Моите любими торти!!!-3

  • 66 845
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
  • Мнения: 1 116
ДиМом направо онемявам като видя твоите торти. Ще ми кажеш ли колко време ти трябва за да направиш това чудо. Всички цветя са захарни нали? smile3501 А тортата вътре каква е?

# 121
  • Gabrowo->Sofia
  • Мнения: 1 449
DiMom, тортата е толкова красива, че ще ми е жал да я разрежа ако беше в къщи!

# 122
  • Мнения: 11 743
Natalyna, тази решетка се получава не по-малко ефектна с дуй с не голям диаметър.Става точно като плетено с ратан. bowuu

# 123
  • Мнения: 818
Това е моята торта за имения ден на майка ми http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1590051

# 124
  • Мнения: 3 216
Страхотна е. Браво. А голямото цвете изглежда като живо. Браво голям си майстор.

# 125
  • Paris
  • Мнения: 1 734
Ехоооооооо кулинарки! Няма ли да ударите едно рамо на новобранката?!

# 126
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 791
Най-мързеливото което може да направиш е Тирамису. Иначе ако обичате кокос, погледни тази торта - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=249.msg3048#msg3048!

Освен това тук има много торти - само избирай - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=52.0!

# 127
  • Paris
  • Мнения: 1 734
natalyna  голямо благодаря за помощта! Надявам се скоро да се похваля с нещо по-така.

# 128
  • Мнения: 3 216
Ехоооооооо кулинарки! Няма ли да ударите едно рамо на новобранката?!


Аз току- що направих Локумено-бисквитения сладкиш. Сега чакам да изстине и да направя глазурата. Много е лесен,ефтин,бьрз и сладьк.

# 129
  • Мнения: 62
Tannita, тортата вътре е торта с подправки/Spice cakе/. Покрита е първо с маслен крем и със  Satin фондан отгоре. Боядисана е с светещ прах /незнам как се превежда-luster dust/.Между блатовете- крема е карамел. Цветята са от захар, боядисани с пастели и с luster dust. Ето и снимки на цветята:


http://new.photos.yahoo.com/cakedoll2000/album/576460762351048016

Ето го и сайта на моя учител за захарните цветя:

http://www.cakesbydesign.cc/academy_of_cake_art.html

 
Нatalyna, за трикове newsm78....предполагам, че повечето ги знаете..... newsm78, някои от моите хитринки са:
***никога не сиропирам блатовете,
***винаги изравнявам блатовете,
***покривам винаги тортата с маслен крем, преди да я покря с фондан....пробвала съм и със сладко от кайсии, не го препорачвам за начинаещи. С масленият крем се оформя тортата по лесно и скрива много от недостатъците Flutter на тортата.
***след като е покрита с фондан, никога не я слагам в хладилника, защото фондана се разтича и цветовете се променят.
***За кремовете между блатовете: използвам кремове без яйца и мляко.....ако е възможно замествам прясното мляко с вода. Натрушавам изрезките от тортата в крема, за да предаде обем и блатовете да не се слегнат.
За друго не се сещам.....ако имате въпроси ще се радвам да отговоря.

# 130
  • Мнения: 2 579
Tannita, тортата вътре е торта с подправки/Spice cakе/. Покрита е първо с маслен крем и със  Satin фондан отгоре. Боядисана е с светещ прах /незнам как се превежда-luster dust/.Между блатовете- крема е карамел. Цветята са от захар, боядисани с пастели и с luster dust. Ето и снимки на цветята:


http://new.photos.yahoo.com/cakedoll2000/album/576460762351048016



мале това направо ме разби, невероятно красиво  bouquet, никога не бих могла да направя нещо подобно

# 131
  • Мнения: 2 579
аз нали чета диагонално и чак сега видях тази красота   http://www.torten.at/hochzeitstortenimages/hochzeitstorte955.jpg
много ви  Praynig обяснете ми като на дете как да я направя тази торта, и моля някоя мама от София да ми каже от къде да си купя този фондан, от кой магазин защото нямам миксер и няма как да си разбъркам смесите, на 22.12 правим 15г. брак и много искам да направя такава торта

# 132
  • Мнения: 62
Рut, тортата можеш да покриеш с фондан от маршмелоу.....за този фондан не ти трябва миксер.....само силни ръце за месене Laughing  bouquet

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 19:45 от DiMom

# 133
  • Мнения: 3 216
Ди Мам кажи как да оцветя покритие от маршмелоуз?

# 134
  • Мнения: 818
Можеш да сложиш боята в разтопеното маршмелоу или след като вече си го омесила с пудрата захар.

Общи условия

Активация на акаунт