Августовски бебета 2020 !

• 20 547
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • Плевен
Поздрави от Теа

# 121
Daisy, ама каква е тази физиономия за свекървата?! хахахха Wink
Ох, ние се записахме и при едната прабаба вече, държа се прилично, че малко е почнала да изкуква жената вече.
Радвам се , че и двамата с ММ  не си падаме по кръщенета, погачи , орисвания, прощъпуници и др. подобни, защото тези неща не са за мен и ме натоварват.
Преди малко се върнахме от 1та официална детска консултация: +1100 гр, , + 2 см, всичко наред и в норма Simple Smile Не че съм се съмнявала с този апетит на нашето момиче. Simple Smile

# 122
  • София
Daisy, щом ще присъства едната баба, няма как да не викнеш и другата. Иначе рискуваш “семейни войни” 😄

Маджарова, аз също го разбирам този обичай и като възможност да се видиш с приятелки и да побъбрите малко и да се разсееш. Така че някой ден, като си отидеш в твоя град при приятелките, ще си ги събереш. Smiley 

Габито, прекрасна Теа Sparkling Heart

# 123
Хора, помагайте.... Аз си докарах мастит. Дотук добре-пробвах сама да се оправя, но не стана и отидох при личната, тя го видя и потвърди, че е мастит и ми изписа оспамокс. Пийвам го от снощи обаче от вчера не знам от горещите компреси ли от какво там където ми е засегнатото място ми се обели кожата и смъди даже и кръв пуска малко... Дали е от компресите или друго? Помагайте... И някакви идеи с какво да я мажа? Слагах 2 пъти с тампонче Неомицин, който остана от пъпчето... 🤷🏼‍♀️😭

# 124
Хора, помагайте.... Аз си докарах мастит. Дотук добре-пробвах сама да се оправя, но не стана и отидох при личната, тя го видя и потвърди, че е мастит и ми изписа оспамокс. Пийвам го от снощи обаче от вчера не знам от горещите компреси ли от какво там където ми е засегнатото място ми се обели кожата и смъди даже и кръв пуска малко... Дали е от компресите или друго? Помагайте... И някакви идеи с какво да я мажа? Слагах 2 пъти с тампонче Неомицин, който остана от пъпчето... 🤷🏼‍♀️😭
Внимавай да не са много горещо компресите, ако имаш ранички опитай с топла кърпа( но без мокро), за да заздравее мястото. Иначе всякакви подобни на Неомицин и Цикатридина може. Дано успееш да се справиш и да не се налага хирургична намеса!

# 125
Ужас, как си го докара този мастит?
Аз няколко пъти кърмя навън, но като цяло не ми е ок. Иначе си отделих няколко блузи и рокли с голямо деколте, с които ми е удобно да кърмя и нося само тях. Малчо като писне навън някой път само гърда го успокоява и гледам да съм подготвена, за да не го изнервям Simple Smile

# 126
Само ако знаех как си го докарах.... Много бързо стана всичко

Много сладки бебчета си иматеее 😍😍😍

# 127
Дари, страхотна прическа си му барнала на малкия сладур 😍😍😍.

Момичета моля ви дайте съвет , чудя се кой пробиотик да взема на малкия за коликите: Омни биотик Панда или Био Гая ?

# 128
Прекрасни бебоци и мами Heart Decoration Да са здрави и спокойни всички бебчета!
И аз не качвам снимка, тъй като групата тук не е затворена, но пък с удоволствие бих се видяла с други мами от тук , ако си направим някой път среща Simple Smile

Иначе аз давам Био Гайа. Други мами казват, че запичал, но при моето момиче няма такъв ефект и съм доволна.

Аз погача ще правя по-натам Simple Smile важното беше чистата молитва да е на 40тия ден

# 129
Аз лично съм много доволна от БиоГая.

Днес най-накрая се реших да изляза сама със Северина на разходка, естествено тя не изневери на тиранозавърската си природа и кресна по средата на центъра 😑 Веднага запалих кеца към вкъщи, но по средата на пътя реших, че няма да му се дам на това малкото и се пльоснах на една пейка да се пробвам да я накърмя, та дано си останем с мир. 2 часа се въртях като пръдлива по пейката в опити да си изкарам цицата на бял свят почти незабелядано, бебето пищеше, а минаващите хора ме гледаха странно, защото за всички беше ясно какво се опитвам да направя. Само дето иди обясни на хората, че туй нещо с форма на огромен вкиснал патладжан трудно се вади през сутиена и роклята, а още по-трудно остава скрито под пелената докато те подухва малко свеж ветрец за романтика. След няколко минутна борба със съвсем подивялото бебе успях да ѝ запуша устата и да спра да привличам толкова много погледи 😬 Тъкмо се бях наместила удобно и на пейката до мен седна някакъв отвратителен клошар да си пийка биричка и да ме гледа най-нагло... Знаех си аз, че това не е добра идея. Докато се оглеждах като престъпник дали няма къде другаде да се преместя цицата беше изплюта 😑 Изръмжах като диво животно, натоварих пищялото в количката и поех покрусена към вкъщи. По пътя към вкъщи Северина заспа 😑😂 И така обърнах наобратното и в крайна сметка разходката беше осъществена 😃

# 130
JoyJoyJoy, Алетея, за малко да остана без зърно заради теб... Реших да кърмя легнала и да видя кой какво писал. Така се разсмях с глас какво си преживяла, че малката реши да "захапе" здраво цицата, за да не изпусне, докато подскачам....
А ти 'що не му предложи да купи по едно кафе, а от теб млякот? Joy. И да знаеш за следващия път( много обичам да правя така): сядаш посредата на пейката, слагаш каквото имаш- чанти , вода, списание и др.глупости от двете си страни ,даже може да вдигнеш крак на пейката......пак има нахални, но по- малко. А ако искаш да изгониш някой, спираш да кърмиш, бебето почва да реве и като те питат "ама защо реве" казваш ,че не обича непознати да му влизат в личното пространство хахаха

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 14:36 от Harista

# 131

Момичета моля ви дайте съвет , чудя се кой пробиотик да взема на малкия за коликите: Омни биотик Панда или Био Гая ?

Аз давам Пандата, вече 2ра опаковка.
Имахме колики, давах Лефакс + пробиотика. Спрях Лефакса преди 10тина дена и нямаме проблеми, надявам се и така да си продължим безпроблемно.

# 132
Ох, Алетея и аз се посмях с тебе Joy
Моят син днес е невъзможен.
Не е заспивал стабилно от сутринта. Само придремва за някакви минутки и се буди я с рев, я с мрънкане.
Излязохме на терасата и се изплаши много от някакъв идиот, който реши да се изреже по улицата с бръмчщия си таралясник!
Детето се събуди с ужасен рев!
Докато го успокоявах му обяснявах, че "мама, тия с пърдящите коли, ги прави на  сарми".
Искам да отида до една аптека, че видях, че имат намаление на слънцезащита и искам да му взема бебешки лосион на Ла рош за догодина да си има.

# 133
Сега и аз се смях на млякото с кафе и сармите 😂 Аз вярно, че си помислих да сложа багажите по пейката, ама реших, че едва ли ще има идиоти, които ще седнат до кърмеща майка... Направо не можах да повярвам 😬😬😬

# 134
Аз никакъв пробиотик не давам. Давам Био Амика, ама то май не е пробиотик, нали?
И аз днес пуснах една стабилна поръчка със слънцезащитни продукти за догодина, хаха Wink от сайта на Аптека Субра поръчах, имат хубави намаления.

Общи условия

Активация на акаунт