ВРАЦА 3

• 24 829
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • Враца
Ох Диана много сте си напатили от тези "лекари".  Shocked Close Close
Дано малкия да расте бързо, за да си дойде вкъщи.
Мислите ли да предприемете нещо спрямо тези "медици"?

# 61
Дианче честито бебче,скоро да надададе и да си го взимате да му се радвате да е живо и здраво и се радвам за вас че всички главоболия с лекарите са завършили със щастлив край

# 62
4естито бебе на Диана!Надявам се 4е вси4ко ще бъде наред.Аз ли4но смятам 4е трябва да предприемете нещо срещу тези лекари.  #Cussing out Явно във Вра4анската болница вси4ки винаги се измъкват  #Cussing out този Петров е баща на моя съу4ени4ка и ми изглеждаше готин 4овек, ама явно не е.Само борба трябва срещу тея ина4е така ще рподължат-направо не са хора а зверове.

Как е времето при вас?На мен така ми се идва ама няма как?  Cry

# 63
Sandy, тук времео се поразвали. Вчера след обяд преваля и край с хубавото време. От сутринта доста се беше намръщило и си мислех, че ще завали, но се размина. Wink Сега вече се проясни и след обяд сигурно ще е хубаво времето. Но определено вече лятото свърши. Sad

Поздрави на всички!  bouquet

# 64
  • Враца
Здравейте!
ООХ Дианче ,като чуя за Б.Петров,косата ми се изправя.Благодарение на него Криси ми е в това състояние което е сега   ooooh!  Добре,че дечицата ни си имат добри орисници.. Praynig
Обещах ви снимки от празника.. ето малко. 
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=19238&AlbumId=67276
Заведох каката ни ,а тати остана да гледа Криси,прекалено е малък за такива големи и най-вече шумни празници.Предполагам ще познаете Каризма,Тони Димитрова Анелия,Преслава и ансамбъл българе.Беше супер!
Утре съм дневна,в сряда ще разкажа подробно.
Поздрави на всички!   bouquet

# 65
Ехо моми4етаааа, к'во правитеее? Разбрах 4е както винаги Враца е обрулена от есенната сприя. Ние тук сме облагодетелствани, защото ако въобще вали, то вали за 10 минути, 10 капки и край. Хайде приятен ден и да се надяваме, 4е ще се поправи поне малко.  moresmile

# 66
  • Враца
ООООх Санди така си е!Влажно ,мрачно и дъждовно....нормално за Враца.От два дни прането ми е още влажно,а се натрупва и още и простора ми издиша вече...Есента си дойде... Sad

# 67
Здравейте момичета Hug отдавна не съм писала защото бяхме тази седмица в болницата . Василенака получи нещо като астматичен бронхиален пристъп   Бяхме една нощ с кислородна маска ноща и голяма доза орбазон венозно:( .А ходихме само една седмица на градина и сега малко се плаша като се замисля че пак ще ходи не знам newsm78 Вече сме по добре и ни пуснаха за днес малко домашно посещение , но утре сме си пак там защото пък и руето и е много високо . Казаха че нормалното е 10 а нашето беше 65 и не могат да открият от какво е  #Crazy Надявам се скоро да ни изпишат че в тази малка стая метър на два направо се побъркваме  smile3511 През деня се излиза само 3 пъти и то под час  Crossing Arms сутрин от 7 до 8ч преди обяд от 11 до 12ч и след обяд от 5 до 6ч. и ние се възползваме максимално и от това но сега като се развали времето  Wear Umbrella не знам какво ще правим .
Това за сега  много поздрави на всички малки и големи и целувки  newsm51 lovekiss lovekiss

# 68
Гале, дано малката бързо се оправи и скоро да си се приберете в къщи. Praynig Praynig Praynig

# 69
Ей кво правите в малкоя Лондон при това лошо време? Тук в Пловдив е доста гадно и си представям как изглежда Враца като потопена в кисело мляко и без да има и следа от нали4ието на планина?много ми се иска да дойда да видя тази гледка.....ще направя усилие може би до един месец.
Ха дано се видим.

# 70
Здравейте момичета времето вече е наистина есенно  Sad няма как , ще трябва да свикваме с това. Е вчера беше хубаво време  Peace дано повечето са се възползвали от него.
Ние вече сме по добре и сме изписани от болницата , но си остана една гадна кашлица и в петък сме на проверка пак. Дано не се налага пак да се връщаме в отделението че е някаква трагедия там .

Поздрави   bouquet

# 71
Ето ме и мен. Малко се позагубих из форумите Embarassed, но сега съм тук. Wink

Здравейте момичета! Как сте? Как са малките?

Скорпионка, радвам се, че вече Василенка е по-добре и сте се прибрали в къщи.  PraynigДано бързо се оправи напълно и да нямате вече проблеми.

Sandy , времето все още не е чак толкова лошо, че да не се вижда планината, но определено на там отива. Cry Дано още малко се порадваме на топло време. Ще чакаме т.нар. циганско лято. Grinning
А като решиш да идваш насам пиши да си организираме една срещичка. Grinning

Моят Злати е в момента с хрема, от вчера. Щерката в края на миналата седмица беше така, но се оправи. Почне ли се училище, развали ли се времето, аман от болести.

Поздрави на всички от нас!  bouquet

п.п Забравих да ви питам гледате ли Биг Брадър и Сървайвър?
Аз Брадарът почти не го изпускам. Голям сайр става. Party

# 72
Хелоууууу, относно гледането на Сървайвър определено мога да кажа ДА. Свекървата е страшна фенка на Сървайвър и ги е гледала и на другите държави шоутата така, 4е гледме всеки ден. За Биг Брадър мога да кажа по4ти не, защото не е възпитателно за племенницата която живее с нас и е шести клас. Оба4е съм съгласна, 4е е пълен сеир.
Мога да се похваля 4е днес за втори път ще ходя на курса за бременни.Много е яко. Айде поздрави на вси4ки и ви пожелавам СЛЪНЦЕЕЕЕЕЕЕ.

# 73
Здравейте момичета къде се скрихте  Thinking никакви ви нема  Laughing.
Днес е прекрасно време за разходки и ние се възползвахме , но не в града а из балкана Grinning .Като хванахме една пътечка с детенце и по пътечката по пътечката  ooooh!та стигнахме Згориград  Joy :: Joy .Сега краката вече ми треперят.

Относно двете реали ти не ги гледам защото са ми в неудобен час :: а пък и не съм толкова запалена по тях  78.
Поздрави на всички    bouquet

# 74
Аз съм тук скорпионка. Grinning

Моят Злати напоследък започна да се мръщи на обедният сън. С голям зор заспова и спи само по 1ч.  Rolling Eyes #Cussing out
 Thinking  Дали скоро няма да започне изобщо да не иска да спи. ooooh! Голям зор ще видя тогава. ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт