💙Януарски мами 2021 ❤️тема 3

• 50 070
  • 778
  •   1
Отговори
# 615
Да, имаш имунитет. Кофтито е, че цитомегаловируса може да се събуди по всяко време, но в момента при теб очевидно не е.
И аз днес пусках и за щастие и моя цитомегаловирус спи и не е активен в момента, иначе и аз имам антитела от стара инфекция и нямам моментна инфекция и с токсоплазмоза 🥳
За рубеола и аз имам антитела, това е хубаво.

# 616
Алесандра, как е шийката, до коя седмица добута вече?

# 617
Последно беше 1.8см преди седмица, но вече не се знае. Иначе съм 27+3 днес.

# 618
Момичета ,тези от вас които си правеха обременяване с глюкоза може ли да погледнат и моите резултати ,докато док ги види .Предполагам положителния резултат на CMV и на Рубеолата означава че имам антитела🧐🤔??
Кръвната захар на гладно е хубава, но другите две са малко завишени, не претендирам че разбирам- не съм лекар, най-добре се консултирай с ендокринолог. На мен ендокриноложката ми каза че при бременност няма смисъл да се пуска инсулин, затова и аз не съм го пускала при обременяването.

# 619
Да, имаш имунитет. Кофтито е, че цитомегаловируса може да се събуди по всяко време, но в момента при теб очевидно не е.
И аз днес пусках и за щастие и моя цитомегаловирус спи и не е активен в момента, иначе и аз имам антитела от стара инфекция и нямам моментна инфекция и с токсоплазмоза 🥳
За рубеола и аз имам антитела, това е хубаво.
и аз имам антитела за цитомегаловирус, но док. нищо не каза за събуждане и за следене, аз дори не знам какво е това и как се разпознава 😳🤭😮😧 сега много се изплаших

# 620
Не го мисли, ние пускахме защото има проблеми с бебетата. Ако се събуди си има индикации, не се вкарвай в излишни филми наистина.

# 621
Не го мисли, ние пускахме защото има проблеми с бебетата. Ако се събуди си има индикации, не се вкарвай в излишни филми наистина.
моля те ако знаеш какви са индикациите да споделиш, да не би да съм изпуснала нещо, аз го пусках съвсем в началото ... просто да мога да го разпозная , пък може и пак да си го пусна - по- добре отколкото да се побъркам до следващата консултация ...

# 622
При мен бебето изостава и затова го искаха, но очевидно даже не е това причината. Не се шашкай, ако има нещо лекаря ти ще ти каже.

# 623
При мен бебето изостава и затова го искаха, но очевидно даже не е това причината. Не се шашкай, ако има нещо лекаря ти ще ти каже.
дано всичко да е наред и при теб и при всяка една, накрая да си гушнем здрави бебета... 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻👼🏻👼🏻👼🏻

# 624
Мами, оказа се, че вчера съм общувала със заразен човек от ковид. Бяхме с маски, но пипахме документи, химикалки и тн. Според вас всеки ли контактен се заразява?
Не каза директно, че има +тест, а просто ми съобщи, но ми стана ясно.... Сега какво да правя? Всеки ли се заразява Frowning1

# 625
Не, съвсем не всеки контактен се заразява.

Бременните не се водят високорискова група за заразяване и тежко прекарване, сравнено с останалите хора от тяхната възрастова група.

Роля за заразяване и протичане играе общо състояние, имунитет, хронични заболявания.

# 626
Мами, оказа се, че вчера съм общувала със заразен човек от ковид. Бяхме с маски, но пипахме документи, химикалки и тн. Според вас всеки ли контактен се заразява?
Не каза директно, че има +тест, а просто ми съобщи, но ми стана ясно.... Сега какво да правя? Всеки ли се заразява Frowning1

Започвай Биозин мама 2 х 1 💓
/ако не го пиеш вече/
Мисли позитивно и не се стряскай! Ние го изкарахме, 14 дни неразположение и всичко мина!

# 627

Запази спокойствие на първо място и не се филмирай! Не всеки се заразява! Дори и в семейства делящи едно домакинство има един заразен и другите са здрави, например. А при теб е било въпрос на минути или час предполагам и то с маски. Прави нещо приятно и не се фокусирай само върху тази тема.

# 628
Здравейте дами Nature Sunny Решили ли сте дали ще раждате с екип , или не ? Ако е без екип как се процедира , смисъл моята  гинеколожка не изражда  и ми остава варианта за друг град. Тези които имат опит ходили ли сте предварително на преглед в болницата коята сте решили или направо като изтекат водите . Първа бременост ми е  и си нямам и идея ако не искам екип  как се правят нещата .

# 629
Момичета, най-накрая реших дилемата си с якето. Днес бях на косъм да си поръчам едно от ХМ, един размер по-голям от обичайното, после за една бройка щях да поръчам от Зара едно яке oversize и накрая минавайки през Лидъл видях техните зимни якета, които за 3 месеца носене ми се сториха приемливи и на офертна цена и се сдобих с яке от тях за под 50 лв. Grinning  Намерих и снимка и реших да споделя.

Здравей Simple Smile,

Аз чакам да ги пуснат точно тези якета. В момента ли ги има в Лидл и от кой град го взе?
Мерси предварително!

Общи условия

Активация на акаунт