Отговори
# 135
  • София
Тази седмица, уви, дори и Братя не гледам. Ще наваксвам като се върна....
Но и аз съм тотален фен на Владимир Михайлов. По едно време си викам дали не е някакъв роднина на Васил Михайлов, но не открих нищо такова. Възвишение го гледах, не на кино, а свалих торент. Не ми хареса изобщо филма и го прехвърлих отгоре отгоре. Изобщо не го помня от там, тогава си гледах тези дето си ги знаех....
Много е добър, много! Абсолютно съм съгластна, че ролята направо е писана за него!

# 136
Мери, май лов! Удържа на думата си и верно ни гледаш, ни в темата припарваш. Dizzy Face Не му се радвай на Любчо, ич не е толкоз хубав без филтър. ПОлицайчето е симпатяга обаче... Wink

# 137
  • Другата България
Мери, май лов! Удържа на думата си и верно ни гледаш, ни в темата припарваш. Dizzy Face Не му се радвай на Любчо, ич не е толкоз хубав без филтър. ПОлицайчето е симпатяга обаче... Wink

Ти къде ходиш, м? Че имаш извинение - имаш, едни снимки видях в "Покажи се", честитих ти там - не ме отрази, дай да го направя и тук - ЧЕСТИТООООО, да сте живи и здрави и да се обичате още много, много, ама много време! Тоест, да те търпи мъжа ти още много време, че каквато си чепата....Joy
Иииии таз година булка, догодина - щерка People Baby, тъй де, няма да го правиш егоист това дете!

Ти в мен съмняваш ли се? М? Аз мисля много, ама като кажа нещо, и това е, няма да се правя на лъжливото овчарче, горчи си ми още и въпреки всичките боМбони "Линдор", дето опуках, не можа да ми мине горчилката.
А и ми е по-спокойно така, гледам си "Фермата", забавлявам се, темата върви много спокойно, сега имам нова страст - "Братя" и Владо Михайлов Heart, "изневерих" на ченгетата, ама мисля, че и тук накрая той ще излезе ченге....да видим.
А вашето полицайче си го заплюх още когато казаха тук, че има такова. Ориентирам се аз, нали знаеш?

# 138
Нямаше как да ти отговоря в "Покажи се", че нали Тати трие спама Grinning

Благодаря ти, за честитките! Ама за второ и след сватбата не се навивам Grinning с една сватба не мож ме излъга.

Братята не мога да сколасам да ги гледам. Късно си идвам от работа, че в пандемията ме съкратиха и сега съм на нова работа, до скоро и ремонт правихме, даже и Игрите ги гледам на запис сутрин. Ама ако кажеш, че си заслужават ще ги гледам в Нова плей.

# 139
  • Другата България
Нямаше как да ти отговоря в "Покажи се", че нали Тати трие спама Grinning

Благодаря ти, за честитките! Ама за второ и след сватбата не се навивам Grinning с една сватба не мож ме излъга.

Братята не мога да сколасам да ги гледам. Късно си идвам от работа, че в пандемията ме съкратиха и сега съм на нова работа, до скоро и ремонт правихме, даже и Игрите ги гледам на запис сутрин. Ама ако кажеш, че си заслужават ще ги гледам в Нова плей.
Трие спама? Не съм забелязала, то аз там много рядко пиша, ама много, но тогава написах.
Ще се навиеш, няма къде да ходиш. Вярвам в мъжа ти аз, нека мине малко време все пак. Hug
За мен си заслужават на 150%. Но и много хора не ги харесват, тъй че не знам какво да ти кажа.
Има тема тук, във форума, и там списвам, ако искаш прочети и там, да се ориентираш.
Предимство е, че сериите са "чисти"  25 минути, ако не ти допадне - прекратяваш.
Но Владимирр Михайлов е страхотен, Калин Врачански е на обратния полюс, ама кой ти го гледа него.....

# 140
Въй! Аз Калинката много го тача Flushed  Щом са 25 минути ще ги започна.

# 141
  • София
Не почнах да гледам Братя, ама гледам има доса положителни мнения, мхмхм :о
Обаче искам да напиша нещо по темата... Абе подразбрах за какво иде реч. Та, докога нашите родни творци ще изкарват престъпниците (убийци, наркотрафиканти, с една дума боклуци) симпатични образи? Лошите с добри сърца, по-готини, по-добри в леглото, по-желани, по, по, по и най, най, най. И обратното, полицай значи - вечно раздразнен тип, който не може да задоволява жена си, която и му кръшка обикновено. Изкарват ги балъци и тъпаци, вечно ги надцакват, вечно закъсняват, скучни/досадни образи и пр. и пр.
И вярно ли е това, че има момиче на 16 г. което се натиска на 30 г. мъже и даже щяло да пламне любов между някакъв лош главорез (боксьор или борец, някаква дясна ръка на боса/изгубения брат) и това момиче, което е непълнолетно. Ами това е пошло и отвратително просто. И това се приема?
Ей заради такива моменти и особено и след Под прикритие, всички станаха фенове на Куката и Косъма, докато на полицаите им се присмиваха, убиваха ги или те полудяваха и се самоизбиваха...
Страхотна ценностна система градим, мдам...

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 16:49 от Diavolo

# 142
  • Другата България
Много "химия"......

Йоана Темелкова е "ябълката на раздора".
Сега си я представи до Калин....

Сценаристите са тези от "Под прикритие". Личи си.

# 143
  • Другата България
Не почнах да гледам Братя, ама гледам има доса положителни мнения, мхмхм :о
Обаче искам да напиша нещо по темата... Абе подразбрах за какво иде реч. Та, докога нашите родни творци ще изкарват престъпниците (убийци, наркотрафиканти, с една дума боклуци) симпатични образи? Лошите с добри сърца, по-готини, по-добри в леглото, по-желани, по, по, по и най, най, най. И обратното, полицай значи - вечно раздразнен тип, който не може да задоволява жена си, която и му кръшка обикновено. Изкарват ги балъци и тъпаци, вечно ги надцакват, вечно закъсняват, скучни/досадни образи и пр. и пр.
И вярно ли е това, че има момиче на 16 г. което се натиска на 30 г. мъже и даже щяло да пламне любов между някакъв лош главорез (боксьор или борец, някаква дясна ръка на боса/изгубения брат) и това момиче, което е непълнолетно. Ами това е пошло и отвратително просто. И това се приема?
Ей заради такива моменти и особено и след Под прикритие, всички станаха фенове на Куката и Косъма, докато на полицаите им се присмиваха, убиваха ги или те полудяваха и се самоизбиваха...
Чакай сега.
Не гледаш, личи си.
Никой пряко или директно не е "изкарал" който и да е престъпник положителен герой и симпатичен образ.
Лично аз говорех за визуално излъчване и справяне с ролята.
И в двете неща Владо Михайлов се справя в пъти по-добре от Калин Врачански. Калин просто не е за такава роля, така, както Наум Шопов не е за неговата - и ти го мислиш, но това не означава автоматично, че заради него се заражда негативно отношение към лекарското съсловие, нали?
Това, което се случва с героя на Врачански - раздразнен, проблемите в леглото и т.н. е не защото е полицай, а защото има личностни проблеми заради нещата с брат му, които са се случили в миналото.
Що се отнася до момичето на 16 години.
Не се е натискало на никакви мъже, хареса си един от помощниците на брата, един, който е около 20-25 годишен, заради него се намърда в среда, която не е за нея, и замалко да я изнасилят. В момента, в който "лошия" брат разбра /същото момиче е негова природена сестра - от втория брак на баща му/, спаси момичето, проведе разговор с помощника си да стои настрана и въпросът се реши.
Тъй че няма да пламва любов поне на този фронт. В случая "лошия" постъпи по единствения правилен възможен начин.
И според повечето от гледащите сериала, поне тези, които пишем в темата, "лошия" брат всъщност е внедрен, под прикритие и накрая ще се окаже, че не е толкова отрицателен герой. Разбира се, това са основно наши хипотези.
Що се отнася до героя на Башар Рахал - шефът на антимафиотите и полицаите, и това, че е подкупен и "играе" с мафията - да те попитам - ти къде живееш? Нещо новини, медии, реалност?

Едит.
"Ягодовата луна" гледа ли? Дъщерята на Блатечки беше същата "кифла", и накрая влезе в правия път.
Не е нещо ново под слънцето това в "Братя".
Едит2.
В ОЖ нещо да кажеш за Фотев? Кой пореден сезон се излъчва как един мафиот и убиец решава буквално кой да живее и да умре? В болница? Играе си с човешки съдби, изнудва директор именно с цената на човешкия живот, срещу собствената си свобода за убийство...е, заради това да са намразени лекарите? Да се говори за ценностната им система?
Едит3.
Извинявам се за поредните постове, изобщо не погледнах този път, признавам си.
Едит4.
https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/koy-e-noviyat- … alite-437043.html
Цитат
Владимир Михайлов от „Братя“ e новият секс символ в БГ сериалите, въпреки че той много отдавна се е набъркал в международното кино и искрено се забавлява от подобни етикети. „Братя“ е история много интересна и заплетена - всяко нещо има причина, а противоречията са сериозни“, категоричен е актьорът без диплома от ВИТИЗ, който влиза в костюма на сенчестия бизнесмен Драгомир Донков. В началото всички мислеха, че е умрял, а сега, няколко епизода по-късно, все още само майка му - в ролята е чудесната Деляна Хаджиянкова – знае, че е жив и че той е Денис Топал. Вероятно интригите във фамилията ще започнат да се заплитат и разплитат на талази, а въпросите да стават все повече, като сред тях е и този защо братята въобще не си приличат – Борис, Калин Врачански, е светъл и синеок, а Драгомир е смугъл и тъмноок. Михайлов постоянно се опитва да защити героя си, търсейки в миналото причините за драмите му – от фаталната любов към гаджето на брат си до безумието да се превърне в дилър на наркотици и да стигне до убийство.   

