Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да пътувам в деветия месец от бременността си?
Какви предпазни мерки трябва да взема, ако реша да пътувам?
Какво да правя, ако трябва да се явя на изпит в последния месец от бременността си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да пътувам в деветия месец от бременността си?
-
Какви предпазни мерки трябва да взема, ако реша да пътувам?
-
Какво да правя, ако трябва да се явя на изпит в последния месец от бременността си?
-
Какви са рисковете при пътуване в късна бременност?
-
Какви лични преживявания споделят други жени относно пътувания през последния месец?
Мисля, че в България много хора приемат състоянието "бременна" като "болна" и преувеличават с ограниченията.
Що не опиташ да си изтеглиш изпитите за по-рано или да ги отложиш за след раждането? Според мен си струва да опиташ.

! Една позната ми разказва за нейна колежка от университета, която едва дочакала да я изпитат и влязла в болницата
! Родила в деня на изпита
За всеки случай си вземи всичко необходимо с теб и ако се чувстваш добре се явяай на изпита,нали има кой да те придружава,защото сама да пътуваш е направо лудост в такъв етап от бременността ти 
. В крайна сметка най-важно е бебето сега, нали