Споделете 2.1

• 21 758
  • 569
  •   1
Отговори
# 375
  • UK
Ужасно... Защо? Sad

# 376

Било е родено болно, но майка му не ни е казала, че е обречено  Confused

# 377
  • UK
Наистина е адски гадно... Дано го преодолеят бързо родителите и да си имат ново бебче, здраво като за две.

# 378
  • София
Споделям, че днес кумата ми роди момиченце. Казва се Александра. Много съм щастлива за тях!

# 379
  • Стара Загора
Споделям, че днес научих нещо за един приятел (от самия него) и още не мога да го осмисля. Не вярвах, че един човек (точно пък той) ще плюе на собственото си аз.... и ще стане..... (тук ми идват на ум само нецензурни думички)....
От 17 часа мисля, премислям... и нищо насреща. А той се скъса да ми звъни и да се оправдава. Защо ли?  newsm78

# 380
Във фирмата където работим понеже сме нови хора не малко, си слагаме табелки с имената - ок, ама днес правихме тест и след това ходихме горе долу по единично всеки да обядвме...та квато съм шматка съвсем съм изключила, че на блузата ми гордо закачена стои табелката с плътно червено написано името ми...и си вървя така от Новотела до Центъра сама да обядвам посред бял ден, хората кво ли са си казали, тази пък що ли държи да и знаем името всички  Crazy Crazy Crazy

А иначе утре ми е защитата, стискайте палци  Blush Последният напън веке е настал  Praynig

# 381
  • UK
В тази тема за трети път чета мнение, което звучи като "Един близък призна че е гей и не мога да повярвам". Естествено, най вероятно и в трите случая не става дума за това, но така звучазт.

# 382
  • Стара Загора
В тази тема за трети път чета мнение, което звучи като "Един близък призна че е гей и не мога да повярвам". Естествено, най вероятно и в трите случая не става дума за това, но така звучазт.

Предполагам, че едното от трите е моето, отпреди малко. Гаранция, че не е това.  Mr. Green

Споделям, че форума ми се държи безобразно. Всеки 2-ри опит да прочета нещо е неуспешен. Не е от връзката, днес в офиса беше същото, а там съм на ADSL. Някой друг с такъв проблем?

# 383
Имам да споделя три неща, или четири със следното:
Сакри, честита ти щерка, много да ви е жива и здрава и още повече да ви радва.
В тази връзка, моята днес каза за първи път "ммммммммммммма-ммммммммммммммммммммммма". Досега гордо бях "бабабабабаба", но вече съм напълно щастлива.
Нещо по-скучно, избеснях когато ходих по прясно ремонтираният "Стамболийски" и видях, че плочките не са фугирани. Въпрос на време е братята от етносите, и не само, да се отворят от къде могат да се снабдят с плочки. Просто се задушавах от яд! Писнало ми е от популизъм!
И нещо много тъжно-писнало ми е от алчни и безнаказани хора, които стават убийци, само и само за да построят поредният безсмислен бизнес център на мястото на къща-паметник на културата. Радвам се, че  моя приятелка в този момент е избрала да се върне там от където е тръгнала и е жива и здрава.

# 384
Споделям, че имам отговор на имейла лично от шефчето и четвъртък си взех един ден неплатен.....за да отида и да се успокоя при един доктор, че наистина това, за което се притеснявах, не е това, за което си мислех-абе совите не са това, което са-дано сте ме разбрали. Crazy hahaha

# 385
Разбрахме те!Ай да черпиш сега  Twisted Evil

# 386
Естеееер, стискам палци - искам инфо веднага след защитата.  Hug

# 387
  • София
 Споделям, че днес денят ми започна ужасно. Децата сутринта се събудиха навреме, облякоха се, не правиха сценки, но се наложи да отидем до личният лекар за едни документи и какво става - повече от един час от Люлин до Попа. Ужааааасно задръстване, не мога да ги гледам вече тези ремонти. В колата смърдеше непоносимо от изгорелите газове. На децата им стана лошо(то и на мен, ама нали да се държа заради тях). Малкият точно преди да слезе неиздържа и повърна. Зарева да го нося и го носих без чадър под дъжда, защото не мога с една ръка. Щерката натоварена със всички видове чанти и мрънкайки, че и тежат и появявайки се в детската градина сигурно ме помислиха за луда такова поведение вече имах.
Мразя дъжда, мразя ремонтите искам хубаво септемврийско време.
Дано до довечера нещата да придобият малко по-ведър характер.

# 388
Благодаря на всички за честитките и пожеланията по случай рождения ден на дъщеричката ми !  Hug

Желая същото на вас, на децата ви и на семействата ви !

# 389
  • Кори Селести
Взех книжка вчера  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт