Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 992
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
Защо изкарват Нора такава патица ?!
Видяхме, че търси инфо за Фотев в интернет, а цитираше някакви глупости как бил погрешно очернен, горкият.
Тъпо е да я правят чак толкова глупава и наивна.

# 331
Ванилия, в допълнение на това - в началото (5 сезон) представиха Фотев като оръжеен бос, един от най-големите в държавата и всички бяха наясно кой е той. Няма начин Нора да не е чувала за него, освен ако не е живяла в друга държава от раждането си до вчера. А тя паднала от Марс.
Другото - Кръстева беше много смешна как само нареждаше - ама той е много лош човек! Нещо да обясни какво що - няма. А Норчето явно трябваше да каже - дооообре, лельо, няма да взимам шоколадче от лошия чичко. Ми не е на 10 все пак.

# 332
Ами не съм съгласна с това. И в нашата реалност има какви ли не босове, мутри и тн. Изобщо нито ги знам, нито ме интересуват, чак ми е смешно някой като вземе да се чуди, че не познавам един кой си. Нора си живее нейния живота не й пука за некви си Фотевци. Сега се появява той, никой не й дава информация, тя може да вземе от нета само некви глупави изявления, смъртта на Ина официално мина за самоубийство, откъде да знае  каква гад има насреща си. Грешката в случая за мен е изцяло в Кръстева, но тя в момента си има други грижи и не е достатъчно адекватна.

# 333
Забравяте нещо много важно, Фотев спаси живота й!!!!
Каквато и да прочете, научи и разбере, тя има в главата си вече някаква симпатия, която няма да се пречупи лесно.

# 334
Да, наистина може и да не е чувала за него. Но дори и да не пише нищо за Ина, със сигурност има разни статии за биснеса му, инсценираната смърт, делото, домашния арест и не помня още какво имаше.
Все някаква представа може да добие, че не става дума за средностатистически невинен човечец.

# 335
Ванилия, да, така е, може да добие представа, но тя прочете една-две статии за ареста му, той там казва аз съм невинен. Съгласна съм с Дани, че тя го видя първоначално по друг начин и не иска да види в него злодей. Тя иска да види в него герой.

Нещо друго се сетих, за ПСР тестовете. Да, технически трябва време, ама това е все пак история, приказка. Няма нужда да забиваме в детайлите и да претендираме за техническа точност. Искаха да ни покажат наличието на безсимптомно, искаха да ни покажат грижата на лекарите, които въпреки риска довършиха операцията, искаха да ни покажат на фона на това, че Марио и Зорница бяха леко сърдити, как и двамата се грижат и тревожат един за друг. Много важно, че не ни показаха,че тестът се прави след пет дни по залез слънце с лице на север Grinning

# 336
  • София
Съгласна съм с Дани, в очите на Нора Фотев е герой - на два пъти. Първо когато застана на пътя на коршума и после, когато им помогна да обезвредят нападателя.
Отделно  миналия сезон видяхме че Нора е лабилна,  напрежението и критичните ситуаци не се отразяват добре на психиката и. В момента тя е наранена и огорчена от Борис, който я отхвърли. А Фотев не само я спаси, но и показва загриженост и се отнася джентълменски с нея.

Този сезон май нямаме скок във времето или е не повече от месец, месец и половина

# 337
По Зорница горе-долу ще се водим колко време е минало. Тя в момента да е в 4-тия месец, та до 40-42 трябва да роди. Достатъчно време да стане играта между Нора и Фотев, тя да разбере какъв е той. Кая, силно се надявам Grinning, да се залюби с Алекс, а с Гринч да е просто секс. Тасев да измъкне Нора от лапите на лъва.

# 338
  • София
Тасев не може да каже на Нора за Фотев и Ина, защото после трябва да обяснява защо си е променил показанията - той е в капан, който сам си заложи 😒

# 339
Лично аз оправях страницата на Велислав Павлов в imdb, още навремето, когато много тук и хабер си нямаха кой е този актьор, за да ходи някой сега, и, с извинение, да сере след мен, това, което се мъча да направя там със страницата на Свежен Младенов, е тъпо и недостойно.

# 340
  • София
Хъмбъл, какво се е случило?

# 341
Хъмбъл, какво се е случило?
Ами някой минал след мен и поправил на Доктор Емил Петмезов, това, което бях написала аз Светльо Наков. Снощи сефте имах свободно време да седна да въведа малко ред, и тази сутрин какво да видя. Буквално ми призля😭 Първо си помислих, че аз съм го написала, просто не можех да помисля, че някой ще мине след мен и ще се гавричка. Но аз имам contribution page, и там всичко, квото съм правила, е записано. Както и да е. Поправих го, но се моля да няма повече подобни детски изпълнения.

# 342
  • София
😂 Някой твой таен обожател 😜

# 343
  • София
Не мога да си представя някой да ходи и да поправя, още по малко някой пишещ тук. И то баш за Наков/Свежен. Абсурд. Както беше абсурдно да се допълва страницата на сериала в Уикипедия.

# 344
  • София
“Де Ниро” ли подхвърля Марио на Романова, когато си тръгваха от другата болница или нещо на латински? 😂

Общи условия

Активация на акаунт