Четвъртокласници 2020/2021

• 42 677
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Благодаря Yulik!

# 301
Момичета, вашите четвъртокласници имат ли вече оценка по всички предмети? Колко оценки горе-долу имат за втория срок?

# 302
  • при моите любими
В нашето училище по основните имат по БЕЛ - 5, по математика 7 оценки. По другите предмети по 3-4 оценки. Има страшно много по мое мнение.

# 303
По всичко има вече, по Бел-6 бр, Мат-3 бр., ЧО и ЧП по 2 оценки, ИИ-3 оценки, ФВ-2 оценки. Общо не ги броих, но дал господ оценки.А колко са реални....

# 304
Моето дете има общо 19 за втория срок, като х4 оценки има по БЕЛ и ИИ, а по 4 предмета няма нито една оценка - по ЧО, КМ, ФВС и Музика е без оценка до сега. Първият срок е имала 60 текущи оценки, като имаше предмети, по които нямаше нито една оценка от устно изпитване или домашна, само от тестове и контролни.
По КМ тази седмица предаде задача за оценка, но такава не й беше написана. За сметка на това отново е пусната същата задача за "окончателна" оценка.

# 305
  • Пловдив
По БЕЛ има 4 оценки, по АЕ и математика - по 3,  Компютърното моделиране в с 2 оценки, ЧО, ЧП, ТиП и музика - по 1. По ИУЧ съответно  2 по БЕЛ и 1 по математика.
По другите предмети още няма нанесени оценки

# 306
  • София
28 оценки има вписани досега - 10 по БЕЛ, 9 по мат, 5 по английски, 4 по ЧП. Отделно по английски имат 4 пробни изпита по формата КЕТ, резултатите от които са вписани като проценти в дневника - по части и общ резултат. По другите предмети още няма вписани оценки

# 307
Има 37 оценки за втория срок. Но бройката няма значение според мен. В 5 клас ще цъфне  истината и ще станат по-реални.

# 308
  • София
ДО ли имаш предвид или нещо друго?

# 309
Имам предвид като промяна в броя и подхода на учителите и като цяло преминаването в следващия етап на образованието.
Може и да греша, но впечатленията ми са, че до 4 клас вкл.  ги дондуркат с добри оценки и са малко като в детската градина, а в 5 клас вече изведнъж започват да ги третират като големи и имат челен сблъсък с разнообразието от оценки.

# 310
  • София
Ааа, ясно. Понеже в нашето училище това се случва в 4-ти клас /на практика тази година влязоха в прогимназията - с различни прогимназиални учители по всички предмети/ и първоначално не те разбрах. Те и до 4-ти клас не ги дундуркаха, нито с ученето, нито с оценките, но има разлика тази година, да - в подхода на учителите, в изискванията. Третират ги като големи хора вече. Simple Smile

# 311
Сега ги броих. 33 оценки има.  По БЕЛ са 8, математика- 4, АЕ- 2, КМ- 1, Човеците- 3, Музика- 2, ИИ- 3, Технологии- 3, Физ.- 3, БЕЛ/ ИУЧ- 3, Мат/ ИУЧ- 1. И две забележки, оф. За първия срок има 62 оценки.
Забелязах ново нещо- Гражданско образование, отделна графа. Това пък какво ще е.

# 312
  • София
Гражданско образование е предмет, който се изучава във втори гимназиален етап /11-ти и 12-ти клас/.

# 313
Да, мерси, sanaka.
Питах аз и ми отговори г- та. Когато отсъства учител и го замества друг, който не е спец. по предмета, то тогава той преподава в часа теми от сорта на " Толерантност", " Моята самооценка", " Енергийните напитки", " Как да се справим при пожар" и т. н.

# 314
  • София
Здравейте! Поизпуснах ви, че седмокласникът е окупирал вниманието ми. Сега броих и аз оценките - синът ми има 29, а дъщеря ми - 35. Госпожата каза, че по време на това двуседмично ДО няма да им дава тестове, защото много родители се изкушавали да помагат.
Часовете при нас са по 30 минути, но понякога ги задържа по-дълго и съответно приключват по-рано. Вчера разнасяха гирички - господинът по ФВС им е показвал някакви упражнения, а днес вече имат лека мускулна треска на ръцете - малкият се е престарал с двукилограмови гири, а тежи 30 кг Joy

Общи условия

Активация на акаунт