Споделете 2.1

• 21 709
  • 569
  •   1
Отговори
# 480
  • UK
Още два дни на работа, в събота рано рано заминавам за София... Приготвям багажи, купувам сума неща...

# 481
  • България-Швейцария
Ще ти кажа - добре дошла в нашия град Hug
Надявам се поне малко да ти хареса Simple Smile

# 482
  • UK
Аз харесвам София, свързам я само с хубави неща, но всяка такава стъпка си е страшничка.

# 483
Не бой се, половината "софиянки" сме минали по този път. Пък нА, живи сме.

# 484
...Непрекъснато изпадам в някакви дупки,лоши настроения...
Миша, това си е природа. Всичко ще отмине с времето, просто не мисли сега за лошото настроение, ами търси поводи да се усмихваш, а ние сме насреща, всички сме минали по тоз път.  Hug
Умбра, успех с диетата. Димитър ли е майстора на неповторимите снимки от тайната Ти градина? Hug
Маргарита, желая Ти да получиш повече усмивки от Еми, таз седмица, те Те радват, нали?! Hug
Още два дни на работа, в събота рано рано заминавам за София...
Мърморанке, не си разваляй последните мигове в родният град. Съботата така или иначе ще дойде, наслади се на живот Си сега! Hug
Лека и успешна седмичка Ви желая с повече усмивки и приятни емоции!

# 485
Споделям, че ако днес пак е хубаво времето, ще трябва много да се организирам, за да мога да свърша нещо.
Хубав и слънчев ден!

# 486
Вчера ми се случи нещо съдбоносно.

Значи аз веднъж в месеца сигурно вземам храна от кухня, с 20 купона карам цяло лято вече, и имам останали даже 4, абе не съм редовен клиент.  ooooh!
Та обаче миналата седмица реших да си купя купони, и да вземам за малкия за вечер. Обаче изпуснах срока, и се притеснявах как да ида до централата да купя (доста е далече).
Вчера излязох рано да прибирам детето от ясла и си рекох да мина през кухнята, да заверя едно талонче за сряда. И човека пред мен на опашката ми подари всичките си талони.  Shocked
Не повярвах, толкова се чудех от къде да намеря, и то от толкова майки точно на мен ги даде.  Sunglasses

Много му благодарих, направо ми спести много време.

# 487
  • Mediterraneo
Споделям, че днес ме назначиха на желана от мен работа  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Не можах да повярвам... Все още не мога... Ще съм доста натоварена, малката трябва да тръгне на ясли, а ме е страх, че много ще се разболява... Но важното е, че подписах желания договор!!!

# 488
Димана, поздравявам те искрено!
Пожелавам ти да си спокойна и уверена - всичко се нагажда в движение...
А малката принцеса - да не дава поводи за подобни тревоги!

# 489
  • Стара Загора
Димана, поздравления!
Стискам палци малката да се адаптира бързо и да не се разболява в яслата.

# 490
  • sofia
Димана  и от мен честито получаваш и стискам плаци за бърза адаптация и на двете ви.
 Споделям, че нямам никакво време за форума и много ме е яд. На всичко отогре влизам в някакво подобие на сатурнова или подобна дупка, която се изразява в тотална заплеснатост(при мен вече е болестно състояние). Забравих за срещата в събота, забравих да се обадя на приятелка за рождения и ден....Ужас някакъв. Дано поне има есенна среща в парка в неделя и още по-дано и нея не забравя.
Има толкова неща, които искам да прочета, ама няма кога....

# 491
Димана, успехи ти желая!!
В тоя форум се влиза по-трудно отколкото при Папата../от вчера ми е така/.

# 492

В тоя форум се влиза по-трудно отколкото при Папата../от вчера ми е така/.
и при мен...
заминавам след малко и все си мисля,че забравих нещо, а сакът вече тежи 100 кг...а дрехи почти не нося...с кво го натъпках Shocked параноясвам,че съм си забравила паспорта и ще ме върнат от русе или пък съм забравила билета, 3 пъти си проверявам чантата - не съм, ама пак ме гложди...сигурно нещо друго съм забравила newsm78

# 493
Споделям, че утре ще имам голяма нужда от палцестискане  Embarassed.

Успех на новата работа, Димана!

# 494
  • България-Швейцария
От мен имаш още отсега fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Димана, честито и успехи  bowuu
При мен нещата са още така icanfly

Общи условия

Активация на акаунт