Сигурното обаче е, че Владимир Михайлов е от най-интересните мъже в арт пейзажа – актьор, певец, композитор, известен на феновете си от групите "Сафо", "Сленг" и Eqinox, които представиха България на "Евровизия" 2018 в Лисабон. С бандата „Rewind“, където е и съпругата му Миша, също записват и правят концерти. Михайлов има главни роли във всички мюзикъли на Операта и Оперетата. Той е Жан Валжан в „Клетниците“, където си партнира с Орлин Павлов и Атанас Сребрев /другият дежурен мачо в американските екшъни/ в образа на инспектор Жавер. В „Исус Христос супер звезда“ е Юда - ролята, за която мечтае от дете. Той е още Зоро, Том в „Мамма миа“, Фантомът на операта: плашещ с белега си, мистичен и магнетичен за красивата и скромна хористка Кристин, която превръща в звездата на Париж.   

В киното се разписва в 70 филма, като повечето от тях са копродукции на „Бояна филмс“. Заради чара си на лошо момче и перфектния си английски език – като истински филолог от Софийския университет „Свети Климент Охридски“, Михайлов постоянно има ангажименти при чужденците, но беше и Симо Влаха във „Възвишение“. Напоследък се появи и в "Нокаут или всичко, което тя написа" на Ники Илиев, като в драмата звучат и негови песни и аранжименти, участва в италианския "Земята на мечтите", озвучава анимационни герои в "Доктор Дулитъл" и "Тролчетата 2". В същото време е и баща за пример на трите си деца от двата брака, на които посвещава всяко свободно време.  А то никак не му е в повече, тъй като освен всичко друго, снимките на „Братя“ продължават до средата на октомври.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 18:50 от Merri_An

# 144
...
Обаче искам да напиша нещо по темата... Абе подразбрах за какво иде реч. Та, докога нашите родни творци ще изкарват престъпниците (убийци, наркотрафиканти, с една дума боклуци) симпатични образи? Лошите с добри сърца, по-готини, по-добри в леглото, по-желани, по, по, по и най, най, най.
...

Нямам мнение относно Братя, защото само един епизод по случайност изгледах и в този специално епизод нищо особено не се случи. Относно Под прикритие - някои от лошите образи ми бяха наистина по-симпатични, но не заради сценария, просто актьорите в тези роли бяха в пъти по-добри от тези в добрите роли. Как играеше Михаил Билалов и какво дърво беше Ивайло Захариев например.

А относно лошите по-добри в леглото, по-желани се сетих за нещо забавно, което поне донякъде обяснява защо някои момичета си падат по лоши момчета:

Every girl wants a bad boy that will be good just for her. Every boy wants a good girl that will be bad just for him.

# 145
  • Другата България
Скрит текст:
...
Обаче искам да напиша нещо по темата... Абе подразбрах за какво иде реч. Та, докога нашите родни творци ще изкарват престъпниците (убийци, наркотрафиканти, с една дума боклуци) симпатични образи? Лошите с добри сърца, по-готини, по-добри в леглото, по-желани, по, по, по и най, най, най.
...

Нямам мнение относно Братя, защото само един епизод по случайност изгледах и в този специално епизод нищо особено не се случи. Относно Под прикритие - някои от лошите образи ми бяха наистина по-симпатични,
но не заради сценария, просто актьорите в тези роли бяха в пъти по-добри от тези в добрите роли. Как играеше Михаил Билалов и какво дърво беше Ивайло Захариев например.

Скрит текст:
А относно лошите по-добри в леглото, по-желани се сетих за нещо забавно, което поне донякъде обяснява защо някои момичета си падат по лоши момчета:

Every girl wants a bad boy that will be good just for her. Every boy wants a good girl that will be bad just for him.
А.
Анджък.

# 146
И Сано! Как да не го харесаш, та каквото и ще да играе Sunglasses
Той, между другото, има роля в един-два епизода в Гомора, където играе доста по-брутален мафиот и пак ми е любим.

# 147
  • София
Нещо не се разбрахме ми се струва, но както и да е.

# 148
Принципно съм съгласна с Дяволчето по отношение на сценария/ сценариите.

Новата визия на Роберта:
Скрит текст:

Анка джапа в бурно море:
Скрит текст:

# 149
Роберта колко се промени.
Не колкото Амелия Мира, но все пак.

Общи условия

Активация на акаунт