Фермата сезон 6 Тема 2

• 28 788
  • 619
  •   1
Отговори
# 255
На Жанета очите ѝ не са на център твърде, но тя пък все с дедовци, та кой ще ѝ забелязва...Я са видели, я не.

# 256
Миленааа, Милена. Това  - "шъ съ" така изпъква като заговори с менторски тон, ужас. За човек, претендиращ за езикова култура, за адвокат ...  недопустимо грозно.
И що се била смяла Ванчето! Въх, ма шефката верно си повярва,че от това зависи съдбата на Ванчето. И тя трябва да стои зомбирана, за да е удовлетворена фермерката.

# 257
  • София
Много се радвам, че общото мнение съвпада с моето, защото ако това се харесваше от масата народ щях много да се притесня.
Аз започнах да гледам Фермата от сезон 4, после гледах и 5 защото познавах двама участници и ми беше интересно. Сега съм на кантар, давам шанс още 1-2 епизода и спирам да гледам този цирк. В момента въобще не се набляга на работата по самата ферма, не дават нищо за животните, заради които уж всичко е започнало. В предишни сезони ми беше интересно да гледам как от нищо правят нещо, а сега все едно са им дали частите на Лего и схемата и си сглобяват хората. По никакъв начин не подценявам вложените труд и усилия, но ми бледнеят спрямо предните сезони до момента.
Освен това са вкарали са някакви странни за мен хора да правят сеир, говорят си всеки на диалекта и не е много приятно за слушане. Повечето гледат да се скатаят, не искали да са ратаи, не искали на дуел, тия дето стигат до дуел падат на 0 и пак го обявяват за късмет на другия. Няма доблест и чест в този сезон. Жанета и Антония с тези camel toe клинчета направо ме карат да извръщам поглед, адски ми е неприятно. Милена говореше точно като сектантка по време на ритуала и сега ще си го изкара на Ваня, че не е пяла в нейния тон. Егати кукувицата! Не била готова за семейство?! Тя ще каже пък!

# 258
  • I Love You 3000
Абе, в този пазар някой друг да забеляза , че трябва да си купуват праха за пране и душ геловете? На първи етап ок, всеки е скатал по едно шише в чантата , ама след месец какво ще правят? Тогава ако да се скарат за праха за пране по ще съм съгласна. Ама като ги гледам ще си се карат за пасти докрай и това е.
Те ометоха две торти и на баба Дешка халвата, кошерите пълни, те се карат за една плюнка паста първия ден:scream:
Слаба ракия са този сезон, май ще я карам на дуели само.

# 259
  • София
Пореден разочароващ епизод. Изборът за ратаи мина без кой знае какви изненади. Но с какви думи само фермерката ги назначи, истинска еквилибристика от най-висша класа. Милена с всеки изминал епизод ми става все по-антипатична. Дана с това мърморене взе да ми втръсва. Никой не е застрахован от дуели, какви са тия капризи. Но поне си е директна и пряма, няма задкулисие. Даяна е ужасно скучна и елементарна. Мария всеки път като си отвори устата ме напряга. Надя все сърдита и все на контра, сякаш целия свят и е крив. Поли ми е лицемерна, а и интригант излезе. Ванчето ми харесва, лъчезарно момиче, но прекалено детско поведение има, разбирам да беше на 18 г. Двете компаньонки не ми се коментират. И двете са потрес и дано изхвърчат колкото се може по-скоро. Дразнят ме, особено плеймейтката. И защо на никой не му прави впечатление, че не работят. Някой друг ако не помага веднага се коментира, а тези сякаш са с имунитет за неприкосновеност.
Погнусих се от Ангел с това облизване на чинията. Няма такъв Бай Ганьо просто. С конкурс не могат да намерят втори като него.
И не ми харесва, че толкова много храна им се дава. Повече трябва да работят за храната си. Общо взето живот си живеят.
Искам да видя дуел Милена - Надя. Ще има голям заряд и драма, ама ако стане ще е по-нататък.
Много ми е интересно дали фермерката ще избере мъж за дуелист или ще предаде жените. На този етап по-скоро това ще стане, но при нея никога не знаеш и няма как да си сигурен.

# 260
[Така си е. Всичко написано е абсолютна истина. И да, няма как да е сигурен човек в решението на Милена.
Отвращението и недоумението, доминират над интересното.Даже, интересно  - няма.
Много ми е чудно, Иван и Андрей, поради какво стоят така самоуверено  ?!
Те ли са тъпи или драгия зрител е считан за такъв ?!
Да им имам творческия модел.....

# 261
А пък собственика на фермата, много вяло участие има. Уж живееше близо до тях, един път не дойде да им помогне, само на оценяването на задачите.

# 262
Ох, гледайки Жанет имам чувството, че устните ѝ ще се спукат и ще ме изпръскат.
Тая Дана сама се вкара във филма и си изпроси да е ратай. Не разбрах как реши, че точно нея ще избере Милена и ходи да реве под дървото.

# 263
Усети се момичето,че само за нея няма задача.Съответно ще е ратай.
  На мен пък ми е интересно.И навън в живота има хора от всички типажи.
  Миленката ми е такава карикатура - големи заявки,голямо чудо,а действа като сводник.И преди писах,ама дава ли си сметка,че децата й я гледат.И близки и приятели.Тя най-вероятно и навън си е такава и средата й е такава,знам ли.
   Мислех,че Дана  е на 18-20 г. Има поведение на току-що приключил пубертет,но пък е пряма и не се страхува да казва какво мисли.Това ми харесва в нея.

# 264
  • Sofia
Адвокатката е смешно колко на сериозно се е взела.
Какво са 100 к за нейната успешна кариера, че така стръвно ги преследва.

# 265
  • Вестерос
Айде, айде, колко да е успешна като сред адвокатските среди не я знаят коя е.

# 266
Ох, как пък все едни жени избират за участници. Все гола вода. Една не мога да си харесам. И Надя, и Милена, и Дана ме дразнят ужасно. Дана не спря да мрънка че е ратай. Не ми е ясно защо като идат там си мислят че едва ли не ще им се размине. Дали си избран на лична основа или не, няма значение. Трябва да си ратай и това е
Не разбрах защо Надя иска да иде на арената. Ложе би за да покаже колко е силна и да им вземе страха.
Ангел ми е най противен от мъжете.

# 267
  • Sofia
Ангел срещу Надя би бил индересен дуел.

# 268
  • Вестерос
Аз се дразня от мрънкането за ратай, дуел, не знам защо все се мрънка като това е основна част от предаването и са наясно, че ще са ратаи и на дуели.

# 269
  • London
Вчера и мъжа хвана как гредата падна на участника и вика.... ''Абе тия хора защо не са с каски, екипи и тн?'' Той нали е строител фасади и външна реставрация на сгради, колони, орнаменти, арки и тн с естествен камък - та на него му беше падал каменен панел на ръката поради грешка на колега дето го пуснал рязко от машината, размина се със сини пръсти, че реагирал бързо, ноооо имаше обезщетение, а пък виновния наказание. Тук продукцията си е направо за съд, може ли да оставиш хора на покрив без специални обувки, гащеризони, каски, ръкавици и тн?  Да не говорим, че правила за безопастност никой не им е чел все още.....

Общи условия

Активация на акаунт