Споделете 2.1

• 21 746
  • 569
  •   1
Отговори
# 525
  • София
 Споделям, че в събота съм на сватба на една приятелка/колежка от студентските години/-много се радвам. Само едно малко нещо се опитва да ми помрачи настроението - нямам какво да облека/вярно, че фразата е прословута, но е факт/ и пак моята половинка ще е по-изтупан от мен. Но си обещах, че само ще се веселя и няма да позволявам на разни такива мисли да ми съсипят деня.
 Обичам сватби!!!

# 526
Вчера ми удариха колата отзад  Tired
Аман от кадърни шофьорки...

Аз съм от тях. smile3537 На десен завой, който е под прав ъгъл, но уличката беше адски тясна /колкото само аз да мина/ се качих върху пън висок около педя.Сега надлъжния праг под вратите е порядъчно вдлъбнат, а предната врата е леко одраскана.Тъпня...тва си беше невъзможен за взимане завой, трябваше да се изнеса от на майната си и най-вече да видя пъна...в черепната си кутия. Crazy Сега ме чакат занимавки със застрахователи и майстори, а и ден не мога да остана без кола заради чаветата.

Кейси
, надявам се, че вие сте ОК.

Мърморанке
, стига мрънкА.Приеми всичко за едно ново начало.Благородно ти завиждам за това. Wink

Маргарита
, не се отчайвай и не се отказвай!Пожелавам си същото.

Киса
, и за петъка квооо... Mr. Green

# 527
Сакри-то, никой не е безгрешен   Grinning
Ама не може на червено да тръгнеш и да чакаш колата пред теб да реагира. Добре че колата ми е по-висока и бронята си свърши предназначението. Но и мен сега ме чакат разправии...

# 528
...да не ми стигнат да видя тема за малкия...
Вергилийке, да Ти е жив и здрав порасналият 1год.Рожденник- Иван. Весело и безгрижно детсво Му желая. Весел празник на цялото сем-во.Hug
Мърморанке, Вие с Sway Сте в подобна пренасяща се ситуация към София! Успех и късмет Ви желая и на двечките! Hug
Мамице, отминаха ли болежките? Hug
Фрийки, купи ли лентата, изпробва ли новата придобивка? Hug
Слънчева Сакри, и Ти си усмихната и чаровна, но Криската Те задминава, страхотна дъщеря Си имаш! Hug
Кейси, с Киа- та ли стана белята?! Hug

# 529
Купих, преди малко сканирах, утре ще си взема и другите. Много е скъпо да си аналогов, просто, не знам, да взема да пускам по 15 лева на седмица и някой ден ще успея да си купя дигиталка. Ох, да споделя, откровено съм разочарована, не се оказах веднага гений.
Започвам работа след месец. Уж трябва да е по-добре, но нещо не съм доволна. Това е заради явната липса на гениалност в мен. Винаги по средата, никога нищо ектраординарно. Стари ядове изплуваха пак, и ме тровят.

# 530
Фрийки, а напредваш ли с Кармичната книжка? Там хубави съвети даваха, "...не слагай стрихнин в раната...". А гениалността идва с времето, и това ще стане, само се усмихни, Късметлийке! Hug

# 531
Кросамая, съчувствам ти за това, което се случва с теб и те разбирам прекрасно...Tired Непрекъснато в последните няколко години имах проблеми със съквартиранти, а в първата ми година като студентка, майката на моята съквартирантка (момичето беше от Молдова и живееше нелегално с брат си, т.е. делях стаята и с него) дойде чак от Кишинев, да ми обясни, че дъщеря й трябва да бъде щадена...при положение, че въпросната девойка ми скъси живота с години предвид емоционалния тормоз, който ми налагаше. Отвратително е да се чувстваш виновен в такива ситуации - когато нямаш и капка вина за претенциите на другите и освен това се стараеш да си в добри отношения, както е при теб. Още по-гадното е да се прибираш и да трябва да живееш с човек, с когото имате сериозни проблеми - тягостно е, неуютно, напрягащо Sick Надявам се всичко около теб да се развие по-добре...
Пожелавам ти го много силно и дано се развие ситуацията в по-добра посока...

# 532
Току-що се връщам от Букурещ. Сакът вече тежи 120 кг...Нищо не бях забравила - и билети, и паспорт си имах, не ни върнаха.Но ми се спи, а не искам да лягам, имам много да наваксвам, тофоруми,то блогове Crazy А пък довечера има нощ на музеите и там ми се ходи...Ще спим следобед.

# 533
  • UK
Адски ми е криво, мамка му... Не съм вярвала, че някой, когото познавам толкова... Не бегло ами... Просто не толкова като примерно най добрия ми приятел или другите ми познати, може да ми липсва толкова... Страшно ми е мъчно... :'(

# 534
Кросамая, определено някой не е в ред, но това със сигурност не си ти... Ако не беше казала, че "детето" става на 30 години, щях да мисля, че живееш с пубертетна тинейджърка... newsm78
Все се каня да ти напиша, че съм твърде съм радостна, че имаш свищовска "жилка"! Grinning И понеже съм ти възторжен фен, бих била щастлива ако наминаваш насам, да метнеш едно ЛС, че да се запознаем! Говоря съвсем сериозно!

# 535
  • Sf
Кросамая, определено някой не е в ред, но това със сигурност не си ти... Ако не беше казала, че "детето" става на 30 години, щях да мисля, че живееш с пубертетна тинейджърка... newsm78
Все се каня да ти напиша, че съм твърде съм радостна, че имаш свищовска "жилка"! Grinning И понеже съм ти възторжен фен, бих била щастлива ако наминаваш насам, да метнеш едно ЛС, че да се запознаем! Говоря съвсем сериозно!

Много ще се радвам да се запознаем!!
Благодаря ти! Чета те с удоволствие и страшно се кефя, когато намирам отражение на собствените си мисли в твоите мнения!!!

# 536
Кроси4, осхте сутринта ти каzах моето мнение zа нея и то е УЛЕВВВОООООО. #Cussing out
Когато искасх можесх да се обадисх да иzлеzем и да ти раzведря облаците. В неделя ако си фрий може да стане.Звънни да се раzбереме тогава.
П.С. Еееее.....си скапаната клавиатура немска. Crazy Mr. Green

# 537
.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 18:03 от Чесън

# 538
Кросамая, няма ли начин да се разделите с тази "девойка". То всеки е по своему чувствителен, ама все пак сме големи хора и трябва да сме поне една идея отговорни.....

Сакри  Hug, силата е в нас!

Мърморанке, имаш шанс за ново начало - радвай му се!

Кейси, лоша работа с колата! Пожелавам ти да не попадаш на отвеяни шофьори повече!

# 539
  • Варна
Нямахме ток...4 часа, е, аз усетих само 1-ия от тях.... Tired На работа имахме, работих до късно и като се прибрах - все още нямаше ток. Преди малко го дадоха, че и нета дойде бързо, хихи....

Общи условия

Активация на акаунт