Споделете 2.1

• 21 759
  • 569
  •   1
Отговори
# 360
Споделям радостта си !  Hug Днес моята дъщеричка има рожден ден, навършва пет години !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Обичам я до безумие !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Черпя ви виртуално с цялото вълнение и обич, на които съм способна !  Hug

Хапнете си от тортата Wink

Моята принцеса на пет години

С приятелчета в детската градина

На двора в детската градина

Последна редакция: вт, 19 сеп 2006, 15:19 от SUNRISE кака SAKRI

# 361
Да ти е жива и здрава, SAKRI!

И един ден да стане такава майка каквато си ти!

А ти да си наоколо и да ревеш от кеф и удовлетворение, че си създала една невероятна жена!   bouquet

# 362
SAKRI, да ти е жива и здрава прекрасната дъщеря!  Hug

Да расте щастлива и безгрижна!  Heart Eyes

Весел празник!   bouquet

# 363
Благодаря много и на двете ви !  Hug

# 364
Сакри, да ти е живо и здраво това прекрасно дете! Много да ви радва!

bouquet  bouquet  bouquet

# 365
Сакри, честито на порасналата ти госпожица  Grinning

Разбрах че Брайън Джонсън, вокалът на АC/DC има къща на 2 часа път от нас. Фенът в мен закрещя и като нищо, някой ден ще се вдигнем на дълга разходка  Laughing  Crazy
Подредих си всичко от кашоните и съм доволна  Grinning

# 366
eta, тази торта от хладилника ли се появи  Grinning

Нещо съм много активна днес!?!
Марче, ти си виновна!   bouquet

# 367
Споделям, че днес измислих нещо много мъдро.

Където и да отидеш, досадниците ще те последват!

Не съм ли като един Оскар Уйлд на кравешкия свят.

# 368
Ако ми е останала поне една гънка още, май зацепвам за какво говориш!  bouquet

# 369
  • sofia
SAKRI, да ти е жива и здрава малката сладурка! Пожелавам ти да и предадеш своите усмивки, ведрост и възможността във всякакви моменти да има светъл лъч! Да сте все такива усмихнати и ти и децата ти! Хубав празник! Отивам да ям от тортата с "плизлаци".

Споделям, че до гуша ми дойде от учебници, помагала и т.н. Тези, които са измисляли, преписвали и публикували учебниците за тази години  - бих ги подредила до стената и един по един бавничко бих ги разстреляла. Вали дъжд, мирише ми на печени чушки, слушам си Suffer well на Depeche  и ми е е дно такова есенно и много хубаво.

# 370
Да ти е жива и здрава , да расте умна , красива и добра , за радост на всички , които я обичат! Ако знаех , щях да отида и лично да я нацелувам!  bouquet  bouquet  bouquet 

# 371
Сакри да ти е жива и здрава принцесата ,и да продължава да те радва с ведрата си усмивка.
Много съм тъжна. Днес докато се прибра положинката и за 1 4ас успяхме да се скараме. Каза ми 4е му действам отрицателно с претенциите си. Ве4е ми писва Sad

# 372
  • UK
Честито ти рд на принцесата, Сакри. Wink

Споделям, че вчера беше гаден ден, а днес - още по гаден. Утре трябва да ми дойде, значи и утре ще е гаден. Чувствам се като пребита, уморена съм и не искам вече нито работа, нито нищо. Още десет дни. Снощи успях да се скарам пак със Стефан, днес като се видим сигурно пак. Кеф. Всичко съкс.

# 373
Sakri, честито на готината ти мацка     Gift

# 374
Споделям, че току що ми се обадиха да ми кажат, че 10 месечното детенце на една приятелка е починало.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт