Лакове за нокти 143

• 39 228
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Какво направихте, бе, момичета. Напълнихте темата с красоти, коя от коя по хубави. Леле, прекрасни сте. Heart Eyes
Весика Hug, как ме нацели, че обожавам точки. Благодаря ти за идеите, ще опитам да ги реализирам.

Маринела, преливките ги правя с гъбичка, изрязано правоъгълно парченце с ширина, колкото нокътната плочка, за да минимизирам мазалото, което се получава. Хубаво е гъбичката да не е много пореста.
Пяна ефекта се получава с обикновени лакове, да, но е страшна играчка. С гел лак става определено по добре, с по изявен и по видим ефект, но и с обикновен лак става. Трябва да внимаваш с топа, че той при обикновения лак заличава ефекта. Grinning

Момичета, няма да ви изброявам поименно, че отивам на събрание на входа и нямам време(мразя ги тия събрания), но знайте, че всички сте страхотни. Hug Heart Eyes

# 631
Еее, Маме, покажи ги ...
Agent, уникално е матово !!! ♥️🔝👏

# 632
  • София
Какво правите, бе девойки. Красоти, красоти...и от снощи до сега 40 отговора Heart Eyes
Искам и аз да видя рисунки на Мамето Hug

# 633
Омбрето и аз го правя с гъбка, триъгълна за грим.
Трябва да прегледам есенните стикери и аз, ама май нямам подходящо оранжево 😉, ще се попълва колекцията.
Много сте красиви и есенни 🍁 всички!

# 634
  • София
Трудно за снимане китайче- Kads

# 635
Agent, уникално е матово !!! ♥️🔝👏
На живо е по-красиво, гаранция! Като тъмно виолетово кадифе изглеждат от една ръка разстояние!

# 636
  • Пеликания
Да се посмеем малко Grinning

# 637
  • Стара Загора
Нов топ лак от Ейвън, на който са му сложили цена като за професионален 🥺

Някоя от вас да е пробвала този на Орифлейм?

# 638
  • на последния етаж
Днес есенно с Essence 106 loyal royal:

# 639
  • София
Не съм доволна от УВ топа на Орифлейм. Не съхне хич бързо. Разреждам с него другите, като се сгъстят. 10 лв ми се вижда много и за Ейвънския

# 640
Аз ползвах топа гел ефект на Golden rose, но бързо се сгъсти и не ставаше вече, сега ползвам на victoria, но още не мога да дам отзиви, за пръв път пробвах вчера,иначе искам да ви похваля керамичната база на Victoria, страхотна е особено за мойте меки нокти, които станаха още по меки след няколко гел лака, сетих се имаше преди едни лакове с напукващ ефект обаче не мога да намеря, знаете ли дали е Лили или ДМ има такива

# 641

Perfect 31 и GR color expert 73

# 642
  • София
Драстично скъсих ноктите и сега малко ми е кофти.
ESSENCE  216 и ESSENCE 119. От старите какове на Essence са. Когато ги купих не ги харесах, но сега ми харесват. Имат златни частички.

# 643
Есенно, матово...
... и за мой срам - непочистено!

УААААУ, каква ЗОЯЯЯЯЯЯЯЯ. Искам я...Ахх, сърцето ми остана в този лак и как ти отивааа Cupid
Лита, Грийни Heart Eyes Heart Eyes

# 644
Прекрасни красоти, момичета ♥
Ивче, имам го тоз на Орифлейм и нещо не ме кефи, тъй като на някои лакове се бели на люспи само той, като тиксо иначе съхне бързо и има добър блясък. Ейвънския го подозирам, че си е същия, само в нова шише и космическа цена......
От снощи съм в патладжанено настроение Grinning На живо цветът е много красив, но смотания телефон го обезличава....Ще го сменям, телефона, скоро Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт