Лакове за нокти 143

• 39 225
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
От мен едно прекрасно винено червено, което не мога да предам много точно със снимки Wine Glass

# 646
Значи реших да си направя експеримент с лака на Катрис:

Лакирах се миналата сряда и реших да видя колко ще издържи. Днес значи е седми ден и едва сега виждам първото обелване. Уикенда чистих, готвих, нямаше никакви поражения, но вече тотално ми писна, а и почнаха да изрстват ноктите и ще го махам. Но любопитно ми стана, че е толкова траен. Преди това бях с Лореал и за пет дни също нямаше поражения, но ми омръзна.

# 647
Влизам да ви се оплача от този лак на She.  Ползвам си го като основа и каквото и да сложа отгоре, на следващият ден пада на люспи.

# 648
Може би е терапия предвидена да се "носи" без лак? Пише ли, че може да се ползва като база?
Килпоп, има ли база отдолу?
Елмайра, чудесен цвят Blush

# 649
Може би е терапия предвидена да се "носи" без лак? Пише ли, че може да се ползва като база?
Килпоп, има ли база отдолу?
Елмайра, чудесен цвят Blush
И само като терапия без друг лак отгоре съм го носила... и пак същото. Sad

# 650
  • Варна
След неравностойна борба с едно дърво загубих нокът, но пък ще се върна за малко към любимата ми квадратна форма. Лакът е Barry M Raspberry:

# 651
Значи целия маникюр е заздравител ГР 4 в 1, два слоя Catrice Nude not prude, топ лак ГР Quick dry

# 652
УААААУ, каква ЗОЯЯЯЯЯЯЯЯ. Искам я...Ахх, сърцето ми остана в този лак и как ти отивааа Cupid
Бенчита, тази Зоя е абсолютна класика и с право! И макар, че без топ е полуматова, а с топ - съвсем различна, а с матов топ - неразпознаваема, това я прави ужасно интересна за мен. Харесвам лакове, които могат да бъдат носен и по различни начини.

# 653
  • Благоевград
Прекрасни сте, момичета! Прекрасни! 😍

Опитах се да си направя една имитация, на къси нокти, с грозна нокътна плочка - толкова 😁 но гарантирам, че на живо е много красиво.

# 654
Прекрасни сте, момичета! Прекрасни! 😍

Опитах се да си направя една имитация, на къси нокти, с грозна нокътна плочка - толкова 😁 но гарантирам, че на живо е много красиво.

Ауууу, Тина🥰🥰🥰 Разкошен е🥰 Ще крада идеята❤ С гъбичка ли нанесе броката на безименния?

# 655
И на снимка е много красиво, синьора Тина Simple Smile
При мен Катрис са нетрайни...

# 656
  • Благоевград
Мерсиии, и аз много се харесвам. Брокатът е на Бел, директно с четката го нанесох като плъзнах от едната посока към другата.
Това е картинката, от която гледах

# 657

Да споделя и аз моите малки нокти 😁

# 658
  • София
От мен Perfect S80. Издебнах 30 секундно слънце, за да се фотна Heart Eyes

# 659
Подледните маникюри ме прободоха в сърцето Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт