МАЙско сладко бебче се обръща по коремче! (37)

• 9 853
  • 312
  •   1
Отговори
# 30
Честито Съединение!!!!!!  bg
Честит 5м на Жасмина  smile3525
Мария Ра и ние не се обръщаме Sad
АНИ- нямаме Мания.Най-хубавия е РАФИ.
Кате ти си герой-аз едвам с моите се оправям,а ти и с толкова чужди,че и домашни пишеш.Браво!Как се оправяш с домашните на чужд език или ти вече перфектно го владееш?Иначе за забравянето и аз съм така.
Иночка-мерси за поканата и аз идвам ,че ми е наблизо даже Party
Смайли стегна ли багажа?
Честито християнче на Галя!!  bouquetМного сте хубави и двете и тоалета на Ани с тия ягодки-любими са ми за бебешки дрешки Heart Eyes
Крейзи къде сиииииии?Както винаги супер темичка браво.

# 31
Здравейте!И ние не се обръщаме още.Аз бях при педятърката вчера и тя каза че няма локсация малката(и вика че няма смисъл да се снима),и оротпеда вика че няма,но ми иска снимка 4 месец(рентгенова).Не ми се иска да я облъчвам,исе чудя какво да правя,амам нали ми беше седалищно и се роди с леко изкривено краче и на 4 дена и сложихме гипсчета и на двете крачета до коляното,та се чудя,че има по-голяма вероятност да получи.Аз не иска да я облъчвам,майка е рентгенолог и вика че облъчването е минимално,колкото за едно малко пръстче,ама още се чудя.Май ще я снимам че като знам какво става като не се хване навреме,и се плаша още повече.Ами май се убеждавам и разубеждавам,но имам още малко време.Вие какво мислите.Целувки от нас.

# 32
Здравейте най-сетне и от мен майчета(бебета и родителки) Simple SmileНие сме се прибрали от моренце,но докато ви изчета и се наканя да пиша и вие нова тема почнахте-браво Simple SmileАлекс е вече 7100г и 65см(позакръгли ми се момчето),бихме и най-сетне първия пентаксим,че то другите бебета и третия вече сигурно ще приключват,не се обръщаме още по корем(въпреки всички усилия на мама),но номера с ходенето и ние го владееме,макар че си е набиране на крачета и пристъпване от крак на крак.Ха сега да се и оплача-моето детенце нещо му става буди се сутрин и се започват едни песни,викане и смях,махане ,ритане и така цял ден(без прекъсване и заспиване).Някаква хиперактивност го е хванала,а аз вече гледам като идиот .И ако беше само това добре ,ама не ще да седи легнал  трябва да го държиш на ръчички -седнал или прав,защото иначе песните преминават в як рев.Зъбки го дразнят и всичко се завира за чешане на венци,лиги текат....страшна работа.Ако трябва да чакам месеци ,за да избият чакайте от лудницата да ви пиша #CrazyОще не сме се захранили,ама скоро ще почна-искам и аз тези схемички за захранване(velisabg@yahoo.com).Юнос да знаеш,че на Чифлик е много хубаво и ние мислим да ходим ,ама чак за 22-ри (нали има почивни дни).Мария ра хайде покажи го това Анче най сетне,че с тези реклами Simple SmileЧестито на Жасминка и много здравичка да расте вече.Много са ви хубави бебоците по снимките и обещавам и аз да покажа от морето(особено ако някой ме светне за пореден път как става това в постинга newsm78.Целувки на мами и бебоци Heart Eyes

# 33
Здравейте и от нас!!!
Първо ЧЕСТИТО СЪЕДИНЕНИЕ!   bouquet  И аз също като Вас съм Майска мама, но до този момент не съм взимала участие във Вашия форум   Embarassed  Но се надявам много скоро да наваксам. И така, редно е да се представим. Казвам се Илиана и съм от София, а моето слънчице се казва Георги (роди се на Гергьовден). Това е засега от мен, желая на всички Ви приятна вечер  Simple Smile

# 34
Mucunka май по-добре да се снимате, че да си спокойна, щом сте имали такива неприятни премеждия след раждането. Дано всичко е наред Heart Eyes
Енус, приятно изкарване и да снимаш този басейн за който говориш. photo
Танче, дано наистина е такъв проблема и след като спрете витамин Д се възстанови Жасминката бързо. Както вече съм казвала, тук не се изписват никакви добавки за бебето, само кърма и това е. При все, че ние разходки и слънце нямаме много.Надявам се в Русе да се разхождаме много повече. Смятам, че е излишно, особено когато си разхождате дечицата навън всеки ден. Ама нали са лекари #2gunfire и следвате оказания. Честити и 5 месеца, дано не и се налага да влиза по болници вече. Да е здрава, май това е най-хубавото пожелание.  bouquet
Мимозка, от 1 седмица стягаме багаж #Crazy Напълнихме 1 куфар само с подаръци и разни пратки на наши познати, които трябва да носим в Бг-то. Ох, много се вълнувам и все повече се притеснявам за полета, който ще е доста дълъг, а и имаме дълъг престой в Англия. Абе ще ни се съберат 24 часа по пътя ooooh!
 мамо Мики, радвам се че се включи. Аз все се чудя дали си в Гръцко, нали имената на близнаците са гръцки newsm78, да не би таткото да е грък Sunglasses ма че съм любопитка, ама ми е интересно, нали моята майка и брат ми са в Гърция.

# 35
Ние днес ходихме до Варна да се разходим. И на Ивко малко дрешки за есента понапазарихме.

Глае , честито ти Анче - християнче!

Ма тя много красива, пу пу пу. Има ли си вече охажЬор? Ако няма ние сме на линия  Mr. Green.

Peace Ние си я ухажваме нея! Ама тя Макси си хареса. Сега и вие се появихте, то голям сериал ще стане!  Mr. Green

Честити 5 месеца на Жасмина!
Добре дошла на мама Илейн и бебе Георги, а на него честити му 4 месеца!

Юнос, приятно изкарване на почивката. Ако ти е възможно искам и на мен да ми изпратиш схемите за захранване anivarbanova@abv.bg Благодаря ти!

# 36
  • София
привет мамита и бебоци Simple Smile

ние бяхме по морето, нямахме и нет Sad, но ето как си прекарвахме Simple Smile

целувки и до скоро!

# 37
МАЙ-чета, на срещата обсъждахме темата за детските ясли. Разбрах, че някои бебчета вече дори са записани. Ние още не сме решили кога да го даваме мъника - на 1,5 годинки или на 2,5  newsm78 Още обсъждаме плюсовете и минусите с тати. Вие какво мислите по тоя въпрос?
А защо трябва да е на 1,5 или на 2,5 годинки..не може ли при навършени точно две... newsm78 аз така мислех да я записвам нашата мома...

# 38
  • София
МАЙ-чета, на срещата обсъждахме темата за детските ясли. Разбрах, че някои бебчета вече дори са записани. Ние още не сме решили кога да го даваме мъника - на 1,5 годинки или на 2,5  newsm78 Още обсъждаме плюсовете и минусите с тати. Вие какво мислите по тоя въпрос?
А защо трябва да е на 1,5 или на 2,5 годинки..не може ли при навършени точно две... newsm78 аз така мислех да я записвам нашата мома...
Предполагам, че може. Аз смятам половинките, защото нали си останах без работа, като не се върнах на 1 септ., поради което ще ми се наложи да си търся нова. А ми се струва, че септември е по-добрият момент за това, отколкото май-юни, в предотпускарския сезон... знам ли... каквото сабя покаже  Simple Smile

# 39
Здравейте МАЙ-ски мами и бебоци!
Честит празник  bg!
Честито Анче - християнче на мама Галя - да е жива и здрава и много щастлива! Много е сладка малката Ани - пу, пу, пу!  А от снимките си личи, че и е харесал ритуала!
Танче, стискаме палци всичко да мине леко и наистина това състояние да се дължи от витамина. А на малката Жасминка честит месечник и много здраве и късмет и никакви болници повече!
Юнос, пожелавам ти весело изкарване на почивката, а на малкия Никола много бани и гмуркания в басеина! Вече си мислех, че си ме забравила. Можеш да ми пуснеш схемите на имейл: tsvetkovi_bg@yahoo.com. Като гледам има голям интерес, както и предполагах, така че може да ги пуснеш и тук да не те затрудняваме.
 welcome на мама Илиана и бебе Георги!
Кате, ти наистина си герой! Ние с едно бебче едвам смогваме, а ти ..... Браво[smilie=smile3501.gif] !
По въпроса за забравянето - и аз съм така, ми то кое по-напред да помниш и мислиш. А да не ви казвам вестник от кога не съм чела ...... Новини по тв-то - почти само времето успявам да видя, а бе пълно затъпяване.
По въпроса за детските ясли - някой знае ли в София частни детски ясли - къде и колко се плаща? Че като слушам от другите мама май е трябвало още при раждането да се подават молби за приемане в яслите, че вече местата били заети.
Добре дошли на мама  vaniliaice  и Миа - личи си че сте си прекарали чудесно!
Крейзи - както винаги темата ни е прекрасна  newsm10!
Много  Hug по пухкавите дупенца!

# 40
Ма тя много красива, пу пу пу. Има ли си вече охажЬор? Ако няма ние сме на линия  Mr. Green.

Peace Ние си я ухажваме нея! Ама тя Макси си хареса. Сега и вие се появихте, то голям сериал ще стане!  Mr. Green

Оооо, я виж ти #Crazy нашта убавица вече има сериозен контингент ухажори! ама така да е! - нека да избира моми4ето! Laughing
Кате, как ме разсмя!!!!  Grinning Как така ще ти изтича мозъка с кърмата?  newsm62 Не бой се, това със забравянето е диагноза на всички майки, още повече на многодетни като тебе Simple Smile) Аз много забравям и мъжа ми вече ме подиграва като ме имитира: "Къде са ми ключовете??", "Къде е колата??" "Детето къде е?!" ... Ама аз знам, че когато съм спокойна и паметта ми е услужлива...

Мики, наистина кажи как е да гледаш близнаци.

Добре дошла, Илейн. Тая мацка на снимката ти ли си? Simple Smile

А на Сиска да й дадем медал? Вижте как си тачи свекито Simple Smile)

Мариа_ра, и машто Ани не се обръща още, макар че има желание. А батко и пък не можеше сам да се обръща до 8 месечен!!!!!!!! А пък сега сички дивотии и гимнастики прави. Намя страшно! Всички са си различни.

Честити месечковци!

И благодаря на всички за поздравите:) Heart Eyes

# 41
GalyaGчестито християнче, да е жива и здрава и много ухажори.
Добре дошла на мама Илейн и бебе Георги и честит ви месечник.
Честит 5 месец на Жасминка !
Приятна почивка на Юнос и ние искаме схемата за захранване не може ли да я пуснеш тук че ще се заринеш от имейли.
Добре завърнала се vaniliaice чакаме ви за разходки, а Миа много пораснала и по-голяма хубавица станала пу-пу така ли се казваше.
И аз да се оплача най-накрая Ивка на село заспиваше 9.30 а тук не ще и не ще рев, количка, шезлонг редуваме ги вече трета вечер чак 12 заспа, иска тишинка и чист въздух явно.
Лека нощ от нас.

# 42

Ох мамчета – тамън разгледах снимки на басйна, на хотела, на балкана и хоп - тая бленувана почивка ПАК се отложи  newsm45....таткото пак зает, ама дано стане следващата седмица!
Ikati – 3-4 гмуркания са достатъчни за едно занятие. Можеш да пробваш странични гмуркания (държиш бебо все едно държиж дете за акане/пишкане) – и така пак чрез люлеене първо потапяш бузката после очето и накрая го гмуркаш – разбира се пак с големи интервали между потапянията – за да си възстанови дишането спокойно. smile3503
Галя – честито християнче – да е живо и здраво и много да те радва!  bouquet

За яслите – аз звъннах в една – тук на близо до нас и ми казаха, че съм закъсняла с подаването на молба  smile3506 – а взимали децата като проходят стабилно. Направо не ми се мисли с тези ясли. Ние май ще трябва на варианта детегледачка да минем (че мама на работа иска да ходи), пък като дойде време за ясли – ще опитаме отново. Но проходи ли – заминава на ясла!  smile3508Ето линк за частните дето Бубилинка питаше:
http://bebe.start.bg/#частни%20ясли/градини

Maria ra – еххх ако давате мома – то пък ние имаме момък smile3521 (тамън си мислех, че ние докато се плуваме напред назад във ваната, момците отнесоха момите и ния без госпожица – ха сега..), а  за обръщането – ами аз Никола го търкалях няколко дена  ето една статия по темата
http://www.babycenter.com/refcap/baby/babydevelopment/6504.html
а аз сокчетата – имам материали, но те са за това как да не се дава сок на бебе до 6 месеца.
Mucunka – снимай малката – да си сигурна как се развиват нещата, и да имаш време за навременна реакция. Дано всичко е наред!  newsm17Пращам ти захранването!
За захранването – хич не ме затруднявате – само дето не мога да копирам, както се разбрахме, че то най-интересното (според мен)  е в excel и е 3 страници – като таблици – по възраст на бебето (от 6ти месец), по производител, по реакция на бебето, по асортимент на различните производители - засилвам ви всички файлчета по мейлите!

Добре дошла на мама Ilein  бебе Георги – за малко и моя Никола да е Георги, че започна да се ражда на Гергьовден, ама го изпусна!  bouquet

# 43
  • Пловдив
Здравейте майски бебоци и мами,
ние се позагубихме в последно време, но от разходки (особено с Пловдивската група, която си е просто SUPER) време за писане не остава  Embarassed, но иначе ви четем редовно.
Поздрави на всички които са и имат повод за празнуване последните дни   bouquet
Дано на Жасмина това да и е единственото време прекарано в болница

Ние с нищо ново не могем да се похвалим, малката от доста време си се обръща и вече немога да я оставя сама, ако не е на активната гимнастика, вупреки това, явно не и стига и е редовно на паркета  Grinning и после е със зачервени колена.

Майчета имам един въпрос, онзи ден говорихме в парка и Kambanska (дано е здрава) ми подсети да ви попитам, дали някои е слагал жаксина INFAN RIX на GSK, тъй като сестрата миналия месец обърка едната и сега нямаме за третия прием на Христина.

Относно захранването, ние сме още на кърма и то на поискване, но ще ни се наложи след месец да се захраним, че тръгваме на ясли а мама на работа, та ще захраня със зеленчуци като стане на 5 месеца.

А за сватосването се опитваме да сваляме Пловдивските гаджета, ама имаме силна коккуренция от сладката Калина на мама Змейковица, та ще търсим още  newsm78

Приятни разходки на сладките бебоци

# 44
Майчета имам един въпрос, онзи ден говорихме в парка и Kambanska (дано е здрава) ми подсети да ви попитам, дали някои е слагал жаксина INFAN RIX на GSK, тъй като сестрата миналия месец обърка едната и сега нямаме за третия прием на Христина.

Ние слагахме такава.
Може ли и на мен табличката mimi1@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт