Браво на смелите мами, качили снимки - страхотни сте и вие, и бебчетата ви. И аз оприличавам моето на някои от тях - особено на Lovely wife - сякаш нашето бебе е снимано😀. Да са ви живи и здрави! Съжалявам, но аз не съм толкова смела да кача снимка - особено, че не само ние от групата ще я виждаме. Аз не заради суеверие. Дори фейсбук наскоро започнах да ползвам само заради онлайн обучението на баткото и там не съм качила нито една моя снимка или на децата, макар че като пращах на учителките снимки и клипове с ученика (изискваха ги и нямаше как иначе) и те ги качваха в страницата на класа и училището - тъй че вече "сме разкрити" 😅😂😉.
Алетея и Хариста, наистина ме развеселихте с разказаната случка и с млякото с кафе.
Аз още не съм излизала на разходка, че докато да излезем и трябва да се връщаме, защото аз съм от срамежливите и няма да мога да я кърмя навън, макар че това не е нещо от което човек трябва да се притеснява, но аз съм си такава. Тези дни отново е много ревлива и пак търси да яде на 1 час няколко пъти през деня, а преди това приключва храненето с рев и видимо гладна при положение, че усещам, че има кърма (гърдите не омекват и я чувам да преглъща преди да спре да суче макар и не всеки път). Тя сякаш изпуска зърното и после не иска да започне да суче. Опитвам се да я успокоя, но започва да плаче в момента, в който тръгна да я слагам в позиция за кърмене. А през нощта и сутринта няма проблем. Мисля си че може да е от колики или пък следобедите да му намаля кърмата и ако й тече по-бавно затова да се нерви. Не знам. Ще видим какво ще стане.
Слингът наистина изглежда много удобен. Точно коментирах тези дни, че с нашата принцеса сме точно за такова - много се носим. Но се притеснявах, че се натоварва кръста на бебето - защото изглеждат така сякаш седят. Знам, че няма да се купуват за новородени, ако не са подходящи, но аз прекалено много ги мисля нещата преди да реша нещо 😆

... И понякога се случва след като съм му дала вит.Д и пробиотика, да повърне.... Това значи, че нищо не е приел, нали?