Споделете 2.1

• 21 744
  • 569
  •   1
Отговори
# 390
Браво, браво!

Безаварийно да е и с МПС, за каквото си мечтаеш.  Grinning

# 391
Честито, Reza!

Споделям, че денят започна ужасно..още от нощта. В 1 след полунощ ме събуди любимият, че е станала авария с хостинг сървъра и отива да го оправя. Аз изпитвам панически ужас да оставам сама вкъщи, а нямаше къде да се замъкна да спя по това време. Като излезе, светнах всички лампи, пуснах и телевизора и може да се кажа, че успях да подремна, макар да се стрясках постоянно.
На сутринта си изпуснах автобуса, хванах маршрутка, стана ми лошо, слязох на Плиска, хванах тролей 5, но се оказа, че отива вече до Университета, а не до Попа (незнайно защо?!?), слязох на Су-то, валя ме дъжд, хванах тролей 2, стоях в задръстването 20 мин и...накрая ме заля пороят, понеже нямах чадър.
Денят започва просто чудесно...

# 392
  • Стара Загора
Честито, Реза.   bouquet  bouquet  bouquet
Лека и безаварийна.

# 393
  • Пловдив
Естер, видях те! Една наточена мацка с голяма червена табела на Пешодния мост. После половин час те обсъждахме с компанията  hahaha  Hug

Аз споделям,че преди малко разбрах, че синчето ще го вземат в близката ни детска градина (най-големият ми дерт през последните 4 месеца). Не мога да си намеря място от радост!

и докато си споделям тук, ето междувременното произведение на горепосочения (явно усетил какво му готви съдбата)

кремът ми за крака в чая му...между другото мирише приятно  Rolling Eyes

# 394
blekuta  bouquet, разконспирирах те!
Не знаех, че си ми наоколо!
Къде ще ходим по празниците?

# 395
Споделям,.................................. не, ...... признавам, че като чуя тази песен и ми се приисква    Flutter

# 396
Ето ме, хваля се - защитихме успешно, имам 6.00  Grinning
Предствянето беше сравнително добро, като изключим треперещия ми глас....но явно не съм издънила нещо...иначе беше ужасно изтощаващо предвид това, че сме били от 8 до 16 часа там, притеснени, неяли, неспали....но явно всяко нещо си има цена...После в 16.30 отидох директно на работа, където ме посрещнаха директно с тест, и на работата ни е доста интезивно и така ....абе пиша ви в момента, ама не знам от кой свят....
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА!   bouquet  bouquet  bouquet, на тези, които ми пратиха и смс-и днес, които ми писаха по кю снощи, на всички!!!

Другото,

blekuta, понеже наиситна не знам много в момента коя съм  Crazy, къде съм дори не мога да светна това бъзик ли беше или наиситна си ме видяла, но явно наиситна, съдейки по това, че си споменала пешеходния мост, а аз бях казала само, че от Новотела до центъра съм ходила...(без да уточнявам, че точно по пешеходния мост съм минала)Действително минах по пешеходния мост, беше около 1 на обяд, бях сама и бях облечена спортно с кафяв панталон и червеникава блуза.....ако поне едно от изброените съвапда, значи съм била наиситна аз.... Blush

# 397
Разбрахме те!Ай да черпиш сега  Twisted Evil
Обещавам да го направя-след като се прибера утре.  bouquet

# 398
  • Пловдив
blekuta, понеже наиситна не знам много в момента коя съм  Crazy, къде съм дори не мога да светна това бъзик ли беше ...

бъзик беше, надявам се, не се сърдиш   bouquet
а за другото - ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО!

blekuta  bouquet, разконспирирах те!
Не знаех, че си ми наоколо!
Къде ще ходим по празниците?
е как? не само,че съм наоколо, а от толкова време все в орбитата на височайшата Ви особа се въртя. не усещате ли замайване някакво, минимално поне? Wink
иначе- в петък тръгваме за Дряново,организацията е на изключително ниво (ако ще се бие някой накрая,това ще съм аз Whistling). толкова сме ентусиазирани, че и кола ще наемаме.
след малко ще се отчета с подробности в моята темичка
само временцето,неговата..... Praynig

# 399
защитихме успешно, имам 6.00  Grinning

Само толкова, я се стегни, не те е срам  Mr. Green

Браво, Естер  Grinning
Айде, отивай да се напиваш  Grinning

# 400
  • Пловдив / София
Ester, честито.  bouquet
Днес една колежка и тя имаше защита и не беше на работа. Да не сте случайно в един курс?

Споделям, обувките които си купих пролетта и за които дадох сума ти пари, днес ми убиха. #Cussing out Ама няма да се откажа, щото си ги харесвам. Утре пак съм с тях.  Twisted Evil

# 401
БЛАГОДАРЯ още веднъж   bouquet

Поред на номерата да ви отговоря, blekuta, не се сърдя ни най-малко, напротив развесели ме... и наиситна си помислих, че си ме видяла... Laughing Laughing Laughing Казвам ти сега и Айше да ми кажат, че се казвам мога да повярвам.... Crazy

Кейс, благодаря и на теб, исках повече ама не дадоха  Mr. Green А за напиването от около 5 дни спя по не повече от 5 часа на денонощие заради работата и защитата и ако мислиш, че съм трезва жестоко се лъжеш  Laughing Laughing Laughing

Фам, възможно е, аз съм (т.е. бях  Mr. Green) 4 курс  Информатика ... ако и твоята колежка  е, може и да сме и ние колежки по този параграф Wink

# 402
  • UK
Споделям, че съм в хапещо настроение. Една позната си позволи да ми се изрепчи, а аз съм в това особено настроение, и я сдъвках... Но тя не е добър опонент, не ми представлява трудност и се дразня, защото това е енергия, която трябва да изразходя. Няма къде. Тъпа, малка лигла. Прави ми се на важна защото има няколко копчета повече. Ако някой иска да ми каже нещо накриво, сега е момента. Нищо няма да ви спестя. Повечето много ви обичам, рядко има някой дето да ми иде да му застана накриво, ако все пак някой нещо не ме харесва, кажете си.

# 403
  • на село
Ох, да споделя / то си е направо оплакване, ама  Confused.../-
днес гърмя и валя много здраво и от гръмотевиците /бяха ужасни/ имаме последици в работата - скапаха се и двата компютъра, единия буквално гръмна - мислехме, че е изгоряло захранването, но не е, свалихме дъното и утре е на ремонт.
Другият се размина само с преинсталация, но останаха още доста програми за качване и драйвери и т.н, абе ужасна история и няма да споменавам, че днес нищо не свърших, а има доста работа  ooooh!.

# 404
Слънчогледово Момиче/ Sunflower/, честита ти пораснала принцеска. Да Ти е жива и здрава, а Ти купи ли исканият меч? Hug
Minie Mouse, как е сестричката на новата работа, допада ли й?
Естер, честито успешно дипломиране!
Вергилийке, как е малкият на яслите, хареса ли му?
Katq, честит Ти нов снимков подпис. Страхотни деца имаш, да са ти живи и здрави.
Усмихната и чаровна Маргаритке, дано получаваш все повече усмивки от Еми, като това Те прави щастлива, Ти го заслужаваш. Hug
Реза, честита Ти книжка. Трудно ли беше? Hug
Ета, късметлийка си! Дано все така Ти върви и занапред в печалбите и в живота! Hug
СТрамелл, как можа да се съмняваш в добрият изход?! "Доброто винаги побеждава", макар и след време.
Еовин, изкара ли задграничен паспорт? Hug
Verdad, как е свекървичката Ти, която неволно си подписа неприятната присъда, и си навлече Твоя гняв?! Hug
Стеллина, как е на новата работа, оправи се, нали?!
ЧЕРВЕНАТА ДЕПEshark-чица!!! , поздравления и от мен за хубавите новини! С нетърпение ще чакаме утре, след като чуеш успокойтелните думи от лекаря! Hug
Фрийк Ман, питката изглежда разкошна и вкусна, добре си се справила, не случайно хубавата бременелка Марчето й се прияде! Hug

Общи условия

Активация на акаунт