Лакове за нокти 143

• 39 874
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
  • Поморие
Защо пък късите нокти да са грозни? Stuck Out Tongue Winking Eye Много добре се е получило даже Blush
О, не всички, моите конкретно.
Иначе благодаря, и аз мисля, че добре ги прикрих Grin

# 241
Бренди, хич не са грозни даже. Много са сладурски с тия весели и шаренки точици.

# 242
  • В полите на Пирин планина
Лейди, трайни ли са тези лакове при теб?

Да, трайни са, плътни, нанасят се много лесно и гладко, имат хубави цветове, а освен това ги взех на намаление от Пинк Панда - бяха към 6 лева. Това за Revolution - а пиша. А Чайната е ефект и трябва да ѝ се сложи подложка.

# 243
Llums lasting shine 30 + BEL 76

# 244

Преслава, този БЕЛ е разкошен ♥♥♥ В шишето ми изглежда невзрачен на снимки, но на ноктите ти е убийствен ♥ Ще го търся Grinning

# 245
На ноктите на Преслава, всички лакове стоят убийствено!
Промених си формата аз, до довечера ще се лакирам, да видим ще се харесам ли;)

# 246
Георгиева , взимай го!😁💚
tuty, благодаря ти 💙

# 247
Георгиева , взимай го!😁💚
tuty, благодаря ти 💙

Ххихих, поръчах го току що от Ивис и забърсах още няколко други лъскавки нещица Stuck Out Tongue Closed Eyes
Значи, като видя лъскаво съм като сврака Grinning

# 248
На този лъскав Бел и аз отдавна му се каня (имам почти всичките им други брокати) Joy

# 249
Свраките в темата сме ясни, то ни личи 😁😂 Долче, бавиш се 😜

# 250
Контузих си палеца на дясната ръка и един месец не се лакирах. Само се радвам на красотите, които вие показвате. Heart Eyes
Днес бях решила да сложа един неон, но в последния момент видях тази Масура. Бях забравила, че съм я купила.

# 251
Mavala Paris ♥

# 252
  • София
Saint George за начало на седмицата Heart

# 253

Golden Rose 26 и Perfect S137

# 254
Нямам думи колко сте страхотни всички! Два дни не бях чела темата, сега наваксах и и напълнихте душата Heart

Официално и аз закрих летния сезон - https://www.instagram.com/p/CFXdfBujJN1/?igshid=kx1st3boujur

Общи условия

Активация на акаунт