Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 655
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Бъзикат го нещо, но отстрани е много тъпо.

# 676
  • Разпиляна във въображението
Шефката сигурно не успява да включи Пепе по друг начин. Направо ми е като подигравка към Карамазов.

# 677
Видях Карамазов преди два - три по "Раковска" до пресечката с ул. "Иван Вазов", държеше професионален апарат и снимаше нещо.

# 678
  • София
Шефката сигурно не успява да включи Пепе по друг начин. Направо ми е като подигравка към Карамазов.
А, има начин: Цвети води Пепе при Кръстева да му сложи задължителна ваксина или ( Humble, следи мисълта ми ) попаднало е стъкло в окото му и Наков го оперира, а Цвети го води, защото Карагьозов е на симпозиум в чужбина.😜

# 679
Явно само на мен не ми се стори зловеща шега и не бих я приела на сериозно.
Ако не бяхте казали тук, дори нямаше да забележа панделката от цветята в снимката на Неда, не мисля, че и те са обърнали внимание на това.
Владо вярно е малко особняк, но за да пускат тези сторита, явно си имат някакъв майтап.  

Пепе и Коко да си гледат училището, има кога да звездеят.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 21:09 от Вαнилия ♡

# 680
Титова и Алексиев са на принципа - аз играя, ти - не и обратното Joy та щом Алек сега снима, Яна само зад камера ще е Grinning

# 681
  • София
Залагам 3,14лв, че със или без Карамазов, Пепе ще се появи пак 😉

# 682
  • Ню Йорк
Хич да не го появяват Карамазов. Тъпа игра и тъпа история, а с тази Цвета още повече. То ясно, че има нагли жени ама това беше малко прекалено да казва на Кая, че била против да получи писмото с обясненията.
Хайде събирайте Кунка с Пенев и да става весело Wink

# 683
Тук, явно, ще се полагат основите на Центъра за трансплантация на роговици 😁

# 684
Записвам се да следя темата.
Кайчето съобщава,че щяла бъде по-палава този сезон .Всичките и мъже са харесали публикацията, Joy дали снимката  или обещанието иди, че разбери!

# 685
Кайчето се връща на пилона, стига е била бавачка! Smile

# 686
Много е красива Неда на тази снимка!

# 687
Аз на тази снимка палав поглед не виждам или нищо секси Joy

# 688
Кайчето и палава е оксиморон:)
Изглежда прилежна, зубрачка, доста дървена, стегната, въпреки напъните на пилона.

# 689
Аз пък имам усещането, че Кая ще изненада доста хора в този сезон Stuck Out Tongue Winking Eye
Хич не е зубрачка тя

Общи условия

Активация на акаунт