁

# 138
От мен бързо морско маникюрче (естествено, чак тук успях да сваля стария лак и да се лакирам Joy ) :

Перфект S 76 и пласт Спийд драй- този път топът замаза пясъчният ефект съвсем леко и лакът още "грапавее" Grinning

# 139
  • Пеликания
Milena много красиви и ярки чайни Heart Eyes
Джаста и двата варианта са уау Heart Eyes Аз нямам нерви за такива неща Grinning
От мен нещо тъмно, нищо че още ми е лятно.

Скрит текст:

# 140
  • Измир
Marie, и аз вчера си заглеждах тъмните Catrice. На твоите нокти стоят много красиво.
Долче, син пясък и море  💦 страхотна комбинация.
Георгиева, 🧡
Миленка, пиши как се държат Чайните при теб. Аз изкарах 2 дена 🙄 с моята.
Джаста, и двата варианта са много красиви.
Evelin, мисля, че всичко би ти стояло добре с такива красиви нокти.
Аз съм с нещо подобно

# 141
  • София
Този Сали Хансен ми е любим

# 142
Милена, Олгарита, страхотни цветове и нокти 😘
Долче, Георгиева ❤️
Вики, опитай се да пилиш ноктите, не да ги режеш. Така шансът да се цепят е по-малък 😉
Аз реших да си update-на маникюра. Направих си някакви бели вълнички. На втората снимка съм си сложила отгоре бял перлен Айс шик.

# 143
  • Благоевград
Здравейте девойки! Отдавна не съм писала, но нещо ме беше обхванала някаква лакова апатия и не ми се занимаваше. Днес реших, че е време да сложа един от любимите си лакове.

Това не помня дали го показах. Лакът е ГР, брокатът на Бел

# 144
# 145
  • София
Олгарита, неоните ми падат за макс 1 ден, но другите държат. Мен ме радва че са нетрайни, че трябва да сваля бройката им до 100. Надявам се толкова да мога да пренеса отвъд океана. Simple Smile

# 146
  • София
Perfect S32 Heart

# 147
Не знам дали цветът сам по себе си е уникален или начинът, по който изглежда на ръцете ти, но се влюбих от пръв поглед. Дано по-често посягаш към него, защото ти стои невероятно.

# 148
  • София
Много благодаря Heart Цвета наистина е уникален Heart Eyes

# 149

Утре ще трия кожички и ще сложа по една точка в основата на черния, че това беше първоначалният замисъл;)
Ако се получи ще снимам пак.
Бял и черен бел ползвах, червеният е ГР, ползвам за първи път, но цветът не оправда очакванията ми.

Общи условия

Активация на акаунт