Споделете 2.1

• 21 760
  • 569
  •   1
Отговори
# 345
Споделям - болна съм ,хрема,температура ,на вси4кото отгоре съм на работа в момента.  #Crazy   Искам да си ходяяяяяяя  #Cussing out , оффф има 2 4аса до края на смяната ми.
В4ера също ми беше лош ден. Докато карах колело сутринта едно ку4е ме нападна и паднах лошо. #Crazy Добре 4е няма сериозни последици само малко се понатъртих , то ку4ето мъник ,ма като ме хвана за кра4ула и няма пускане  Confused
Ох ,абе тия дни ми е мнооого смотано и половинката само ме дразни  #Cussing out
4акам по добри дни  Praynig

# 346
току-що установих, че аз без работа няма да остана.......и че бранша, в който съм специализирана "гълта" все повече хора с езици.....което пък може да ни вдигне още цената. Thinking

# 347
И аз да споделя за моя първи работен ден, т.е. по-скоро обучителен, обучението е интезивно, но интересно и си струва усилията, екипът е много приятен, а екипът, с който ще работя се състои от около 15 момчета и аз - единствено момиче в него /това е защото по принцип тази работа много не им е интересна на момичетата и знам ли нямат интерес, оттам в  този екип са си все момчета, иначе в другите отдели на фирмата, ама в София си има и момичета:)/...знаете ли колко плюсове си има това да си единствено момиче сред колеги, все млади напети младежи  Laughing Laughing Laughing Mr. Green
Там е и моя приятел, но е хубаво, че всички колеги са готини и свежи  Wink

# 348
Успех ester, спорна и интересна...

Важното е да върви, да не отплесваш вниманието на младежите.  Laughing

Споделям - свекърва ми си подписа смъртната присъда!

# 349
Хухухуху, споделям, че ходих да ми лепят едната гума, че леко я бях спукала.  Mr. Green
Залепиха я. Отидох и на автомивка да измият дзверо като по път за мивката спуках другата задна гума  Joy

Последна редакция: вт, 19 сеп 2006, 12:41 от Марчето

# 350
Ти си Неотразима...и мнооого бременна!
Аз пък те дебна на два фронта!   bouquet

# 351

Кво пиеш?  newsm53

# 352
 Марче определено днес не ти е ден .   Shocked

Аз станах ,изкъпах се ,простирах и сега се разписвам тук. Чакат ме прахосмукачката и още 101 задължения ,но тук ми е много по добре и не мисля скоро да се захващам. Пуснала съм си любими песни ,буфера на max и разпускам . Половинката е извън града , така че пълен релакс   Crazy
Даже се изкуших та и една цигарка си дръпнах .
Приятен ден ви желая Дами !   bouquet

# 353
Споделям, че вчера ми се обадиха, че съм спечелила хладилник с фризер от томбола на "Браво"  Party

Викам "не може да бъде!", а момичето от "Браво" - "може, може!"  Laughing

Днес в 16,30 ще ми връчват наградата, бЕгам да се къпя, че и снимки ще има  Grinning

# 354
Честито Ета !
Явно си късметлийка ,аз досега не съм пе4елила от нищо.

# 355
И аз не бях печелила нищо до сега. Ама не съм и играла де  Laughing

Нали знаеш, "Който играе пИчели..."  Mr. Green

# 356
Трябва спешно да се върна в Пловдив, за да си изкарам международен паспорт, защото във вторник вечерта трябва да пътувам за Румъния Shocked Егати екшъна #Crazy

# 357
  • Mediterraneo
Ета, честито!  newsm55

Споделям, че мъжът ми се скъса от работа последния месец, почти не се виждаме, и не стига, че хлътна с двата крака заради обекта, ами и едва не катастрофира!

На едно кръстовище гнусен манго с конска каруца му отнел предимството и конят като Фръкнал, счупил задното странично стъкло на колата  smile3511 smile3515 newsm61 Бясна съм значи................ Сега синьо стъкло откъдеееееееееее?!

# 358
eta, честито и от мен!

Еовин, мнооого внимавай със съседите. Миналата седмица съпругът ми беше обран в 4* хотел там, а на път от летището до въпросния хотел, който бил съвсем наблизо, шофьорът го разходил подобаващо за 50 Евро, с цел опознай северната ни съседка, за да я обикнеш, ... и то на фона на Шуберт. Добре, че е оправен и успешно се кара ... на френски!  Grinning
БУБОН, мисля си за теб от сутринта...Светът е пълен с възможности, не се съмнявай. Може би не Тук и Сега, Веднага, но идват и добри дни!   bouquet

Димана, пак е бил малкият дявол, слава Богу!

Споделям - тряснах една биричка преди час и сега шетам из темите, в които взех участие днес, за да си поправям правописните грешки!

# 359
verdad дано си права  , от доста време насам не виждам светлина в тунела.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт