Четвъртокласници 2020/2021

• 42 674
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
За подарък на класната при нас вероятно ще бъде сребърна икона - пазеща, спомен и е красива
А класната религиозна ли е? Има ли икони в дома си?

# 331
  • София
И ние отдъхнахме, даже вече мислим за лято, море...
И аз като sanaka, с третото го давам лежерно и съм оставила по-свежите родители да се бримчат над тези теми. Намесвам се, само ако счета нещо за изключително тъпо.
Днес имат изпит по немски (Шилер) и мисля да го удряме на уволнение. НВО не ме касаят особено, а и не мисля, че ще има проблем. Половината клас ще кандидатства в СМГ , та ги спряха от у-ще за да не изпаднат в евентуална карантина за изпита. Учат онлайн.
Отвориха им някои състезания в кикбокса - рапубликанско този уикенд и световна купа в Хърватска в края на месеца, та изразходва енергията в тренировки. Simple Smile

# 332
Ние още не сме решили за подаръка на госпожата.
Днес ги снимаха за албум и решихме на последната страница с имената, вместо адрес да напишем кой какъв желае да стане като порасне.
Масово искат комп. специалист или ветеринар. Има и един астролог, маникюристка, фризьорка, полицай, баскетболистка, интериорен дизайнер, катерачка, плувец, фбр агент.

# 333
За подарък на класната при нас вероятно ще бъде сребърна икона - пазеща, спомен и е красива
А класната религиозна ли е? Има ли икони в дома си?
Да, нормално вярваща е и има икони класически закачени по стените

# 334
А кога ще се обявят датите на НВО?

# 335
Български език и литература – 27 май 2021 г., начало 10,00 часа
Математика – 28 май 2021 г., начало 10,00 часа.

Тези са качени по сайтовете.

# 336
  • София
Отдавна са обявени: 27 май - БЕЛ, 28 май - МАТ.

# 337
  • Варна
Здравейте!
Моля ,ако някой е от Варна..къде мога да намеря учител по математика ,който да работи допълнително с моя син?
Ако има тема ,моля да ми изпратите линк..

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 17:04 от Velina_p

# 338
И моето е онлайн тази седмица. Ако не беше форума, нямаше нивга да ме осени тази мисъл за превенция срещу карантини. Astonished
Айде да минава състезанието в събота, че да си отдъхна аз. Четвъртокласникът не се е напрегнал особено, приоритетно компютърни игри са му в акъла.

# 339
То спасение от ковид няма. Ние в момента сме в карантина, изпуснахме пролетното и ще идем на математика за всички. Та мисълта ми беше, че дори и в онлайн пак ще се намери някой от домашните да ни сюрпризира с ковид. Каквото е писано, то ще си стане, независимо от изкуствените пречки, които се опитваме да поставим:wink:

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 08:42 от Aleksandropulis

# 340
  • Варна
Здравейте и от мен!
Успех на всички дечица, запътили се към МГ!  Така си ги представях и аз нещата, до скоро и наборчето, но точно 4 клас като каза не и не... няма да уча в МГ и това е! Яви се на общинския кръг на НОМ, изкара максимален брой точки, ей така за собствено удоволствие, на обласния не блесна. После каза, че ще ходи на ПМС, но само за спорта, но така се стекоха нещата, че се разболя през март, трябваше му дълго възстановяване и решихме изобщо да не се явява. Официално се обяви за приключил с математиката и школите до 7 клас. Sweat Smile
За празниците си бяхме у дома, защото трябваше да се пази от контакти и натоварване. От тази седмица вече е на училище след месец и половина отсъствие. Добре, че хванахме ваканцията и не е изпуснал много, дори почти успя да навакса.
Стискам палци  на всички наборчета! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 12:22 от mar4ela5

# 341
Бързо възстановяване на детенце, Марчела Flowers Four Leaf Clover !
Здравето им е най-важно в крайна сметка, всичко друго ще се нареди. Основната цел на нашето кандидатстване беше да попадне в среда с по-високи изисквания, където децата ще се "дърпат" едно друго и постигат по-високи резултати по този начин. За съжаление в нашия град добрите училища са малко. Но и аз се отказах да пресирам повече, тя ще е доволна и да си остане в досегашния клас, така че, каквото стане. Все пак са само в 4 клас, тепърва им предстои да откриват интересите си, засега всичко е по-скоро експериментиране.
Така че - да са живи и здрави и дано всяко намери и успее в своето си нещо!

# 342
Здравейте. Моята четвъртокласничка се гласи за приемни изпити в НУИ с рисуване. От три години е на частни уроци, тази година се включи и в клуб по Визуални изкуства, сега ще тръгне и допълнително на подготовка за изпита. Натискаме яко. Не е талант, според колегата е на горната граница на средното ниво или малко отгоре, да видим какво ще стане. Ще се борят с децата, които от първи клас учат. Ще е жестока борба, дано се пребори, че тук СОПът не й дава предимство. Ще е разочарована, ако не я приемат, не й се остава много-много в досегашния клас. След седми клас пътят е ясен - ПГСАГ, но ще е прекрасно следващите три години да е в художествена паралелка.
Вчера каза, че искала и на пиано да се научи да свири. Лятото ще я запиша на уроци по пиано или китара + солфеж и ще продължим с уроците по английски, че до сега не е учила.

# 343
  • София
Много кандидатстващи деца! Направо реших, че съм в седмокласната тема. Моят е кандидатствал за ПУК, мисля следващото му кандидатстване да е чак в 7-ми клас. Laughing

Успех на всички наборчета!

# 344
Тази година и в моето малко областно градче напливът за математическата е голям  на фона на предходните години. Явно навсякъде е така, доколкото разбирам наборът е по- многоброен и затова било повишено кандидатстването след 4 клас.
Успех на всички, малко остана!

Общи условия

Активация на акаунт