Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 75

• 40 114
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, вчера ми беше пункцията. Имах 9 фоликула, от тях казаха, че има 4 яйцеклетки, които са се оплодили. Притесняваме, че изпитвам неразположение, корема ми е доста подут. Нямам болки. До колко това е нормално? И кога се възстановява организма?
При мен извадиха 6 фоликула…от които 4 яйцеклетки и две се оплодиха. Повечето момичета казваха че консумират повече протеини и течности. Така че и аз така процедирах и по леко преминах през този период. Успех

# 421
Момичета, вчера ми беше пункцията. Имах 9 фоликула, от тях казаха, че има 4 яйцеклетки, които са се оплодили. Притесняваме, че изпитвам неразположение, корема ми е доста подут. Нямам болки. До колко това е нормално? И кога се възстановява организма?
И моята пункция беше вчера и аз имам подут корем но и болки също. Аз още по време на стимулацията имах тези симптоми. Нормални са, не се притеснявай. До няколко дни ще отминат предполагам. Аз обаче с тези борки как ще ходя на фреш в събота не знам.

Успех 🍀🍀🍀моя трансфер ще е на 5ти ден

# 422
Момичета, можете ли да препоръчате клиника/лекар в София, където да не се чака дълго време за първоначален преглед? Съответно идеята е инвитро с донорска сперма.

# 423
  • София
Станулов в Афродита. В момента има и записване за безплатни прегледи в Надежда от кампанията на Майки за донорство. Прегледите ще бъдат на 7 или 8 декември.

Успех!

# 424
Много благодаря! Предадох на дамата за Станулов, а прегледите в Надежда са на 5.12. За тях вече й казах. Ако има и друго място, където нещата се случват бързо, ще бъда благодарна за инфо.

# 425
  • София
при д-р владимиров. клиника София май се казваше, в студентски град е.
 в токуда, при Шефкетова.

# 426
Благодаря, Бамба!

# 427
В клиника Щерев също може бързо да си запише час и за по-голямо удобство може да го направи през сайта. Така направих аз, защото трябваше да чакам от един до три месеца за друга клиника,  към която се бях насочила. Успех!

# 428
Момичета, не се издържа вече 😢 помагайте 🙏🏼
Втори цикъл поред имам киста на жълтото тяло. Септември в ляв яйчник,сега в десен.. незнам от какво се получават-само 1 път съм имала киста и то от кломифен... не посмях да започна противозачатъчни,заради тънката ми и без това лигавица и вече незнам дали изобщо ще зспочнем някога стимулация,а вече съм на 41 😢
Имате ли идея какво би могло да провокира образуването им. Пия fh pro,вит Е,листа от детелина,шатавари(може ли да е от него,т.к.е естроген?), кю 10,вигантол,магнерот,омега 3,дхеа кето 100 мг...

# 429
  • София
Фемостон не ти предложиха вместо противозачатъчни? Той не изтънява лигавицата.

# 430
Фемостон не ти предложиха вместо противозачатъчни? Той не изтънява лигавицата.
Ми не 🤔 той от кой ден на цикъла се пие? Днес ми е 4ти ден. Ако не е късно мога да се пробвам да ме свържат с Тимева и да я питам.

# 431
  • София
Не е късно. От първите дни на ц се започва. Свържи се да питаш.

# 432
Аз съм го започвала и на 5-ти ден.
Този месец даже пия *2, започнати на 3-ти ден.

# 433
Аз съм го започвала и на 5-ти ден.
Този месец даже пия *2, започнати на 3-ти ден.
И ти ли за кисти го пиеш?

# 434
Не,  предстои ми до месец-два ЗЕТ след медикаментозен аборт през август и според мен чрез фемостона поддържаме лигавицата и хормоните в добро състояние.
Освен това с док сме виждали такива високи цифри на моя фсх (и е2 под нормата), че сигурно го е страх да ме остави без нищо, да не ми спре цикъла.

Общи условия

Активация на акаунт