Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 75

• 40 248
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
  • Ловеч
Gabitod, здравей! Аз имах същия проблем от преднизолон, който ми бе изписан по време на стимулацията. Лекаря ми потвърди, че е от него. Ставах в 2 - 3 и после няма заспиване.

# 211
Gabitod, здравей! Аз имах същия проблем от преднизолон, който ми бе изписан по време на стимулацията. Лекаря ми потвърди, че е от него. Ставах в 2 - 3 и после няма заспиване.

..не се бях сетила, че може да е от стимулацията, но тя приключи преди 3 дни аз продължавам да се будя, ще видя как е след седмица.

# 212
Аз имам едно неуспешно инвитро но никой не ми каза нищо за протеин. В Селена Пловдив съм. От кои клиники сте вие дето ви ги изписват? Имате ли наблюдения, дали въобще върши работа този протеин? Просто не ми се пият още неща. Преди ЗТ вече щях да повърна от купищата хапчета и добавки. Предстои ми нова процедура октомври. Успех на всички🍀🍀🍀

# 213
Върши работа,не ми е изписан от лекарите.
Не мисля,че събуждането е от витД.
Аз като забременях се будех така на няколко пъти,после първите месеци имах доста лек сън.

# 214
Аз имам едно неуспешно инвитро но никой не ми каза нищо за протеин. В Селена Пловдив съм. От кои клиники сте вие дето ви ги изписват? Имате ли наблюдения, дали въобще върши работа този протеин? Просто не ми се пият още неща. Преди ЗТ вече щях да повърна от купищата хапчета и добавки. Предстои ми нова процедура октомври. Успех на всички🍀🍀🍀
Здравей,
интересно ми е, добавките сама ли си ги "изписваш" и пиеш или е коментирано с доктора, защото аз съм в Селена и нищо освен инжекции за стимулация и лекарства за подготовка не се коментира от доктора ми.
Добавки, витамини, протеин е на моя отговорност от всичко което чета и гледам.

# 215

Някой дали може да ми каже как са изследванията и дали има нещо притеснително. Първи ден от цикъла. Благодаря ви.

# 216
Според мен няма притеснително.

# 217

Аз в Щерев... и вливка ми правиха в деня на пункцията и Фризобин пих ( шеикчета ). Имах много форикули / яйцеклетки.

# 218
И аз съм в Селена. Всички добавки и протеини са ми предписани от моя док.

# 219
gabitod  така съм го написала, че не става ясно. Не, аз не пия нищо извън хапчетата преди трансфера, а по време на стимулацията нищо не съм пила. Точно за това попитах къде изписват този протеин. Сега виждам, че и АурораБореалис  е в Селена и се чудя как така едни доктори изписват този протеин едни не. Написах, че пия много хапчета, защото преди трансфера по едно време вземах по 13-14 хапчета на ден, което беше ужасно. Та, за протеина ще питам, аз съм при Д. Ставрев.

# 220
При кой доктор си? Аз съм при А. Ставрев

# 221
При кой доктор си? Аз съм при А. Ставрев
Др Минев

# 222
  • Варна
Здравейте, момичета ☺️
И аз да споделя, че имам проблем със съня от стимулацията насам. Всяка вечер се събуждам поне по два пъти, за да ходя до тоалетна и се стряскам. Дори и след пункцията продължавам да не спя спокойно. Явно това е нещо нормално от цялата химия, с която ни тъпчат.
На мен докторът ми предписа млечен протеин два дни преди преди пункцията. Каза ми, че ще ми стабилизира организма с него. Протеинът го пиех по 5 пъти на ден от начало. На 4 ден от пункцията ми до намали на 4 пъти на ден, а от вчера на 3 пъти на ден.
За броя прегледи- имах 4 прегледа преди пункцията. Първият на втория ден от цикъла, вторият на шестия ден от цикъла, третият на деветия ден и четвъртият преглед на десетия ден.
Lubi.Boni, и аз мисля, че няма нищо притеснително в изследванията ти. Спокойно всичко ще бъде наред. ☺️🥰
Иначе, момичета, вчера ми беше ЕТ на 2 петдневни ембриона и замразихме 6. Живот и здраве на 06.10.2020 трябва да е кръвния тест и се моля да се имплантират в матката и всичко да е наред 🥰
Снощи почти не спах от притеснение за ембрионите на къде трябва да спя, какво трябва да правя и т.н.. Макар че докторът ми каза, че само горещите вани, басейните и тренировките са забранени. Само първите два-три дни каза да си почивам предимно.
Това е от мен до тук. Успех на всички 🥰🥰🥰

# 223
Здравейте,
днес ми е 4ти ден от стимулацията.
Това са ми изследванията за естрадиол и прогестерон.
Естрадиола ми се струва висок, трябва ли да се притеснявам?

# 224
  • Варна
Li92, и моят беше горе-долу като твоя и ни казаха, че е нормално. От стимулацията резултатите са извън нормите просто.
Спокойно и успех ☺️

Общи условия

Активация на акаунт