Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 75

• 40 072
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • What are you laughing at?
Здравейте момичета, в стимулация съм на Мериоферт,  в листовката му пише, че може да се прилага интрамускулно и подкожно. На мен ми е назначен мускулно, някой знае ли в какво се състои разликата в начина на приложението му, и въобще има ли такава?
Благодаря Hug

# 541
arji, и на мен ми го бях дали мускулно. До колкото разбрах се абсорбира по-добре от организма така.

# 542
  • What are you laughing at?
Jessito благодаря.Heart

# 543
Момичета, във вторник ми е часът за започване на стимулацията и трябваше да е 2ри ден от Ц., но ми дойде ден по-рано току що в 17ч. Днешния ден брои ли се за първи или понеже е по-късно ще можем да започнем във вторник? Мисля да отида утре без час при лекарката и да я питам, но ми се иска да имам ориентир.

# 544
На мен изрично ми бяха казали, че за 1 ви ден се счита денят с ясно кървени ппеди 14 часа.

# 545
Момичета, във вторник ми е часът за започване на стимулацията и трябваше да е 2ри ден от Ц., но ми дойде ден по-рано току що в 17ч. Днешния ден брои ли се за първи или понеже е по-късно ще можем да започнем във вторник? Мисля да отида утре без час при лекарката и да я питам, но ми се иска да имам ориентир.
Здравей! Не,днес не го броиш. Утре ти е ден 1,вторник ден 2

# 546
Аз започнах стимулация на първи ден .Като при теб се получи,дойде ми следобед и на другата сутрин ми беше прегледа и първия Гонал .

# 547
Мерси много за отговорите Hug

# 548
Здравейте момичета Simple Smile Зачудих се, дали е възможно ако пациента пожелае, след оплождането на яйцеклетките при инвитро, при ембрионотрансфера да се постави един ембрион, с цел избягване на многоплодна бременност, а останали да се замразят. Има ли такава практика? А след това при евентуален неуспешен опит, каква е процедурата отново със замразените. Отново ли има стимулации и сумата каква би била за вторият опит? Не съм попадала точно на такава информация, така че очаквам ако някой е по-запознат да сподели. Simple Smile

# 549
Здравейте момичета Simple Smile Зачудих се, дали е възможно ако пациента пожелае, след оплождането на яйцеклетките при инвитро, при ембрионотрансфера да се постави един ембрион, с цел избягване на многоплодна бременност, а останали да се замразят. Има ли такава практика? А след това при евентуален неуспешен опит, каква е процедурата отново със замразените. Отново ли има стимулации и сумата каква би била за вторият опит? Не съм попадала точно на такава информация, така че очаквам ако някой е по-запознат да сподели. Simple Smile

Здравейте,

Няма проблем да се замръзят останалите ембриони, даже практиката е такава.
Ако опита е неуспешен, след това се прави ЗЕТ трансфер. Не се прави отначало стимулация. Плаща се само трансфера, но не знам какви са цените.

# 550
Да може да се постави 1 ембрион, обсъди го преди това. По принцип питат? Поне мен.

# 551
Почти винаги трансферират 2, в много редки случай 3, за едно също съм чувала, но също са голяма рядкост, защото така шансовете намаляват.
При ЗЕТ ( трансфер на замразени ембриони) няма стималяция, освен хапчета за по добра лигавица(естрофем обикновенно) цената му е съм 9-10 лева, ако си самофинансиране трансфера цената е съм 400 лева, пак в различните клиники може да има разлика в цената, обикновенно си пише в сайта на съответната клиника, коя услуга колко струва.
Успех!

# 552
Благодаря за инфото и Успех на всички! Hug

# 553
Здравейте, чудих се каква е общата настройка на лекарите за започване на стимулация към днешна дата? Имам одобрена заповед от фонда и много бих искала да стартираме, надявам се и АГ да е на моето мнение, предвид настъпилата обставовка.

# 554
loveparrots- В Селена Пловдив за сега няма нищо спряно, работят си. А какво стана с онова момиче дето търсеше Фраксипарин и Клекасан? Снощи и по БТВ казаха, че няма никъде в София.

Общи условия

Активация на акаунт