Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 75

• 40 077
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, знаете ли колко време след неуспешен опит Икси със стимулация по къс протокол може да се стартира втори опит? За съжаление нямахме ембриони за замразяване

# 526
Чувала съм, че между стимулациите трябва да има поне 6 месеца. Коментирай го и с лекаря си.

# 527
  • София/Севлиево
Мисля че трябва почивка между 3 и 6 месеца,за да може да се възстанови организма.Моите стимулации са правени 2015 и 2018 ,сега ми предстои трета...

# 528
При неуспешния ми трансфер през септември, докторката каза да подавам документи за следващ опит, и така и направих, но поради бавната история при ЦАР, ще остане за другия месец.

# 529
Момичета, знаете ли колко време след неуспешен опит Икси със стимулация по къс протокол може да се стартира втори опит? За съжаление нямахме ембриони за замразяване
Atacama,какво стана?Пусна ли още веднъж ЧХГ или спряхте лекарствата с твоя лекар?
За следващ опит нещата са индивидуални,ако се чувстваш добре и си понесла сравнително леко стимулацията може и след 2 месеца да почнеш нова стимулация,важно е също и имаш ли време за по-дълга почивка(например,аз съм на 42г. и с моята лекарка гледахме колкото може по-бързо да стартираме 2рата процедура,аз също 1вия опит нямах Е за замразяване).Ако ти обаче си по-млада и не си притисната от биологичният часовник може и 6 месеца да си починеш,макар че аз не те съветвам.Времето си лети и съвсем не знаеш колко време ще ти отнеме борбата за дете,на моя позната и трябваха 10г. и тя все казва"добре,че почнах рано и не се мотахме,че едва ли щях да успея",с неизяснен фактор са и в началото много спец.ги съветваха да не бързат с ин витро,че имало време.Желая ти +резултат следващия път.

# 530
  • София/Севлиево
Аз пък имам заповед почти от месец,даже я занесох в клиниката,но нямам цикъл вече 45 дни и не съм бременна, защото си правих тест и е отрицателен...Та и аз не знам кога ще почна...

# 531
Нашата борба я водим от 3години. В момента съм на 33год. Не ми се иска да птлагам много. Ще направя кръвен на 14ден както ми назначиха от клиниката. За момента не съм спирала лекарствата.  2017 год от първи опит за бебе - биохична бременност, последвана от 2 естествени забременявания, приключили с мисед в 6гс и 8гс. Продължихме с 4 инсеминации-неуспешни. Имам опит с чхг-тата и знам, че с такива ниски стойности нищо хубаво не предстои😐за това се интересувам.
Успех и на теб 🍀🍀🍀

b][/b]
Atacama,какво стана?Пусна ли още веднъж ЧХГ или спряхте лекарствата с твоя лекар?
За следващ опит нещата са индивидуални,ако се чувстваш добре и си понесла сравнително леко стимулацията може и след 2 месеца да почнеш нова стимулация,важно е също и имаш ли време за по-дълга почивка(например,аз съм на 42г. и с моята лекарка гледахме колкото може по-бързо да стартираме 2рата процедура,аз също 1вия опит нямах Е за замразяване).Ако ти обаче си по-млада и не си притисната от биологичният часовник може и 6 месеца да си починеш,макар че аз не те съветвам.Времето си лети и съвсем не знаеш колко време ще ти отнеме борбата за дете,на моя позната и трябваха 10г. и тя все казва"добре,че почнах рано и не се мотахме,че едва ли щях да успея",с неизяснен фактор са и в началото много спец.ги съветваха да не бързат с ин витро,че имало време.Желая ти +резултат следващия път.

# 532
Atacama, по принцип не е проблем всеки месец, но има проучвания че ако има разлика от 3 месеца има най-голям успех. Това е заради всички витамини и други неща които се приемат и които все още са в добри нива първите няколко месеца и после започват да падат без поддръжка (а повечето жени правят почивка след неуспех). Много четох защото бях в сходно положение.
Аз правих процедура през юни и след това септември. Втората беше успешна, бременна съм и замразихме ембрита на 5 ден с отлично качество.

# 533
Да попитам момичетата, които са слагали Кринон преди трансфер, в деня на трансфера слагали ли сте то? 🙄

# 534
Да.
Аз го слагах от вечерта преди пункция и вече от тогава по 1 дневно, всеки ден.

# 535
Мен в деня на трансфер ме карат да слагам Утрогестан и после пак да си продължа с Кринон. Причината е, че при промивката обират Кринона/Утрогестана. По принцип Утрогестан се предписва по три пъти на ден, та час след трансфер ме карат да си сложа Утрогестан.
Но общо взето, ако не са казали нещо специално от клиниката, си следвай назначението. Те си почистват влагалището и не им пречи

# 536
Да попитам момичетата, които са слагали Кринон преди трансфер, в деня на трансфера слагали ли сте то? 🙄
Аз също го слагах преди трансфера,но сутрин към 11ч.,след което гледах да се движа това подобрява усвояването.В деня на трансфера си го сложих и веднага тръгнах към болницата.В никакъв случай не пропускай да си го сложиш и сигурно знаеш,но аз да напомня, най-добре е да го слагаш горе долу по едно и също време.Успех!

# 537
Благодаря момичета, слагам го  сутрин и поне 1 час  се движа Simple Smile . Слагала съм и преди, но беше преди повече от година и бях забравила точно за деня на трансфера как е.
Успех на всички 🍀🍀🍀🍀🍀

# 538
Благодаря момичета, слагам го  сутрин и поне 1 час  се движа Simple Smile . Слагала съм и преди, но беше преди повече от година и бях забравила точно за деня на трансфера как е.
Успех на всички 🍀🍀🍀🍀🍀
Кари, на мен изрично ми пише в деня на трансфера да не го слагам, питай по-добре в клиниката. Иначе ме почнаха от вечерта на пункцията, но аз съм по 2 пъти на ден. И успех на всички ни, среща после в родилно отделение 🍀🍀🍀🙏🙏🙏

# 539
Момичета предстои ми Зет и търся инжекция Декапептил депо. И фракси или клексан 0.4. Ще бъда благодарна ако някой има и не му трябват да ги закупя.  Моля пишете на лично.

Общи условия

Активация на акаунт