Лакове за нокти 143

• 39 230
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Весика, да, именно сиво-синият цвят ми харесва толкова много! Heart

# 616
Весика, точно този брокат на Перфект щях да взимам, но го върнах на стелажа...и естествено дни по-късно ги изтеглиха от Лили... Trollface
Маме, като нищо реших, че може и да е твое дело Heart
Преди винаги съм рисувала ноктите си на ръка ...и по образование съм художник ,след това завърших Моделиране и конструиране на облекло !Но с това ежедневие ....ще бъде някакъв лукс ако мога да намеря време ,за да се нарисувам сама 😭😟😭

# 617
Здравейте на всички, нова съм в темата, видях много прекрасни нокти и искам да ви попитам как правите омбре ефекта, гледах клипчета, но ми се струва, че ще пада голямо мазане 🤔😁, също така този ефект с пяната дали би станал с обикновени лакове. Благодаря предварително

# 618
Така е, мазало е, нерви ти трябват за омбре Grinning

Чуднички сте! Едва смогвам да лайквам всеки пост Heart
Тикви от мен, цветът обаче не излиза реално на снимка:
https://www.instagram.com/p/CF_4b9ij63q/?igshid=3l7n089k3eyu

# 619
AraBesqUe, страхотно е!
Маме, имаш ли снимки на твои рисувани нокти?

# 620
Бавно, бавно се завръщам ☺️

Моля да извините несъвършенствата, но както бях споделила, имахме тежък период с ръцете ми 😂😂😂

# 621
Оо, какви красотиии  Heart Eyes
Тиквички, лисици, листа. Не обичам оранжеви (и като цяло, топли нюанси), обаче покрай вас и на мен ми се доносиха!

Благодаря за споделения блог, с кеф ще го разгледам за идеи.

# 622
Витаминче, по същия начин бях и аз по отношение на топли нюанси като оранжево, кафяво...също и към бежовите... Grinning  Да не говорим, че и от най-тъмните цветове "бягах", защото си мислех, че стоят добре само на съвършени нокътни плочки...А сега имам лакове във всевъзможни цветове Laughing

# 623
Dolce,
Скрит текст:
И за дрехи не се харесвам с топли цветове. Уж се водя неутрален подтон, ама..все на хладно налитам.
Оня ден си взех един червен лак, имитация на Худабюти - коолко грозно седеше Grinning Сякаш кръв, ама в негативен смисъл - колкото пъти се погледнах, толкова пъти помислих, че нещо съм се порязала/одрала. И отиде целият в коша.

Аз съм в лакова апатия още. Толкова неща харесах, а  все не ми се правят на мен.

Извинявам се за спама,де Simple Smile

# 624
Витаминче,
Скрит текст:
аз пък съм си чист студен розов подтон Grinning Но на ноктите като че ли свикнах да се възприемам с всичко вече...а и на най-къси нокти с тъмен лак привикнах Grinning Вече са ми по-интересни и нюанси които нямам- доматено червено, или винено, марсала, канелено "червено", бордо...Същото важи и за други цветове, бързо разбират по магазинчетата, че търся нещо по-така Joy

# 625
Имам ,имам...на хартиен носител 😂😂😂доброто, старо, време 😂😂😂

# 626
  • Берлин
Красиви сте всички до една

# 627
  • Русе
Пълто е с красоти в тази тема! Страхотни сте! Аз днес съм  в някакъв нюанс на винено червено на Essence, но не мога да хвана реалния цвят.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 17:10 от *sve*

# 628
И аз се ужасявах от оранжев лак Grinning И сега пак някои нюанси не бих ги купила, но този тиквеният просто жестоко ме грабна Grinning

# 629
Есенно, матово...
... и за мой срам - непочистено!

Общи условия

Активация на акаунт